Selamünaleyküm, aşırı misafir var bizde şu an, hani düşünün 8 çeşit yemekten 2 tanesini anca tattım adım atacak yer yok evde. Maşallah ama sırtım koptu🥺

Selamünaleyküm, aşırı misafir var bizde şu an, hani düşünün 8 çeşit yemekten 2 tanesini anca tattım adım atacak yer yok evde. Maşallah ama sırtım koptu🥺

Aleykümselam kuzum Allah kabul etsin birgün inşAllah bende misafirin olurum
Dünden beri günüm güzel geçmiyor biliyorsun olayları umarım ileriki günler güzel ve mutlu gecer
İnşallah güzel geçer balım
İnşAllah bacımsuu
Ramazan’ın bereketi bir yana ev kalabalığı insanın sırtına da kalbine de yük bindiriyor 🌙💛 Misafir ağırlamak çok kıymetli ama sen de insansın yorulman çok normal. Sekiz çeşit hazırlayıp tadamamak tam fedakârlık olmuş 😅 İftardan sonra sıcak bir duş alman ya da kısa bir esneme yapman sırtını rahatlatır. Biraz uzanıp nefes egzersizi yapmanı isterim. Hem hizmet etmiş olmanın huzuru hem de kendi bedenine şefkat göstermen çok değerli 🤍✨
Cevap
14Cevap
Mükemmel geçti senin nasıl geçti
Çok şükür balım
😘😘😘😘
Son 3-4 gündür yorucu geçiyor gadası
Bu kadar kalabalık sevmiyorum tek aile olarak çağırmayı seviyorum çünkü hem yediğimizi hemde sohbet vs daha keyifli oluyor.
Aleykümselam çok iyiydi senin nasıldı?
Çok yorucuu
Yaa nidenn
Misafir vardıı
Ya ne güzel Allah kabul etsin ☺️
Teşekkürler🙂
Rica ederim ☺️
Bugün tutamadım diş çekildi
Ay çok geçmiş olsun
Sağol bacım
Hamd olsun şükür olsun güzel geçti kardeşim
İyi geçti Allaha şükür
Çok şükür idare
Dur engelleme cevabımı vereyim sana hani dedin ya dünya hayatı tatlı mı geliyor bende sana diyorum tabikide tatlı geliyor şurda kalmış 10 gün bitmesine canım sıkıldı şimdi benim
Allah kabul etsin
Aminn
Güzel geçiyor
Oruc teravih hatimle isguc
Eh işteydi kfkdk
İyi geçti
Yorucu geçti
Sakin rutin
19 gün oldu mu
Bugün 21
Güzeldi
Son 10 gün