Elidor Esmer Parlaklık serisini kullananlar, deneyenler var mı nasıl buldunuz? Ben özellikle kokusuna bayıldım. Sizce Esmer Parlaklık serisini sadece koyu saçlılar mı kullanmalı?
Ben sarışın da olsam bayılıyorum <3
Selam. Geçen şampuanım bittiği için indirimde görünce deneyeyim dedim. saçlarım gerçekten parlıyor ve yumuşacık, çok da güzel kokuyor. içeriğine bakmadım hiç ama dikkat eden biri değilim zaten. Elidorun beni şaşırttığı ürünü olmuştur. Bu kadar iyi beklemiyordum.
Elidor'un en sevdiğim serisi olabilir Elidor Esmer Parlaklık. Benim saçlarım dalgalı ve koyu renkler kullanıyorum genel olarak. İlk yıkadığımda ne kadar canlı olsa da sonrasında sönüyor ve matlaşıyor. Boyada da aynısı oluyor ilk boyandığında parlak ve göz alıcı bir renk varken, yıkadıkça mat sönük bir renk çıkıyor ortaya. Saçlar bakımsız görünüyor. Böyle bir durumda benim kurtarıcım oldu.🤩

Elidor Esmer Parlaklık içindekiler konusunda oldukça etkili özelliklere sahip. Esmer Parlaklık Serum Bakım Kremi içeriğinde keratin+melanin bulunuyor. Eğer Elidor Esmer Parlaklık ne işe yarar diye merak ediyorsanız bu seri, saçları yumuşacık yaparken, rengin matlaşmasını önleyerek koyu renk saçların parlak ve bakımlı görünmesini sağlıyor. Canlı saçlar zaten koyu renk kullananların ortak isteğidir.😍 Serum bakım kremi saçtan kolayca durulanıyor, durularken oluşan o yumuşaklığa bayılıyorum.

Ben seri olarak kullanmayı daha faydalı buluyorum. Bu yüzden hangisini kullanıyorsam mutlaka seri olarak alırım. Yani kremi Esmer Parlaklık şampuan ile birlikte kullanıyorum. Kokusuna diyecek söz bulamıyorum gerçekten, mükemmel bir kokusu var.😍 Kullanmaya başladıktan sonra saçımın elektriklenmesi de yok oldu, daha parlak ve canlı görünüyor.💜

Elidor Esmer Parlaklık yorum paylaşanların görüşlerini incelediğimde birçok kişi koyu saçları için bu seriyi tercih ettiklerinden beri saçlarının çok daha parlak gözüktüğünden bahsetmiş. Ayrıca ürünün uzun süre bitmediğinden, koyu saçlar için mükemmel bir seçim olacağından da konuşulmuş.
Eğer siz de koyu saçlara sahipseniz ve saçlarınız bir türlü istediğiniz gibi parlak olmadığından şikayetçiyseniz Elidor Esmer Parlaklık Serisi'ne bir şans verebilirsiniz bence.😍
Elidor kullanmam benim şampuan nnwork ozonlu şampuan düzenli kullanımda saç dökülmesini kısa sürede gerçekten durduruyo lakin şampuan pahalı bu arada reklam yaptığımı düşünmeyin ben satıcı değil sıradan kullanıcıyım
Cevap
3Cevap
Kullandığım dönemde kokusunu çok seviyordum. Hele rüzgarla o kokunun burnuma gelmesi :)
Çok gördüm de bir türlü denk gelip deneyemedim. Merak ediyorum açıkçası.
Elidor kullanmayı biraktım swarskoph gliss kullaniyom bilmiyorum kokusunu..
Bugün merak edip aldık. Kesinlikle saçları kurutup bakımsız bir hale getiriyor. İsmine aldanmayın kreminide aldık. kremde sıfır performans. paraya yazık oldu yani.
Muhteşem kokusu kullanıyorum
Elidorun sampuanini kullanıyorum sadece kokusu efso kalıcı esmer parlaklık serisi de bir o kadar harikadır tahminimce
Cok hos
Denemedim
Çok şekerli begenmedim
Sırf kokusu güzel diye siyah olanı aldim
Hic kullanmadim.
kokusunu seviyorum
Kullanmadım.
Haaarikaaaa
Hiç denemedim
Denemedim
Gayet güzel.
Çok güzel