Elidor yeşil şampuan kullanan var mı? Nasıl sonuçlar aldınız? Saçlarımı uzatmak istiyorum kullansam bana yararı olur mu sizce?Elidor yeşil şampuanElidor yeşil saç uzatan şampuan kullananlar cevaplayabilir mi?
Elidor yeşil olan (sağlıklı uzayan saçlar) saçları hızlı uzatıyor mu?
Selam 🥰 Normalde, normal bir kişinin saçının ortalama 1-1.5 cm uzadığı kanıtlanmıştır. Saçlarımız daha yavaş uzarsa, saçınızın genel sağlığı için gerekli önlemleri almalısın. Özellikle vitamin eksikliği, hormonal değişiklikler ve genetik özellikler saçın genel sağlığının temel faktörleridir.. Elidor sağlıklı uzayan saçlar saç ve tırnak sağlığında etkili, Biotin olarak bilinen B7 vitaminini içeriğiyle, saçlarını dipten uca besler ve uzarken kırılmaları önlemesine yardımcı olur. Böylece saçların gücünü korur. 💚
Genelde hep Elidor ürünleri kullanırım. Saçlarım yıprandığında turuncu, sertleştiğinde sarı, hızlı uzamasını istediğimde Elidor yeşil şampuan kullanıyorum. Yani bu şekilde, saçlarımın ve benim isteğime göre değişiyor :) Elidor yeşil serisi yakından inceleyelim:
Elidor yeşil şampuan saç uzatır mı, saçlara faydaları neler?
Biz kadınlar saçlarımızı kestirdiğimiz gün bile uzatmaya karar verebiliriz :) Uzun saçlar her zaman çekici ve güzel görünüyor. Tabii sağlıklı ve bakımlı olması her şeyden daha önemlidir. Kullanan biri olarak diyebilirim ki; Elidor'un saç uzatan şampuanı gerçekten de saç uzatıyor :) Sadece saçları uzatmakla kalmıyor, saçların dirençli olmasını, sağlıklı olmasını sağlıyor. Bakımsız bir saçın uzun olsa da anlamı yoktur öyle değil mi? :)
Elidor sağlıklı uzayan saçlar serisinin bakım spreyi, serum bakım kremi ve şampuanı bulunuyor. En iyi etkiyi alman için hepsini birlikte kullanmanı öneririm.
Elidor Yeşil Şampuan Sağlıklı Uzayan Saçlar:
Elıdor yesıl serısı
Biotin yani saçlarımızın ihtiyacı olan B7 vitamini içeren formülüyle, saçların uzarken karşılaştığı zorluklarla mücadele etmesini sağlıyor. Saçları dipten uca besliyor ve daha güçlü uzama sağlıyor. Bizim de istediğimiz tam olarak bu aslında :) Yumuşacık, güçlü, dirençli ve sağlıklı bir saç :) Saçlarını uzatmaya karar verdiysen senin için en doğru karar olabilir. Elidor çam terebentin şampuan kullananlardan biri olarak kesinlikle denemenizi öneririm.
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremi:
Elıdor yesıl kullananlar
Elidor yeşil kullananlar en yeni ürünü olan serum bakım kremini de biliyordur sanırım :) Normal saç kremlerinin aksine sağlardan hızlıca durulanıyor ve ağırlık yapmıyor. İçeriğinde keratin+çamterebentin yağı bulunuyor. Yani hem hızlı uzayan hem de çok güçlü saçlara sahip olmamızı sağlayacak her şey mevcut :)
Bakım spreyi de aynı şekilde biotin içeriyor. Saçlara nemli ya da kuruyken sıkıp, taramak yetiyor. Saçlarda ağırlaşma yapmıyor aksine koruyuculuk yapıyor :) Günlük yıpratıcı etkilerden saçları koruyor.
Sampuan sacta fazla durmaz o yuzdrn etkiside olamaz sac kremi ve spreyide dibine sıkmiyosun ama sac dipden uzar yani etkisi olmasininin ihtimali yok en iyisi cam terebentin yagi
Bir dönem favori ürünümdü diyebilirim gerçekten saçlarıma çok iyi gelmişti. Ben şampuan olarak yeşili kullanırdım saç kremi olarakta kahveringisini kullanırdım bence çok iyi ikililer ama yeşilin saç kremi de çok güzel tabii ki
Elidor Ne Diyor