yeminle memurlar kadar milletin sırtından geçinen bir kitle yok ne iş yaparlar doğru düzgün ne çalışırlar bir ton tatil ama hep ağlarlar zırlarlar
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yeminle memurlar kadar milletin sırtından geçinen bir kitle yok ne iş yaparlar doğru düzgün ne çalışırlar bir ton tatil ama hep ağlarlar zırlarlar
Cevap
8Cevap
yeminle memurlar kadar milletin sırtından geçinen bir kitle yok ne iş yaparlar doğru düzgün ne çalışırlar bir ton tatil ama hep ağlarlar zırlarlar
Özellikle de devlet memurları gerçekten aynen dediğin gibi, birçoğu aldığı maaşı zerre hak etmiyor...
Asgari ücret elinden iş gelmeyen, mesleği olmayan kişilere verilirdi önceden çırak maaşı gibi bir şeydi anlayacağın. AKP iktidarı askeri ücreti normal ücret gibi verir oldu. Memuru geç x bir meslekte usta adam 50 bin lira altında çalışmaz
Keşke soğukta karda kışta bazen aç bazen susuz 14 ya da 16 yıl sende okuyup ders çalışıp memur olsaydın yine aynı şekilde yazar mıydın merak ettim doğrusu
Servisle okula gidip gelen 90'li nesil çocuğu dram anlatıyor
16 yıl okudum ne ilkokul ne lise kesinlikle servis yoktu babam işe giderse para vardı yoksa millet aç yazdığından anladığım yokluk görmemişsin
Yokluk gormedik sükur it gibi çalıştık çünkü 9-5 got buyutup 90k para Alip devlet bize bağmiii diyen nankorlerden olmadık
Herkesin yaşamı yaşadıkları farklı bazıları nankör onda haklısın oturmuş bir koltuğa sanki babasının malı gibi
E devlet sayesinde işleri azaldı bütün gün oturup yiyip içip sıçıp evlerine gidiyorlar, memur tayfası değil mi alayı namussuz
Kamuda işci kadrosunda calisanlar memurdan fazla para alıyor temizlik personeli memur maaşı 65 se isci kadrosu temizlikçi maasi 120 bin tl aylik geliyor memurlar ona dert yanıyor ayni is niye farkli maas diyorlar
Beynin olsa bunu sormaz sisteme hakkını yiyen hükümete zengine ses çıkarırdın
Asgari ücreti memur maaşı yap gözünüz hep memurda ya
İşe yaramıyor memurlar yarısı fazlalik
Ee o zaman okumanjn ne anlamı kaldı
ya ne okuması kiytirik bölümden üni bitir gir kpss torpille yapıştır hatta lise mezunları bile memur oluyor
Ee o zaman asgari ücretliler de aynısını yapsın abi hemde kpss diyorsun torpil diyorsun ikisi yan yana ne alaka
Asgari ücretli ve emekli perişan halde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum olaya sadece bütçe yükü olarak bakmak doğru olmaz. Memurlukta eğitim, kıdem ve üstlenilen sorumluluklar farklı olduğu için maaş skalası değişir. Liyakat ve verimlilik tabii ki tartışılır ama herkesi en altta eşitlemek çözüm değil, aksine nitelikli personeli kaçırır. Sence kamuda maaşları düşürmek mi yoksa performansa dayalı sıkı bir denetim getirmek mi daha mantıklı olur? 📊💰 YTD 😛