Kızlar yeni çıkan yeşil ambalajlı Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Şampuanı kullanan var mı? Memnun musunuz, gerçekten yeni Elidor yeşil uzatıyor mu saçları?Elidor yeşil şampuan yorum
Selam 🥰 Normalde, normal bir kişinin saçının ortalama 1-1.5 cm uzadığı kanıtlanmıştır. Saçlarımız daha yavaş uzarsa, saçınızın genel sağlığı için gerekli önlemleri almalısın. Özellikle vitamin eksikliği, hormonal değişiklikler ve genetik özellikler saçın genel sağlığının temel faktörleridir.. Elidor sağlıklı uzayan saçlar saç ve tırnak sağlığında etkili, Biotin olarak bilinen B7 vitaminini içeriğiyle, saçlarını dipten uca besler ve uzarken kırılmaları önlemesine yardımcı olur. Böylece saçların gücünü korur. 💚
Normal, sağlıklı bir saçın ayda 1,5 cm uzadığı kanıtlanmıştır. Ancak, mevsimsel koşullar, yanlış beslenme, aşırı ısı uygulanması, yanlış bakım yapılması gibi nedenler saçların uzama hızının yavaşlamasına sebep olabilir. Çok fazla yıpranan saçların uzaması durabilir. Saçların sağlığına kavuşmasını, daha hızlı uzamasını sağlayan bakım ürünleri böyle zamanlarda kurtarıcımız olabilir :)
Elidor yeşil şampuan yorumları neler?
Elidor yeşil şampuan yorum
Elidor yeşil şampuan kullananlar saçlarının sağlıklı haline tekrar kavuştuğunu, uzama hızının normale döndüğünü belirtiyor. Olumsuz bir yorum neredeyse yok. Kullanıcılar Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar şampuanın etkisini kısa süre içerisinde gösterdiğini, düzenli kullanımda saçlarının eski sağlıklı haline döndüğünü belirtiyor.
Elidor saç uzatan şampuan kullananlardan biri de benim :) Açık renk saç kullanıyorum haliyle her seferinde renginin açılması gerekiyor. Bu işlem de saçları oldukça yıpratıyor, yaptığım bakımlar saçlarımı canlandırsa da zaman zaman uzaması durabiliyor. Böyle zamanlarda Elidor yeşil şampuandan destek alıyorum.
Elidor yeşil şampuan saç uzatır mı?
Elidor'la uzayan saçlar
Elidor yeşil şampuan Biotin içeren özel formülü sayesinde saçları dipten uca besliyor. Biliyorsunuz ki Biotin olarak bilinen B7 saç sağlığı için oldukça önemli bir vitamindir. Dipten uca beslenen saçların kırılmaları, yıpranmaları önlenir ve sağlıklı hale gelir. Sağlığına kavuşan saç ise ortalama uzama hızını çabucak yakalar :) Düzenli kullanımda faydasını hissedebileceğiniz bir şampuandır.
Elidor yeşil şampuan fiyatı nedir?
Saçları tekrardan eski sağlığına kavuşturma performansına göre oldukça düşük bir fiyatı var. Elidor yeşil şampuan fiyatı 15-18 TL arasında değişiklik gösteriyor. İndirime girdiğinde fiyatlar daha da düşüyor. Hızlıca uzayan saçlara elbette değer :)
Elidor yeşil saç kremi içeriğinde neler var?
Elidor yeşil saç kremi
Elidor yeşil saç kremi de serinin bir diğer ürünüdür. Şampuan kullanımına destek olarak, saçların kolayca taranmasını, nemini kazanmasını sağlar. Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremi içeriğinde çam terebentin yağı ve keratin bulunuyor. İkisi de saçların hızlı uzamasına destek olan, olduğundan daha dolgun gösteren maddelerdendir.
Elidor yeşil saç kremi kullananların yorumları neler?
Elidor saç uzatan krem kullananlardan biri olarak, hızlıca durulanan formülü çok hoşuma gitti. Saçlara kolayca yediriliyor ve ağırlaşma yapmıyor. Seri olarak kullanırsanız daha çok fayda görebileceğinizi düşünüyorum. Kullananlar da genel olarak memnun kalıyor ve saç uzama hızının normale döndüğünü söylüyor.
elidor Co creations (belirgin bukleler) bu yazdığım saçı uzatmasada mısır püskülü bırakmıyor. saça hacim katıyor. diğer (turuncu mor vb) serilerde bu etki yok. 5 küsür senelik deneyim ;)
Aynı markanın ve ürünün saç kremini al Farklı marka alırsan içindeki katkı maddeleri birbiri ile etkileşim sağladığında nasıl sonuçlar doğurur bilemezsin.
Ben restorex kullandim o sampuanin icinede cam terebenti koydum 1 kapak uzatti fakat ciddende dokulme oluyo ve kokusu berbat cam terebentinin simdi elidor saglikli uzayan saclar serisini deniyorum memnunum :) elidorun bu sampuani biotin iceriyo ve en onemli ozelligide bu , biotinde sac uzamasinda baya etkili dene derm ben :))
Benim bir yontemim var , burada çok meshur , sacini öne eyiyorsun (sanki yataginin kenarina oturup , yatagin altinda bir seye bakarmis gibi (bilmiyorum anladinmi?)) Öyle 4-5 dakika kalmalisin , bit hafta boyunca her gün uygulamalisin , sonra 3hafta bir sey yapmamalisin... Sonra geri basla :) Normalinden iki kat daha cok cabuk uzar
Şaçın uzamasına neden olan sudut şampuan degil. Şaçının çabuk ve yıpranmadan uzamasını isyiyorsan ılık suyla iki günde bir yıka şampuan kullanmana bile gerek yok şampuan uzatır mantıgı çok şaçma
zaten tek uzama kaynagğı olarak onu görmüyorum sadece vitamin içcerikli olduğu için denemek istediğim bunun için beslenme yıkama da önemli yinede teşekkür ederim :)
Şaçını şampuanladıgın zaman en az 3 dakika masaj yaparak yıka. Benim kadar şampuan degiştiren kişi yoktur eminim ama şaçım erkek olmama ragmen çok çabuk uzuyor.
Sana tek soylemek istedigim cok fazla kimyasal kullanma sampuanda surekli deistirmek saca zarar verir bir sampuanda kal cleari tavsiye ederim mesela onun disinda yorum yapamicam
Katkılı maddeler den yapılan ürünlere a - b, c, d, vitamini varmış diye kanmayın.. Bunu genel de kızlar güzel görünmek manasına çok katkılı madde içeren ürünler kullanıyor ben buna kızıyor üzülüyorum kandıkları için.. Önemli olan doğal olmaktır.
ya biraz tedirgin oldum açıkçası :// Thomas towun serisini almak istedim annemler kızım haftada 7 cm sacına zarar veren br madde olmasın için de dedi alma bunu al dedi içinde B7 varmış dedi
Ben 2 aydır kullanıyorum saçım uzamıyordu 2 aydır gözle görülür bir uzama fark ettim ayrıca a101 de satılan natural yağı da sürüyorum krem olarakda duştan sonra kullanılan glıss sıvı saç kremini kullanıyorum bende işe yaradı uzatıyor cidden
Argan Yağ saça en faydalı yağ zaten ben kullandım saçlarım uzun biraz çok yıpranmıştı fönden felan 1 ay gibi kısa bir sürede saçlarım parlak ve canlı oldu.
ben saçlarımı 3 numaraya vurdurmuştum depresyon sonucu ve şuanda Elidor yeşil şampuan kullanıyorum ve saçalrım 3 ayda 7 cm uzadı bunun yanında dağlıklı beslenme de çk önemlii^^
Ben büyük ümitlerle aldım. Saçlarım çok geç uzar çünkü. Yavaş yavaş uzamaya başladı gibi ama saçlarımı acayip döküyor ve çok çok sert yaptı. O yüzden hiç memnun kalmadım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
elidor sakın sakın kullanma , berbat bir şampuan saçların çabuk yağlanır ve aşırı saç döküyor
bende bir süre kullandım hani şu pembe kutulu olan şampuanı varya şeker gibi kokuyo falan 1 kutu bitirdim aynı senin gibi yumuşacık falan yapıyodu güzel kokuyodu ama 2. kutuya başlayınca saçlarımı mahfetti
Saçını uzatmak istiyorsan elidorun tüm ürünlerini kullan ben bunlarin hepsini kullandim ve etkisini gördüm bunu kullanmak istemiyorsanda restorex var sarmasik özlü bitkisel sampuan oda cok güzel uzatıyor
Elidor Ne Diyor