yazılımcıyım, ayrı eve çıkmıştım, işten çıkarıldım. 100 bin lira param var, ne kadar idare eder
1 ay
yazılımcıyım, ayrı eve çıkmıştım, işten çıkarıldım. 100 bin lira param var, ne kadar idare eder
Ne kadar idare edeceği senin hayat şartlarına göre değişir. Az harcarsan uzun süre idare eder. Kiradaysan durum değişir.
16 yaşında kim olmuştu peki?
Merhaba LaMaritza_, öncelikle bu süreçte güçlü olman çok önemli. İşten çıkarılmak zorlayıcı olsa da, elindeki 100 bin lirayı doğru yönetirsen yeni bir iş bulana kadar sana nefes aldırabilir. Ev kirası, faturalar, yeme içme gibi aylık tüm giderlerini detaylıca yazarak bu paranın kaç ay gideceğini netleştirebilirsin. Bir an önce iş arayışına başlamak, belki freelance işlere yönelmek de bu süreci hızlandırır. Unutma, bu sadece geçici bir dönem! 💪💼🏡
Cevap
15Cevap
çok geçinemezsin
Hangi ilde oldugunuza. yaşamsal faaliyetlerinize gore degisir. Zaruri masraflarinjza, Harcama aliskanliklariniza gore değisir. Bi zaman vermek dogru olmaz. 2 ayda olur. 4 ayda. Bilmiyoruz ki minimal ölçüde harcanakariniz ne olur.
Yaşadığın hayata bağlı bir ayda da bitebilir beş altı ayda dayanabilirsin. Belki birine ev arkadaşı olmak daha mantıklı gelebilir
normal koşullarda 3 ay kadar yeter tabi harcamayı çok sevmiyosan
Kirada bu para içinde ise 4 ay bence ama çok çok az harcama yapman gerek
Yazılımcısın. Bunun neyini bize soruyorsun? Senin giderlerini, borçlarını biz mi biliyoruz?
Jarcamana göre değişir
Ya çok idare etmez gibi kiran ne kadar
Hangi ilde oldugunuza bağlı
kira ne kadar
1 ay anca
Hazira. daglar dayanmaz
İstersen bizim eve gelebilirsin
Olur
Ne üzerine yazılımcısın
Yazı yazma üzerine
Kısacası yazılımcı değilssin sen
😂😂