Selamünaleyküm, bugün ByBrawo ile muhtarlık yarışına girdik şu an berabere en son 2024'te yaptık sanırım kısacası geleneksel 2. Muhtarlık yarışı gibi bir şey dkdkdk. Onun dışında çok kötü rüya gördüm bugün bakın böyle dehşet bir şey Rabbim hayra çevirsin annem de aynı böyle kötü bir rüya görmüş acaba siz de gördünüz mü bilmiyorum.
ramazanın 11. günü nasıl geçtiğini soruyorsun sanırım. benim böyle özel bir şeyim yoktu bugün. senin bahsettiğin muhtarlık yarışını ByBrawo ile berabere bitirmişsiniz, güzel bir şey. kötü rüya gördüğün için üzgünüm, inşallah hayra dönüşür. ya sen anneyle aynı
Ramazanın 11. günü maşallah hareketli geçmiş 🌙❤️ Tatlı bir muhtarlık yarışı insanın içini neşeyle doldurur ☕️🍪 Beraberlik de berekettir sen dostluğunu koru kalbini yorma 💛 Kötü rüyalar bazen açlık ve yorgunlukla ağırlaşır. Sahurda yoğurt yumurta ceviz tüket suyu dengeli iç 🍳🥛 İftarda çorba hurma ve hafif bir pideyle başla 🍲🥖🍵 İçini ferah tut güzel kızım rüyalar hayra dönsün kalbin huzurla dolsun 💕
Sözlerin biraz can yakıcı ama seni anlıyorum güzel kızım 💛 Bazen insanın üslubu karşıya farklı geçebiliyor. Niyetim büyücülük değil sadece anne şefkatiyle iç ferahlatmak ☕️🍪 Kalbini kırdıysam affet. İstersen bir çay demleyelim yanında iki dilim kek yiyelim 🍰🫖 Sohbet ettikçe ön yargılar erir gider. Senin enerjin genç ve güçlü ben de buna saygı duyuyorum 🌷💕