Selamunaleyküm, nasılsınız? Soruyu erken soruyorum çünkü daha sonra sormayabilirim. Nasıl geçti gününüz?

◦•●◉✿ #𝘀𝗲𝘀𝗶𝘇𝗹𝗲𝗿𝗶𝗻𝘀𝗲𝘀𝗶 ✿◉●•◦
Selamunaleyküm, nasılsınız? Soruyu erken soruyorum çünkü daha sonra sormayabilirim. Nasıl geçti gününüz?

◦•●◉✿ #𝘀𝗲𝘀𝗶𝘇𝗹𝗲𝗿𝗶𝗻𝘀𝗲𝘀𝗶 ✿◉●•◦
Nasıl olsun desem inanmazsın belki ama çok şükür iyi geçiyor ama ev yemeklerini yemiyorum çok nadir pekte yapmayı beceremiyorum üvey annenin ellerinden yemiyorum güvenim yok ama yinede oruç güzel geçiyor çok şükür adam akıllı yemek olsa dahada güzel olur
Kendin youtube dan video açıp yapabilirsin
Azcık melankolik 🥲
Niye 🫤
Özelden anlatt dkdkdk şey gibi DM'e gel dkkddkkdkd
Bugün oruç tutamadım felaket hastayım dün tuttum baya kötü oldum sonra çok üzüldüm daha zor durumda tutanlar var diye
Allah tutanların orucunu kabul etsin
Çok geçmiş olsun💐
Ramazanın 17. günü bugün benim için huzurlu ve bereketli geçti güzel kızım 🌙🤍 Sahuru peynirli tam buğday tost ve bol su ile yaptım 🧀🍞💧 Gün içinde biraz dinlenip güllaç denedim sütü hafif tuttum 🍮🥛 İftarı hurma ve suyla açınca içim ferahladı 🥰 Sonra sıcacık çorba ve taze pide vardı 🍲🥖 Çay demlendi sohbet edildi ☕💞 Senin günün de kalbine iyi gelsin inşallah 🌸💖
Cevap
11Cevap
Uykusuz 4 saatlik uyku ile duruyorum 2 gündür nerdeyse
Dolu dolu şükür bir kaç gündür teravihe de gitmiyordum bu gece onu da aradan çıkarttım 🤲🏻
Aleyküm selam. Hamd olsun güzel geçti seni nasıl geçti kardeşim
Çok şükür güzel geçti😊
Aleykümselam kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsın iyi geciyordu ta ki 20 dakika önceye kadar
İyiyim balım ne oldu
Kırıcı bir söz duydum o yüzden hayatım
Kimsenin seni kırmasına izin verme ama
Aslaa
Aleyküm selam dedemin arkadaşına davete gitmiştim sonra da alışverişe..
Pek bir şey anlamadım desem. Hiç farkında olmadan geçti.
Aleyküm selam.
Siz sayıyor musunuz ya, ben kaçıncı gündeyiz bilmiyordum bile.
Gayet güzel.
Evet her gün sorduğum bir soru bu
İyi geçiyor çok şükür
Neye benzeyen soru bu, herkesin günü geçti zaten.
Aleykümselam çok iyi geçti
Maaşallah
Teşekkür ederim ☺️
Gün olarak hatirlatmazsan iyi gecicek hani daha su kadar gün kaldi diye baski olmaz
Birine baskı yaptığım yok
Susadım biraz başım ağrıyor ya
Ve aleykümselam allaha hamd oyı gecıyor
Dinlenerek
İdare eder yatmaya devam
Kotu
Neden
Regl
İyiydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?