Ev & Yaşam 6 asgari ücretle yıldır çalışıyorum destek olan olmadı bu şekilde devam etsem ne zaman ev alabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 4 yılda 60 bin topladım 5 yılda 120 çıkardım 6 yılda 260 oldu 2024 sonunda 700 yaparsam iyi mi? Güncellemeler+1 yıl İlk yıllarımda çok fazla cömertlik yaptım ekonomi patlayınca biraz durdurdum kendimi 6 asgari ücretle yıldır çalışıyorum destek olan olmadı bu şekilde devam etsem ne zaman ev alabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl 700 e artık araba bile yok ki parayı yatırım yapsan daha cok kar edersin ya da işini değiştirmelisin profesyonelleşip 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın ama elimde ki malzeme bu kimse bu duruma geleceğini tahmin etmiyordu ülkenin çocukluğum eve destek olmakla geçti Yorumla Doludoludolu +1 yıl Paranı tlde bırakma bari az değer alsın Yorumla Soran +1 yıl Altın vardı mevduat yaptım şu an aylık 10bin verecek her ay 1 bin TL artacak Yorumla Doludoludolu +1 yıl Süper imkan bulursan arsaya araca çevir daha çok kar edersin Yorumla Soran +1 yıl 12 aya gelince 22 veya 24 civarı olacak artı maaş 42. 44 bulur yıl sonu Yorumla Doludoludolu +1 yıl Zor birikim hakkınfa hayırlısı olsun Yorumla Soran +1 yıl Sigara alkolüm yok ben bu planı 15 yaşında düşündüm şimdi 28 yaşındayım tutumluyum eve destekte oluyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
700 e artık araba bile yok ki parayı yatırım yapsan daha cok kar edersin ya da işini değiştirmelisin profesyonelleşip
Haklısın ama elimde ki malzeme bu kimse bu duruma geleceğini tahmin etmiyordu ülkenin çocukluğum eve destek olmakla geçti
Paranı tlde bırakma bari az değer alsın
Altın vardı mevduat yaptım şu an aylık 10bin verecek her ay 1 bin TL artacak
Süper imkan bulursan arsaya araca çevir daha çok kar edersin
12 aya gelince 22 veya 24 civarı olacak artı maaş 42. 44 bulur yıl sonu
Zor birikim hakkınfa hayırlısı olsun
Sigara alkolüm yok ben bu planı 15 yaşında düşündüm şimdi 28 yaşındayım tutumluyum eve destekte oluyorum