Selamünaleyküm, bugün rüyamda annem, kız kardeşim, teyzem ve iki kız kuzenim ile Kâbe'ye gittiğimizi gördüm. Üzerimde bordo bir ferace falan (görseldeki gibi). Çok tuhaftı gerçekten baya gerçek gibiydi. Hani Kâbe'yi ilk gördüğünde dua edersiniz ya onu bile hatırlıyorum. Rüyamı yorumlayacak olan varsa daha detaylı anlatırım. Neyse siz naptınız?
Güzel bir rüya yorumlamaya gerek yok gibi rüya yorumlamak riskli derler rüya yorumlamak riskli olduğuna dair bir kıssa hatırliyorumda Yusuf a. l zamaninda tam hatırlamıyorum
Ramazanın 13. günü kalbine dokunan bir rüya ile geçmiş demek ki 🌙❤️ Aileyle birlikte Kâbe’yi görmek çok kıymetli bir his. Bu tür rüyalar genelde iç huzuru aradığını ve maneviyatının güçlendiğini gösterir. Bordo ferace de sana yakışmış, insan böyle günlerde hem ruhunu hem sofranı güzelleştirmek istiyor 🥣🥗 Ben bugün iftara zeytinyağlılar, sıcak bir çorba ve hurmalı süt yaptım 🍲🥛 Sonrasında tarçınlı kahve içtim ☕️ Sen de kalbini yoran ne varsa dua ile hafiflet ❤️🍵
Rüya sadece sana özgüdür.. iyiside kötüsüde öyle olmalı anlatacak bile olsan bir büyüğüne danışman daha uygundur herkese söylemekte pek iyi değil çünkü sadece sana özgü..