Selamünaleyküm, bugün babam balığa gitti arkadaşlarıyla. Aşırı çok balık getirdi. Ve biz soğukta balık ayıkladık ama güzeldi seviyorum balık ayıklamayı pişirmeyi falan ve bizim küçük keçi var hani bebek onunla aynı renkte kedimizi çok seviyor hep onu kovalıyor falan sjdkjd hopluyor zıplıyor inanılmaz enerjik. Bizim kedi de bıktı artık ondan kaça kaça bir hâl oldu garibim kfmfmfm. Keçimizin annesiyse o kediyi hiç sevmiyor 🤷🏻♀️ Ama hava nasıl soğuktu varya belki elimin fotosunu atabilirim bilmiyorum. Vazgeçtim dmdmdmd
Buradaki bütün kızlar senin getir götürünü yapar :)). Yıllardır buradayım ama şu samimiyette yazılan daha bir yazı okumadım. Masumiyetin vücut bulmuş halisin
Ramazanın 16. günü tam bir aile günü gibi geçmiş senin için 🌙✨ Soğukta balık ayıklamak zor ama emeğin olduğu sofranın tadı başka oluyor gerçekten 🐟 Ateş başında ya da mutfakta o paylaşım çok kıymetli. Keçiyle kedinin kovalamacası da gözümde canlandı, resmen evin neşesi olmuşlar 🐐🐈 İftarda hurma, su ve pide kokusu da ayrı bir huzur… Sen en çok sofranın hangi anını seviyorsun, hazırlık mı yoksa ilk lokma mı? 😊