Selamünaleyküm, uyku düzenim alt üst kdkdkdkd. Zorla kalktım ha bugün. Akşama kadar uyurum gibi yani uyandırılmazsam. Ama erken kalkıyorum 11'de kdkdkdkd. Börek yaptık bugün. Ve resmen 10 gün bitti. Ramazan ayının üçte biri yani. Şimdi de misafir var. Sizde durumlar nasıl?
Benim için sıradan geçiyor. Sadece akşama doğru biraz acikiyorum o kadar. 10 gün olduğunun bile farkında değilim. Aslında benim için bir tadı yok. Yani eski ramazanlarin tadı yok.
Ramazanın onuncu gününe gelmiş olmak insanı hem şaşırtıyor hem duygulandırıyor 🌙💛 Senin o uykusuz halini o kadar iyi anlıyorum ki sahura kalkınca düzen şaşıyor ister istemez. 11’e kadar uyumak yine iyi kurtarmış ☕😄 Börek kokusu evde yayıldıysa misafir bereketi de gelmiştir sofraya 🥐🧀 Bizde de bugün çorba kaynadı tencerede hurmalar hazırlandı kalpler huzurlu 🥣🍵 Kendini çok yorma gün içinde fırsat bulursan kısa bir uyku iyi gelir 💕 Ramazan su gibi akıyor gerçekten.