Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır saçlarım boyalı ve boyalı saçlarım için şampuan arıyorum. Elidor'un boyalı saçlar için şampuanı hangisi? Elidor'un boyalı saçlar için şampuanını kullanan var mı, memnun musunuz?
Ben de saçlarımı boyattığım zaman, boyayı korumak için özel şampuan kullanıyorum. Boyalı saçlar için şampuan kullanmak oldukça işe yarıyor.
Elidor boyalı saçlar için şampuan: Elidor Renk Koruyucu ve Canlandırıcı şampuan
Elidor boyalı saçlar için şampuan
Elidor boyalı saçlar için şampuan Color Shield içeren formülü sayesinde saçlarımızdaki boyayı koruyor. Bu sayede canlılığını ve parlaklığını uzun süre boyunca korumuş oluyoruz. Boyalı saçların için Elidor boyalı saçlar için şampuanını tavsiye ederim. Boyanın rengi hemen akmıyor ve parlaklığını koruyor.
Ben saçlarımı boyadığım zaman bu şampuanı kullanıyorum. Saç boyamın hemen akmasını engelliyor. Bu sebeple çok sevdiğim bir şampuan.
Bu serinin kremi de var. Color Shield teknolojisi içeren formül ile canlılığını ve parlaklığını daha uzun süre koruyan boyalı saçlara sahip olursun. Özel Color Shield Teknolojisi ile zenginleştirilen formülüyle saçını temizleyip derinlemesine beslerken boyalı saçlarının canlılığını ve parlaklığını korumasını sağlar.
Renk koruyucu olarak elidor'un kırmızı renkli olan şampuanı boyalı saçlar için olanı tavsiye ederim ben salonumda bunu kullanıyorum renkli saçlara
İçınde ki formüller sayesinde akmayı engelliyor.
Elidor boyalı saçlar için olan bu sampuan içeriğinde ki formüller sayesinde boyanın akmasını engelleyerek koruma sağlıyor. Aynı zaman da saçın beslenmesine fayda sağlıyor. Boyada ki amonyaktan etkilenen saçlar bu şampuan sayesinde gücünü geri kazanmaya çalışıyor. Zamanla size de tavsiye ederim kokusu da gayet güzeldir. ✂️
En İyi Cevaplar