Saç Bakım Saç bakımınız için daha önce biberiye yağını kullandınız mı? kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Selam,Saç bakımında biberiye yağını tercih ettiniz mi daha önce? Saç bakımınız için daha önce biberiye yağını kullandınız mı? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
massalizm Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ben kullanmadım ama kullanan bazı tanıdıklarım var oldukça iyi verim aldıklarını söylüyorlar ama dermatologlar bunun saç ve kafa derisi tipine göre farklı sonuçlar doğurabileceğini söylüyor.. 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 950 cevap paylaştı. Bunu çok duyuyorum ama hiç kullanmadım 0 0 Yorumla
nolights Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Kullandım, saç dökülmesini azalttı yumuşattı saçlarımı tavsiye ederim sana da 👌 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sadeec argan yagı kullandm 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Kullanmadım. Ben bioxcin marka set kullanıyorum. 0 0 Yorumla