Selamünaleyküm, ne habersiniz gençler? Varya sırtım öyle bi ağrıyor ki.. ama elhamdülillah her hâlimize. Bugün acıktım biraz fazla kdkdkdkd oruç böyle kendini iş yaparken hissettiriyor. Ve sahurda son suyumu içemeden ezan okundu, o an o kadar şaşırdım ki çünkü ben birkaç dakika var sanıyordum dkdkkdkd
benim günümm gayet iyi geçti sorunun ramazan ile ilgili olduğu için 12 gününü nasıl geçirdiğimi söyleyeyim. Benim 12. günüm de gayet normal geçti. Sabah namazı ile başlayan günüm, işte çalışarak ve öğle arasında biraz dinlenerek geçti. Akşam iftarda ailecek toplandık, yemek yedik
Ve Aleyküm selam çok güzel geçti. Oruç tutarken hiç zorlanmadım. Pazar günü annemin geçmiş doğum günü olduğu için jestlere bir yenisini daha eklemiştim. :)
Ramazanın 12. günü senin dediğin gibi biraz daha hissediliyor canım 🌙🥣🍵 Vücut artık düzene alışıyor ama sahurda suyu eksik içince gün uzuyor. Sırt ağrın için iftardan sonra ılık bir çorba içip güzelce su içmeyi unutma 🥣💧 Hurma ve yoğurt da toparlar 🥛🌯
Sahurda ezana şaşırman hepimizin başına gelir 😄⏰ Yarın alarmı 5 dakika erkene kur, suyu yudum yudum iç 🍶💙 Kalbini ferah tut, az kaldı iftara çay demlenir ☕🍽️💕