Gizli Üye(30-35)+1 yıl400 lira desek 1.600 maaş kaldı elinde 1.100 internet bağlarsan kaldımı 1.020 tl kılık kıyafetine saçına başına. 320 gitse 700 tl kaldı. Elektirik su 150 gitse kaldimi 550 tl kışın sadece doğal gaza 400 500 lira verirsin. Biraz zorlanicaksin gibime geliyor ama belli olmaz. Hayırlısı olsun 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılİnternet bağlatmam kuaförede gitmem kendim hallederim.
Cevap sahibi+1 yılO ozaman bu işin altından kalkarsın ken kardeş
En İyi Cevaplar
Apart tutarsan yaşayabilirsin. hersey onlara ait zaten sadece yemek sana ait.
13 Yorumla
Soran+1 yılDoğalgazda mı onlara ait wifiyi duymuştumda
Soran+1 yılPeki bakayım öyleyse.
- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılHayır yaşayamazsın. Bir sürü masrafın olur. Bence yemekli bir kız öğrenci yurduna yerleş. Giriş çıkış saatlerim serbest olsun diye konuş yurt işletmecileriyle. Kiz yurdu daha karlı olur senin icin
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim bir arkadaşım vardı oda ben gibi bayramda tamamen kapattıkları için dışarıda kaldı.
- +1 yıl
O zaman bir arkadaşınla ev tutarsin masrafları ve işleri yarı yarıya paylaşirsiniz. Ya da kalacağın yurtla konuşursun bayramlarda vs lerde de burada kalıcam dersin. Ya da bayramda gidiver ailenin yanına nolacak. Veya çalıştığin işi araştir. Bazı iş yerleri kalacak yer veriyor.
+1 yılKızlar her seyin ustesinden gelir evelallah
13 Yorumla
Soran+1 yıl🙏 🎈
- +1 yıl
Güzel haberlerini bekleriz istediginden daha güzelleri olur insallah
- +1 yıl
İşte budur ta bravo aynen öyle siz herşeyin üstesinden gelirsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Yaşarsın, tabi buna yaşamak denirse... Şaka şaka yaşarsın tabi :) lüks yaşamıcaksan gayette güzel geçinirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılLüks olmasın 1 Odam olsun yeterli zaten kuaföre giden birisi değilim evde kendim yapıyorum ha biraz kıyafet düşkünüyüm Onuda unutcaz artık. 😊
Soran+1 yılAmin cümlemizin. 🙏 😊
+1 yılZorlanırsın ama hanım kardeşim. İyi düşündün mü bunu
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet dayanamıyorum artık zoruma gidiyor.
- +1 yıl
Zoruna giden nedir peki sakin olmalısın ama.
Soran+1 yılSürekli geçimsizlik kavga artık götürmüyor kafam.
- +1 yıl
ailenle sorunların var sanırım öyle mi
Soran+1 yılAynen.
- +1 yıl
mevlam yar ve yardımcın olsun kardeşim ama iyi düşün. Dış hayat zor tuzaklarla dolu. Ve maddiyat öyle gerekli ki. Ailene sırtını döndükten sonra yalnız kalacaksın.
Soran+1 yılAmin böyle aile olmaz olsun düşünseler bu hale gelmezdi.
- +1 yıl
İyi düşün ve aldığın karar ne olursa olsun dim dik dur arkasında tamam mı kardeşim.
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim.
+1 yılKendi hayatını kurmak en iyisi. Ben şahsen çok rahat ettim kendi hayatımı kurduktan sonra.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel.
- Aile & Toplum konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yıl400 TL kira, 100 TL fatura desek, 100 TL yol ücreti, 500 TL gıda gideri desek 1.100 TL civarında giderin olur. Yemek, yol karşılanacaksa çok daha rahat yaşarsın.
10 Yorumla
+1 yılSosyal yaşam o kadar aktif değilse sigara alkol yoksa bence yetirebilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılYok kullanmıyorum.
- +1 yıl
O zaman rahat yeter bence
- Aile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar tek maaşla ev geçindiriyor çocuk bakiyor eğer tutumlu davranırsan para bile biriktirebilirsin
10 Yorumla Bulunduğu yere ve yapacağın harcamalara göre değişir ama sen paran varken bile ayağını yorganıuna göre uzat ki yarın öbür gün açıkta kalmayasın
10 YorumlaZor ama yapabilirsin, yani herseyi ustlenecegini goze almalisin, yoksa calistiktàn sonra ustesnden gelirsin
10 Yorumla
+1 yıleğer gerçekten bunu istiyorsan gelebilirsin. İnsanlar ev geçindirmeye çalışıyor o paralarla
10 YorumlaBaşlangıç için iyi bir tercih. Doğru adımlarla ilerlersen ilerde kendine ait bir evin bile olur.
10 YorumlaBu durum nerde yaşadığına bağlı biraz umarım fazla zor durumda değilsindir.
10 Yorumla
+1 yılGelirsim fakat bir süre sonra zorlar ve para ilkemessin
10 Yorumla
+1 yılinsanlar asgari ücretle ev geçindiriyo çocuk okutuyo tek başına hayli hayli yeter
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
u +1 yılUmarım huzura kavusursun ama kalacağın yer güvenli bir durumda olmalı
11 Yorumla- +1 yıl
ıyı karar verdınmı
Zor bı karar bu ne kadar sürecek çünkü pansiyonlar da tek kişilik o da fiyatları binleri buluyor 3 kişi kalınca da bı yerden sonra bikarsin daha emin ve kararlı adım at ev arkadaşı bulmaya çalış hatta
00 YorumlaHalledersin ama hesapsız iş yapma sakın. Sonrası kötü olabilir..
10 Yorumlabir kadın bence bütün zorlukların üstesinden gelebilir kendine güven
10 Yorumla
+1 yılniye böyle bir şey yapacaksın ailenle mi kavga ettin
04 Yorumla
Soran+1 yılAilevi sorunlar sürekli kavga geçimsizlik...
- +1 yıl
Ben babamla çok kavga ederdim. hatta mahkemelik olduğumuzda oldu. Onlar kayseride yaşıyor ben şimdi giresun tıp fakültesinde okuyorum giresunda evim var. Tahmin et evi kim aldı. Ölümüne nefret ettiğim babam bana ev hediye etti. Onu seviyorum o da beni seviyor ama o panik atak hastası ve sürekli herşeye karışıyor istemesede. ailesiz yaşanmıyor ailelide yaşanmıyor. ne kadar kavga etsende emin ol seni seviyorlardır ama psikolojik sorunları vardır.
Soran+1 yılSeven insan böyle yapmaz kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez...
- +1 yıl
bana özelden yazda az senle konuşalım ufaklık
+1 yılRahatlıkla gelebılırsın. O fiyatlara daire bulursan eger.
10 YorumlaÇok zor evin elektrik su yicek içecek vs vs nasıl geçinmeyi düşünüyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAparta ait olmuyor mu onlar?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasarsin nlcak ben 10 senedir asgari ucret calisiyorum para kaliyor yinede kenara bike atiyorm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek başına hayat zor ama yapabilirsin diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılTabi gelebilirsin. Güçlü olursan ve herşeyi başarabilirsin ne de olsa kadınsin☺❤
00 Yorumla
+1 yılNerede yaşıyorsun 400 tl apart var?
11 Yorumla
Soran+1 yılKaramanda yaşıyorum.
bir büyükşehirde mi yaşıyon taşra ilçe de mi?
13 Yorumla
Soran+1 yılKaramanda yaşıyorum küçük yer.
Soran+1 yılYok lüks sevmem.
Bir kadın isterse herşeyin üstesinden gelir. Bende tutmak istiyorum apart değil ev birde bayan ev arkadaşı calışan benim gibi 😐
00 Yorumla
+1 yıladam akıllı yiyip içmezsin , hayat hayat olmaktan cıkar. ama ölmez yaşarsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılYapacak birşey yok.
- +1 yıl
neden böyle bişey yapacaksın
Soran+1 yılEvde geçimsizlik sürekli kavga artık kaldıramıyor bünyem kafam.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 kişi olsan aslında 😊güzrl olur
Cok rahat geçinir gidersiniz02 Yorumla
Soran+1 yılTek istiyorum ben kimisi kira vermez kimisi evde iş paylaşımı yapmaz içki sigaram yok bana uymaz
Cevap sahibi+1 yılKafa dengi birilerini bul en azından 2 kişi olun 😊cok rahat olur
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEv kirası vermiyorsan evet ama çok kaliteli bir yaşam bekleme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangı sehırde kalıcaksın? aynı sehırdeysek ortak olabılırım :)
027 Yorumla
Soran+1 yılYok sağol.
Cevap sahibi+1 yılpekı nasıl ıstersen hangı sehırde kalıcaksın pekı?
Soran+1 yılKaraman.
Cevap sahibi+1 yılkaramanda gelırsın. apart 500 elektırık su ınternet 200 desek 700 gıder.900 lede yasamını ıdame ettırırsın. karaman pahalı bı yer degıl. apartta kalarak konya merkezde bıle yasarsın ama tabıkı savurgan olmamak lazım tutumlu olmak lazım
Soran+1 yılYa çift kişilik galiba 350 mi 375tl mi öyle birşey ben çarşı mevkisinde istiyorum değişir mevkiye göre 1 oda olsa yeterli.
Cevap sahibi+1 yılaslında konya merkese gelsen ıs ımkanın daha yuksek olur. tek olmak tabıkı her zaman ıyıdır ama tertıplı duzenlı tıtız bı arkadas olsada fena olmaz 375 gercekten cok uygun. burda yaklasık 1 kısılık oda 750 tl + yakıt
Soran+1 yılKonyada çok akraba var dayım teyzem dayım beni orda görürse öldürür.
Cevap sahibi+1 yılee aılen bu duruma ne dıyecek pekı?
Soran+1 yılUmrumda olmaz ne dedikleri beni bu hale kendileri getirdi.
Cevap sahibi+1 yılsenı rahat bırakmazlar o zaman be aılende karamanda mı?
Soran+1 yılEvet geneli Karamanda birkaç tanesi konyada ama hattımı değiştirir karakola gider ifade veririm sosyal medya hesaplarimi kapatırım.
Cevap sahibi+1 yılaılen razı gelırse kımse karısmazda bızler anadolu cocuklarıyız oyle kımse hadı gıt kızım demez sana sanmıyroum sen bı kez daha dusun :)
Soran+1 yılBu hale onlar getirdi raydan çıkarttılar beni.
Cevap sahibi+1 yılama bı anne baba asla kabullenmez kı bunu. sen kendı pencerenden bakıyorsun sence ızın verır mı annen baban? asla vermez... ızınsız gıtsende soker getıırırleer senı :)
Soran+1 yılBabam yok 14 senedir ayrılar sahip çıkmadı annem desen gidiyor yuva yıkıyor böyle aile olmaz olsun.
Cevap sahibi+1 yılhee bak sımdı ısler degıstı ıste. pekı sana rahat vermeyen kımler annen mı baskalarıda var mı?
Soran+1 yılAnnem evde sürekli huzursuzluk kavga zoruma gidiyor.
Cevap sahibi+1 yılkardeslerın yok mu onlardan destek alamaz mısın evden ayrılma konusunda? onlarda gelsın senle ıkı kısı calısın
Soran+1 yılKardeşim var evli ya bir insan kendine güvenmeli ayakta durmalı herşey beyinde biter savurgan birisiyim ama gerçekten bu huyumu giderebilirim.
Cevap sahibi+1 yılya hayat ınsanı terbıye eder savuramazsın kı ıste butce daraldımı :) ıstersın ama yapamazsın :) ayaklarının uzerınde durmak ıyıdır gerceekten. bende cıkıp gıtmıstım 22 yaslarındaydım. once kaldıramadım hıc alıskın degıldım calsırak kazanmaya. ac calısmak bır oglen yeemegınden tasarruf etmek nedır cıdden tuhaf ama bılıyorum. kuru ekmegın arasına pul bıber koyup lımon sıkıp yedıgımıde ıtıraf edıyorum :) ama bızım zamanlarda asgarı ucretın alım gıcı bugunkı kadar degıldı. bugunun 900 gıbıydı. Şu an yanımda 10 kısı calısıyor :) bazen cıkan bı kavgaya ıyıkı kavga cıkmıs dıyoruz. anne babamla bırlıkte guluyoruz kavgaya :)
Soran+1 yılHayırlısı olsun ya. 🙏 💎
Cevap sahibi+1 yıltabıkı hayırlısı olsun erken karar verme ama olcerek bıcerek yasa bırde ben erkektım sen bayansın burda bı dev avantajın olabılır bunlarıds degerlendır. ısstersen ozeldende yaz takıldıgın bırsey olursa yazarsın konusuruz yıne
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılkonusmak ıstersen lınkı attım mesaj yollarsın
Soran+1 yılTamam. Az uyuyum da kendime geleyim.
Cevap sahibi+1 yıltamam nasıl ıstersen. hoscakal
Gizli Üye(36-45)+1 yılMilyonlarca insan o paraya ev geçindiriyor memlekette. Neden yaşayamayasın?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaba evini mi terkediyorsun?
Gece hayatına fazla takılmaz sigara alkol içmez gereksiz alış veriş yapmazsan gecinebilirsin o ücretle geçinen aileler var
01 Yorumla
Soran+1 yılSigara alkol yok kuaför masrafımda yok kendim hallederim 1 oda bile olsa yeterli.
Nerde yasicagina bsgli İstanbul zor
12 Yorumla
Soran+1 yılKaraman
Öncelikle İstanbul'da yaşıyorsan zor
12 Yorumla
Soran+1 yılKaramandayım...
Kardeş sıkıntın mı var yardımcı olmaya çalışalım eğer ihtiyacın varsa
02 Yorumla
Soran+1 yılVar ama kendim çözerim teşekkür ederim. 🙏
İle bağlı, yola çok para vermezsen olabilir
10 YorumlaPara bile biriktirirsin
10 Yorumlayeter belki ama hayat çok pahalı
10 Yorumla
+1 yılDaş gibi yaşarsın aklın varsa yalnız yaşa
10 YorumlaNefes alırsın sadece idare edersin
10 Yorumla
+1 yılgelirsin tabi bekarsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani şöyleki kit kanat geçinirsen evet ama en az 2500 lira gelirin olmalı ki alışveriş yapabilesin
00 Yorumla
+1 yıltek başına yaşamak için asgari ücret yeterli
10 YorumlaTutumlu olursan birikim bile yaparsın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGelemezsin, çok ama çok zor.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇabalarsan gelirsin üstesinden
10 Yorumla Millet o parayla ev geçindiriyor be
10 Yorumlarahatlıkla yaşayabilirsin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. Yasadigin sehre gore degisir
10 Yorumla
+1 yılBiraz zor ama halledersin
10 Yorumla
+1 yılEvet yaşayabilirsin rahatça
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılYemek ve yol paranı iş yeri karşılarsa olabilir.
10 Yorumla Yasadigin şehir öncelikle önemli benim görüşüm bu
10 YorumlaHangi șehirde yasadigina bagli
10 Yorumla
+1 yıl400 tlye tutucan he canım nerde yaşıyon sen
06 Yorumla
Soran+1 yılKaraman canım benim
- +1 yıl
Tutumlu olursan birikim bile yapabilirsin
Soran+1 yılİnşallah.
- +1 yıl
@Bggirl karamanda oturuyor ucuz yer orası İstanbul'da oturuyorum burda çok zor
+1 yılTutumlu olman lazım baya
10 Yorumla
+1 yılYaşarsın. İktisatlı gidersen güzel yaşanır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşarsın da biriktiremezsin
20 Yorumla Sehire harcamana ve masraflarina gore degisir
10 YorumlaAylık harcamana baglı tutumlu birimisin genelde?
03 Yorumla
Soran+1 yılSavurganım ama tutumlu biri olacağıma inanıyorum herşey beyinde biter
Soran+1 yıl😊 🙏
- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne