Elidor şampuanının hangi rengi güzel ve çok yayılıyor? Siz hangisini kullanıyorsunuz, kokusunu beğeniyor musunuz? Elidor hangi rengin kokusu güzel?Elidor hangi rengin kokusu güzel?
Elidor'un hangi renginin kokusu güzel ve çok yayılıyor?
Merhabalar ♥️ Elidor'un tüm ürünleri gerçekten çok hoş kokuyor ama benim gönlümde bir tanesi daha hoş kokuyor.
Güzel kokulu Elidor şampuanlar!
Yeşil Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar
Güzel kokulu Elidor şampuanlar!
Elidor hangi renk daha iyi? Sorusuyla başbaşa kaldıysanız size birçok önerim olacak :) Çünkü Elidor'un bütün şampuanları farklı saç problemlerine hitap ediyor. Yeşil Elidor saçların hem daha çabuk uzamasını sağlıyor hem de daha dolgun ve canlı görünmesine sebep oluyor koku olarak gayet hoş bir kokusu var.
Beyaz Elidor Doğanın Enerjisi Güçlü Saç Uçları
Beyaz Elidor
Hindistan Cevizi yağı içeriyor bu sayede kalıcı ve yoğun Hindistan cevizi kokusu veriyor saçlara. Hindistan cevizi kokusunu seven biri olarak bence güzel bir tercih olabilir.
Sarı Elidor İpeksi Yumuşaklık
Sarı Elidor
Argan ve Babassu yağları içeriyor çok doğal, rahatsız etmeyen bir kokusu var.
Elidor Detox Ferahlığı Limon ve Yeşil Çay
Bu da içeriğindeki limon ve yeşil çay sayesinde çok güzel kokuyor. Parfüm gibi. Kokusu da kalıcı
Siyah Elidor Esmer Parlaklık Şampuan
Koyu renkli saçlara özel Esmer Parlaklık Serisi, Melanin içeren özel formülü sayesinde saçların nemini korur, matlaşmasını engeller, ışıltılı koyu rengi ortaya çıkarır. Bu şampuanı daha önce kullanan biri olarak gerçekten kokusu harika diyebilirim.
Pembe Elidor Benim de kullandığım: Güçlü ve Parlak Şampuan
Elidor pembe şampuanı şu ana kadar 4 kez kullandım ama saçlarımdaki değişim inanılmaz. Güçlü Ve Parlak serisi içerisinde bulunan B5 vitamini ile geliştirilmiş formülü sayesinde hem yıpranmış saçlarıma bakım yapıyor hem de dış etkenlerden dolayı matlaşan saçlarıma parlaklık verip dipten uca koruma sağlıyor. Ayrıca sertleşmiş saçları UV Koruma Teknolojisi ile yumuşak bir şekilde kaplayarak güçlendiriyor. Duş sonrasında saçlar çok kolay taranıyor, kuruduktan sonra da çok canlı ve parlak görünüyor :) Kokusuna gelecek olursak hafif tatlı ve kalıcı bir kokusu var tavsiye ederim ♥️ Bunların dışında Elidor kahverengiyi de tavsiye ederim ♥