Saklamak, yalan söylemek güveni yıpratır. Her şeyi çok dengeli ve çıplaklığı ile doğru anlatman gerekiyor. Artık kazançların yavaş yavaş arttığını, Mali geçmişini de göstermen daha iyi olur işte maliyetler, cirolar falan.
19 Yorumla
Soran2 ayNeden guru olduğunuzu anladım, teşekkür ederim.
m 2 ayRica ederim abla. Maliyi sormamın sebebi nerden geliyor bu paraların kaynağını söylemiş olursun. Ayrıca kardeşini de katma işin içine açıklık verirse pstlsrsınız.
Sadece empati yapın, eşiniz böyle bir şey yapsa size çıplaklığı ile anlatmak yerine dolanması anlatsa rahatasız olur muydunuz? Olurdunuz tahminimce.
Ne iş ile ilgileniyorsunuz abla?
Soran2 ayÇok naziksiniz teşekkür ederim bunun için. Aslında eşimin benden çok kazanması problem olmaz ama saklaması olurdu. Danışmanlık işi kurdum.
Soran2 ayFarklı alanlar için danışmanlık sitesi kurmuştuk, türkiyede pek bir ilgi görmeyince başka ülkeler için araştırdım, içlerinden birinde bu piyasa daha oluşmamışdı, ama o ülkenin kanunlarını bilmediğim için franchize olarak yakınıma verdim
Soran2 ayÇok teşekkür ederim. Öneri derken hangi konuda?
Soran2 ayBenim sizi yönlendirmem doğru olmaz, sonra bunun vicdan azabından kalkamam. Eşimden sıkça duyduğum bir fikri bende yavaş yavaş anlıyorum:önden büyük kriz gelicek, o ana kadar ne yaparsan yap. Ne zaman ve nasıl olacağını bilmiyorum ama bencede bu kadar fakirleşme ve savaşların sonu iyi bitmeyecek. Bir dayağınız ve ya “sigortanız” varsa realize ede bilirsiniz.
En İyi Cevaplar
2 ayMesele ne kadar kazandığın değil, bunu nasıl hissettirdiğin. ‘4 kat fazla kazanıyorum’ dili ilişkide mesafe açar. Ama ‘işlerim iyi gidiyor, şükür rahatladım’ dersen destek görürsün. Erkek egosu değil bu, saygı dengesi.
32 Yorumla
Soran2 ayİşlerim iyi gidiyor dersem eskiden kötüydümü der. Yaklaşım şekliniz güzel.
- 2 ay
O zaman kelimeye değil tona bakacak 🙂 ‘Eskiden kötüydü’ değil, ‘şu an daha iyi bir noktaya getirdim’ dersin. Geçmişi açıklamak zorunda değilsin, sonucu gösteriyorsun zaten. Önemli olan onun yanında yarış değil, aynı takım hissi oluşması...
Tabiki söylemelisin, ama alıştıra alıştıra. Ludoman değilse esas. Paranın bir kısmını dar günleriniz için saklayın derim.
11 Yorumla
2 aysöyle tabi
114 Yorumla
Soran2 ayYolunu bulsam
- 2 ay
direk söyle konuyu
bunda çelinecek bşrşey var mu
Soran2 ayO her zaman hesapları öder, üstünlük gibi bir şey, şimdi ben senden fazla kazanıyorum dersem olmaz
- 2 ay
ne olacak peki
Soran2 ayKardeşim büyüttü diyeceğim
- 2 ay
ee sana mı verdi diyeceksin
Soran2 ayHayır ben sadece aracı oldum gibi, parada kardeşimde kalır o zamana kadar
- 2 ay
yalanlarla olmaz evlilik
Soran2 ayBiliyorum, bu güne kadar hiç yalan söylemedim zaten onun için telaşlandım, direkt söylesemmi acaba
- 2 ay
kesinlikle
Soran2 ayHaklısınız. Teşekkür ederim
- 2 ay
rica ederim mutluluklar
Soran2 aySizede
- 2 ay
🙏🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilikte para konusu çok hassas olabiliyor, bunu çok iyi anlıyorum 😔💛
Gizlemek güvensizlik yaratır, açık olmak da onun egosunu zedeleyebilir. En sağlıklısı “biz” vurgusuyla konuşman.
“Gelirim arttı, ikimiz için de güzel oldu” diyerek paylaş. Onu küçümsemeden destekleyici bir dille anlatırsan bozulmaz, aksine aranızdaki güven artar 😊💬💑💰10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Söylemelisiniz eşten para gizlenmez
20 Yorumlaçok düşüncelisin Maşallah gönlünce olsun. bozulur mu bilmem ama daha çok içinde "acaba" olur, terkedilme, saygısızlık görme, küçük düşme, önemsenmeme gibi duyguları olur veya olabilir
15 Yorumla
Soran2 ayKüçük düşürmeden korkuyorum.
Soran2 aySaygım sonsuz, bir şekilde anlatmam en iyisi olucaktır.
Soran2 ayİnşallah.
Para & Ekonomi konusunda 340 cevap paylaştı. İşler iyi de
Gittikçe daha çok kazanıyorum de iki kat de ama birikimin olsun
Ticaret bu kötü günü de var
Herşeyi yayma ortaya işi bırakır gelir yanında çalışır :)18 Yorumla
Soran2 ayİşi bırakmaz
Soran2 ayO aileden kalan yerlere bakıyor, ben ticaret okudum danışmanlık içi ile uğraşıyorum
Soran2 aySağolun
Soran2 ayHepsini anlattım, iyi ki eşimsin filan dedi, yeni güncelleme yazacağım biraz uzun. sağolun
2 ayErkek adama yapacağın en ağır kelimedir bu bir kadının hele ki evli bir kadının kocasına senden daha çok kazanıyorum demesi erkek için idam kararı almak demektir. Asla kabul etmem böyle bir saçmalığı karım benden çok kazanamaz madem çok kazancın var denginle evlenseydin o adamın hayatını bitireceksin şimdi sen.
015 Yorumla
Soran2 ayEvlenmeden önce az kazanıyordum ben.
- 2 ay
Ona bir şey diyemem ama bunu söylemen çok ağır olur söylemezsen de hem yalan söylersin hem de bir şey saklamış olursun bu Allah katında da büyük günah olur kararı kendisi versin ben gururlu biri olduğum için asla kabul etmem ve erkeklerde bence bu durumda kendinden fazla kazanan bir kadını hoş görmezler.
Soran2 ayGünceli tam yazamadım karakter kısıtlaması var. İyiki eşimsin filan dedi, parayı ne yapayım? Sende kalsın nede olsa sen kazandın dedi. Evin erkeği sensin diyip yarın kardeşimden alıp sana vereceğim dedi.
- 2 ay
Bilemiyorum bana ters geliyor bu durum yine kendin bilirsin. Benim durum farklı mesela kültürel olarak bizim sülalede kadın erkekten çok kazanamaz çünkü erkek baskın ve güçlü olmak zorunda karısının eline cebine bakan erkeğe erkek demiyoruz. Biz büyüklerimizden böyle gördük çocuklarımıza da aynı eğitimi vericez. Bu durumda herkes aynı kültüre sahip olmak zorunda değil ne kadar başka insanlara benim düşüncelerimi dile getirip onaların da bu yolda olmasını istesemde herkes bu şekilde yaşayamıyor.
- 2 ay
Örneğin benim bulunduğum yerde karısı mimar ama kocası kamyon şoförü, karısı avukat kocası ise silahsız güvenlik, karısı tıp doktoru kocası ise depo elemanı gibi uyumsuz bir statü farkı var. Kadın asgari ücretin 5 katını alırken koca 1.5 katını alıyor kira bedeli ve faturalar asgari ücret desek. Yeme içme genel ihtiyaçlar ortalama bir yaşam kalitesi araba varsa vergi, tamir, yakıt ihtiyaçları çocuk varsa yaşa göre genel ihtiyaçlar bakmakta yükümlü olduğu yakın akrabalar gibi tüm maddi ihtiyaçlar direk yüksek statü sahibi iyi kazanan kişinin sırtından geçiyor. Durum bu olunca aile içinde bir sürtünme yaşanıyor. Kızın anası babası kocasını aşağlayabilir ya da daha kötüsü ona ağır psikolojik zarar verebilir. Toplumda da farklı algılar oluşur iyi bir aile imajı verilse de toplumun acı ve ağır diline maruz kalabilir vb. durumlar. Benim şu zamana denk bahsettiğim yüksek statülü kadınların evlendiği adamların düşün statü sahibi olması ile birlikte yaşadıkları en basit kavga ve tartışmalarda genel olarak maddi durumlar konuşulur. Bu durumdan ötürü kimseye bu şekilde bir hayatı tavsiye etmiyorum. İster inan ister inanma bu durumun sonucu her zaman maddi tartışmalar ile son bulacaktır. Paraya bakmıyorum diyen kişilerin kaç tanesi doğrucu kaç tanesi yalancı peki bu kişilerin hayalleri yokmu? Bacım seni inanki eleştirmiyorum ben sana olacak olan şeyi söylüyorum bu dediğin paraya bakmıyorum dediğin olay 1 ay 1 yıl 10 yıl ne kadar sürerse sürsün bir gün patlayacak ve o gün geldiğinde o adamın gözlerindeki acıyı görüceksin. Ölümden daha kötü bir durumda erkeklik gururu yerin dibinde ezik ve başarısız bir adam görüceksin. Herkes dengiyle olsun diye boşa denmemiştir
Soran2 ayKilit sorun toplum algısını göz önünde bulundurmak. Biz ailelerimizden ve ya çevremizden hiç kimseden gösteriş/emr almayız, ve başkalarının düşüncesini en iyi halde tercih olarak aklımızda tutarız. Hemde benim eşim az kazanıyor demedimki, hiç bir zaman maddiyat konuşmayız, tabi fiyata bakmadan her şeyide kapmayız. Ne ben nede o hiç bir zaman: zaten kendi param ve ya senin maaşın yetmez” demeyiz buna yemin bile ede bilirim. Düşünceniz haksız değil ancak çok klaslanmış ve popüler. Ben başka bir kültürün parçasını taşıdığım için farkı çok iyi anlaya biliyorum. Niyyetim sizi hakaret ve ya aşağlamak değildir, yanlış anlamayın.
- 2 ay
Sorun yok dediğim gibi kültürel farklar bulunur. Ataerkil yapıda büyütüldüm bu şekilde olmak hoşuma gidiyor güç ve statü sahibi olmak eşime ve çocuğuma kendi emeğimle bakabilmek çok güzel bir şey ben bunu doğu bulurum. Herkesin doğrusu kendine
Soran2 ayNe kadar eşit olsakda ben eşime bazı ayrıcalıklar tanırım, statü sahibi olmanız doğru ama “kendi emeğimle” derken kast etdiğiniz şey insanları özelliklede kadınları sizden soğuta bilir.
- 2 ay
O dediğin kadınların soğuması umrumda değil ataerkil erkeğe uygun ismal açısından aile eğitimi almış kızlar zaten benim gibi birini ister senin dediğin kadınlar zerre umrumda değil merak etmeyin.
Soran2 ayAlınmayın. Günümüzde maskülenlik artık yerini kayb etti, kadınlar iş hayatına entegre edildiği için düşünceleriniz çok aggresiv algılana bilir, sosyal medyadaki hak/hükuk eşitliği gelecek eşiniz ne kadar konservativ olsa bile kafasını kurcalar, problemlere yol gösterir. Herkes için en iyisi olsun.
- 2 ay
Gelecek eşimi o dediğin karakterdeki kişerlerden seçmeyeceğim için alınmadım zaten. Günümüzde maskulen yerini kaybetmedi merak etmeyin sadece susturuldu hala var kanıt istiyorsanız sadece haberleri izleyin
Soran2 ayYani erkeklerin askerlikten kaçınması bence çok şeyi belli ediyor. Ben sizin istediğiniz kadının geleneksel türk kültürüne dayanıklı=aile canlısı ev hanımı gibi algıladım. Yanlışmıyım?
- 2 ay
Erkeklerin derken bence ağzınızı çalkalayın :D onlar ne zamandan beri erkek olmuş işi gücü vardır anlarız ne gancıklar gördüm kredi çekip bedelli yapan ne erkekler gördüm aslan gibi devletini koruyan siz hala yeni nesildeki erkeklerin derdine düşmüşsünüz prenses erkek yaw he erkek gevşek erkek gibi durumlara çok denk gelmişsiniz sanırım nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama size aslan gibi erkeklerin bulunduğu yerleri konum atabilirim dediğim gibi türk kültürüne bağlı yaşıyorum ister yargılayın isterse umursamaz olun beni hiç ilgilendirmiyor ben kendime denk birine bakıcam için sorun etmem
Soran2 ayAskerlik artık statüydü şimdi zorunluk. Propaganda konusu olduğu için bu konuyu kapatsak iyi olur. Ben Türk karşıtı birisi değilim çünki zaten Türk kanı taşıyorum ve bundan mutluyum. Sizin düşüncenizide kötülemiyorum, düşündüğünüz kadın “tip”i çok arkadaşım var ve neredeyse hepsi mutlu, umarım sizde mutlu olursunuz.
- 2 ay
Mutlu olacağıma güveniyorum tşkler
- Para & Ekonomi konusunda 541 cevap paylaştı.
2 ay
Sen bunu yaparak evlilik kaidesini mikmissin.
01 Yorumla
Soran2 ayAnlamadım
2 ayŞöyle ödülünü aynı durımda eşin olsaydı şu an senin kadar kazansa sana söylemese ne hissederdin
113 Yorumla
Soran2 ayKötü hiss etmezdim aslında, bu durumdan önce o benden fazla kazanıyordu zaten. Saklamasına kötü olurdum sadece.
- 2 ay
Saklamaktan bahsediyorum zaten bende
Soran2 ayEğer ilişkimiz soğursa ve o zaman öğrenirsem kötü olurum. Ama şimdiki gibi bağımız güçlüyken bir sorun yok.
- 2 ay
Oda aynı yani
Soran2 ayBenim yatırım konusunda bilgim hiç kadar olduğu için, ve hayatım boyunca bu işleri eşime devr etdiyim için eşimin benim gibi tepki vereceğini sanmıyorum.
- 2 ay
Güzel o zaman arasında zaten Senin paran benim param olayı Yoksa problem olmaz
Soran2 ay👍
- 2 ay
Ne demek
Soran2 aySiz dediğiniz gibi: “ Güzel o zaman arasında zaten Senin paran benim param olayı Yoksa problem olmaz”
- 2 ay
Anladım
- 2 ay
Sevindim senin adına
Soran2 ayÇok sağolun.
- 2 ay
Ne demek artık beraber ezersiniz parayı 😂
Söyle bence ki söylemesen de fark edecektir ve komplekse girip seni çalıştırmayacaktır kendi denginizle olmayan insanlarla mutlu olamayacaksınız
15 Yorumla
Soran2 ayFikriniz doğruda, beni çalıştırmaz deerken elimi bağlayacak değil her halde.
Soran2 ayBöyle bir şey söz konusu bile olamaz. Ne ben eşimi nede eşim bana yasak koya bilir elbett ki kötü durumlar haricinde.
Soran2 ayTeşekkür ederim.
Sonradan öğrenirse çok daha kötü olur güvensizlik olur, gurur kırıcı olur. Evlilikte bu hiç olmamalı.
113 Yorumla
Soran2 ayHaklısınız.
Soran2 ayBir yolunu bulmam lazım.
Soran2 ayEvet
Soran2 ayEvet çok zor
Soran2 ayTeşekkür ederim.
Soran2 ayDeğerlendireceyim.
Para & Ekonomi konusunda 370 cevap paylaştı. Saklamak güven zedeler, niye zoruna gitsin ki evlisiniz sonuçta ha sen ha o kazanmış.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBazen de gizlemek gerekiyor ahahha Şu an ayrılmayı duusnuyorum Esim beni cok yıprattı üzdü bir kac surelik idare edebilcek para kosede en azindan :(
211 Yorumla
Cevap sahibi2 ay:((
Soran2 ayDüşünceniz yersiz değil. Eğer uygun görürseniz sizin problemlerinizi konuşa-tartışa biliriz, tabi makulsa eğer.
Cevap sahibi2 ayBana mi dedin
Cevap sahibi2 ayEmo sana mi diyoruz okumani algila. Soru sahibine diyoruz ya sabir
Cevap sahibi2 ayYa yuruu soru sahibi yorumuma yazmis gozun mu gormuyor
Gizli Üye(45 üstü)2 ayBence soyleme zaten en fazla 1 sene sonra tekmeyi basarsin. Karin erkekten cok kazandigi anda bi taraflari ayri oynar evde huzur birakmaz. Bi bahane ciksinda kurtulim. sumdan modundadir. O yuzden seneye kocan olmayacak birine bos yere bu bilgiyi vermene gerek yok. Niye tekme yedigini hic bilmede daha iyi
07 Yorumla
Soran2 ayDurum tam tersi ama
Cevap sahibi2 ayNormalde inanmazfim. Ama crvabin bu kadar sakin kisa ve net olunca nedense sana inanasim geldi. Tam tersiyse dr soylememeni hak etmis kocan.. bu sefer ogrenirse eziklik yapar olay cikarip durur. Drmek oyle bi tipe katlandin diye boyle guzel bisey geldi basina. Buna cok sevindim. Umarim kazancij cok daha fazla artar ve mutlu mesut yasarsin her daim.
Soran2 ayÖyle bir tip derken eşimi kast ediyorsanız teesüf ederim. Söylediğiniz hiç hoş değil. Dilekleriniz için teşekkür ederim.
Cevap sahibi2 ayValla parasini karisina karsi ustunluk vs icin kullanan birine sadece tip dedim senin hatirin icin. yoksa daha kaba tabirlerim vardi😂
Soran2 ayBen böyle bir şey demedimki. Arada bir üstünlük var onuda ben tanıdım eşime.
Cevap sahibi2 ayE tam tersi dedin diye ben oyle anladim. O kadar guzel dilekler falan hep ondandi ama olsun laf agizdan bi defa cikar. Hepsi ve daha fazla guzel seyler senin ve ailenin olsun. Kocanla birlikte guzel tatli bi hayat yasayin insallah 😊
Soran2 aySizede partnerinizede aynısını arzuluyorum.
Gizli Üye(18-24)2 ayHangi iş bacım biz de yapalım😃soruya gelirsek de söylemelisin eve giren para ortaktır ha sen kazanmışsın ha o, arada güvensizlik olmasın.
11 Yorumla
Soran2 ayDanışmanlık. Haklısınız
2 ayBence bana kalırsa söyleme belli bi miktarını eve sok gerisini altın hesap ya da vadeli hesaba yatır erkekler kendilerine muhtaç kadınları seviyor eline para geçen bide 3 4 katı olursa kavgalar olur ve bütün sorumluk sana biner senin paran var sen al sen öde sen yap vs
23 Yorumla
Soran2 ayBana yüklemez durumumuz iyi, tek geçim kaynağımız eşimin maaşı değil. Tam tersine harcamaların çoğunu eşim yapar, ben ezilmemek için yardım ederdim.
- 2 ay
O zaman söylemelisin aranızda gizli saklı olmasın ama bu durum evliliğinizi etkiler mi bide onu düşün sonuçta sen eşinin huyunu suyunu bilirsin kaç yıldır berabersiniz
Soran2 ay3 yıldır evliyiz
Gizli Üye(25-29)2 ayBunu kocası yapsa OE derdin... Sen böyle düşününce haklı görüyorsun kendini. Kadınların hayat kadını olması için yol kenarında satmasına gerek yok. Cinsel bir eylem yapıyor bile olmasına gerek yok. hayat kadını karakterlerinden dolayı hayat kadını denir. Seks Yaptıklarından dolayı değil.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. yani olmus seyi saklaman dogru değil. esşin o. ama onu bilemem ama esimin beni gelirdetokatlaması acıkcası hayallerimi susleyen bişey değil benim ıcın. yani ne edek ya işte derim. bi kusur gibi görürüm sanırım
01 Yorumla
Soran2 ayTokatlamak derken parayı bir yere harcamıyorum tutması için kardeşime verdim, durumu açıklayınca kendisine teslim edeceğim. Ama haklı bir düşünce gelirini ailesinden dışarı harcamak bencede hoş değil.
Bence söylemelisiniz senin kazandığın para onun onun kazandığı para senin yani ne farkeder ki hayat arkadaşınız sonuçta sonradan sizden değil başkasından çıkarsa bence iyi olmaz
11 Yorumla
Soran2 ay👍
2 ayBöyle şeyler saklanmamalı. Ama eşiniz parayı düşünmeden harcayan maddi durumunuzu zora sokacak biri ise atıyorum ki özellikle kumar sanal kumar oynuyorsa kesinlikle söylemeyin
01 Yorumla
Soran2 ayHayı ludoman değil
2 aysoyleme sakın. söylemene hiç gerek yok. köseye biriktir. herzaman kenarda birikmis paran olsun. erkeklere guven olmaz. bi bakmışsın baska kadina gitmis aldatmiş. benimki yapmaz kelimesinide sakın kullanma. fırsat bulsa yaparlar. guvenle guvensizlik arasinda kal. guvenme ama bellide etme.
10 YorumlaEşler arasındaki gizlilik ileride güven zedeleyici olur
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 364 cevap paylaştı. Söyle tabi ki ve eğer geri kafalı bibiris değilse senin ile gurur duyar ve mutlu olur
10 Yorumla
2 ayKazandığın para için eşinden mi korkuyorsun? Ne yapıcak boşayacak mı seni para kazanıyosun diye. Ne biçim evlilikler bunlar ya.
12 Yorumla
Soran2 ayBen ondan fazla kazanıyorum sorun bu.
- 2 ay
Gerçekten mi? alla alllaaaa anlamamıştım bak açıklaman iyi oldu
2 ayBunu söylemen gerekmez, eşinizin kıskançlık duygularını tetikleyebilir. Para konusunda açık olunabilir ancak böyle bir durumda söylememek daha iyi olur.
00 Yorumla
2 ayEşin aynı şekilde kazanmış olsaydı ve sana söylemeseydi uzun bir süre sonra gerçeği duysaydın nasıl hissederdin kendini.
01 Yorumla
Soran2 ayAramız soğukken olsaydı kötü olurdum, başka durumlarda saklamasını sorun etmezdim
2 ayKazandığın paradan kocanın haberi yoksa siz eş olmuş olabilirsiniz ama asla karı koca olamamışsınız ki!
03 Yorumla
Soran2 ayAilede harcamaları eşim yapar ben yardım edecek kadar yardım ederim. Eşimin vasıtası ile kurdum bu işi zaten, o zaman geliri çok azdı, yaptığım harcamalardan kalanını eşimin hesabına yatırıyorum.
- 2 ay
Sonuçta siz bir ailesiniz! Kocanın kötü alışkanlıkları yoksa Onunla paylaşmalısın tüm bilgileri. Ya da sen kocana nazaran daha iyi gelecek planları yapabiliyorsan, Ondan gizli yapmamak şartıyla parayı sen yönetebilirsin. Ama bilmeli, O da, sen de bilmelisiniz kimin ne kazandığını? Kurduğun iş nedir acaba?
Soran2 ayAçıkcası eşimin ne kadar kazandığı beni ilgilendirmez, 3 yılda bir kere açıp parayı nereye harcadı diye bakmam. Beni ilgilendirmez diyerek parayı çar-çur da etmem, kendisinin finans bilgisi benden fazla olduğu için hiç endişelenmem. Benim güven anlayışım böyle hiç kuşkulanmam. Durumumuz iyi, sık sık para konusunu açmayız. Ama fikriniz kötü amaçlı değil. Teşekkür ederim. Danışmanlık
Gizli Üye(36-45)2 ayVay be işi gücü olan burada ne sallıyorlar hayat işte derler ya klavyeden delikanlilik yapma ayni o misal😂kadin evliymis toplasan yasi hadi 24 de iş kurmuş 4 5 katı kazanıyormuş lan 1 yilda 2 ev alirsin buradami kaldin😂
05 Yorumla
Soran2 ayGörüşünüz için teşekkür ederim, keşke sizinde başınıza gelse.
Cevap sahibi2 ayKendini övmüş diyorki başınıza gelse😂ya kardeşim şu hayal. dünyamızda çıkın artik
Soran2 ayTamam, size inanıyorum
Cevap sahibi2 ayYalanı ben atmıyorum ki siz söylüyorsunuz önce kendinize saygınız olmalı. Insan kendisine bile yalan söylüyorsa korkacaksın
Soran2 ayEvet haklısınız.
2 ayBen de şunu anlamıyorum bir erkek bir kadın kendisinden daha fazla kazanıyor diye neden egosu zedeleniyor bu kadar. Aşkı daha öncelik olmalıydı.
05 Yorumla
Soran2 ayDüşünceler farklıdır, bazılarımıza mantıklı gelmeyen sorular diğerleri için hayat öneçliyi taşıya bilir.
- 2 ay
İşte bunun bir mantığı yok
Soran2 ayBazen mantık işe yaramaz, aşk gibi
- 2 ay
Mantıksız aşkların da güzel bittiğini görmedim. Ama eşinizin tek sorunu fazla para kazanmanız ise bu konuşarak halledilir. Para miktarı onun erkekliğini değiştirmez.
Soran2 aySizi bilmem ama akşam yağmur altında onu beklediyim oldu pek mantıklı sayılmaz biri için yağmurda beklemek. Teşekkür ederim, zamanında böyle bir durum ola bileceğini düşünmemiştim.
2 ayBence hiç deme ezik hissetmesin kazandığının fazlasını da çocukların hesabına at günü gelince açıklarsın
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 ayBu zamana kadar nasıl sakladın bunu ve anlamadı ya tuhaf. Saklaman çok yanlış.
03 Yorumla
Soran2 ayBu zamanlar dediğiniz 2-3 ay. Bütün finansal meseleleri eşim karşılar, ben yardımda bulunurum
- 2 ay
Bence en başta bile söylemen gerekirdi, niye saklarsın ki yani.
Soran2 ayAradaki farktan dolayı kendisini kötü hiss ede bilir.
2 ayEkonimik anlamda baskı kuramıyor ise söylemen farklı sonuçlar doğurur boşanmaya gider. Amacın buysa şöyle ama bokunu yemedisen soyleme
00 YorumlaSen gene kenara bişey koy.
Çok da fazla kazandığını söyleme. Şimdi içi bırakır ev işleri yapar. Ben olsam öyle yapardım.
00 Yorumla
2 ayHepsini söyleme boş ver
Kendin için birikimde yap06 Yorumla
Soran2 ayAma bu çok bencil bir davranış.
- 2 ay
Değil canım benim değil boş ver 5 alıyorsan 3 alıyorum diyeceksin
Soran2 aySanrım bu konuda kötü bir anınız var?
- 2 ay
Ya benim yok ama çevremde var. Bi tanıdığım 10 sene evli kaldı boşandığında cebinde sadece 500 tl vardı, hiç birikim yapmamış. Maaşını falan kocası biliyormuş.
Soran2 ayÜzüldüm, kötü olmuş.
- 2 ay
Aynen öyle
2 ayHangi iş yapıyorsunuz acaba bizimle paylaşabilir misiniz rica etsem☺️
01 Yorumla
Soran2 ayDanışmanlık
2 aySoyleme bence guc savasi baslar aranizda ve kebdi birkimin olsun nolur nolmaz bosanma olur vs
01 Yorumla
Soran2 ayBoşanma olmaz kalbimin sahibi o. Onunda aynı şekilde düşündüğünden eminim. Güç savaşı derken zaten ben ona üstünlük sağlıyorum.
Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. eşler arasında böyle şeyler saklanmamalı saklanıyorsa zaten sıkıntı vardır ayrılın
03 Yorumla
Soran2 aySoruyu tam okumadınız sanırım.
- 2 ay
Beyefendi okur - yazar değil
u 2 ay@Gldn207208 bi keresinde okumuştum
2 aySana değer veriyorsa neden şüphen olsun, bunda bir şey yok
014 Yorumla- 2 ay
Sonuçta yan gelip yatmıyor, öyle erkek olan düşünsün
Soran2 aySiz nasıl bakarsınız bu duruma
- 2 ay
Ben de çalışıyorum sonuçta bir şey demem n'olacak, fazla kazanabilir eşim
Emeğiyle yapıyorsa önemi ne daha da güzel olur
İlla erkek çok kazanacak diye bir şey yok napsin olan işini mi bıraksın kadın - 2 ay
Ortak hayat kurmuşsunuz evlisiniz, bunu kıskanan erkekten eş olmaz
Soran2 ayMaaşımı kıskanır demiyorum
- 2 ay
Ne diyorsun?
Soran2 ayMaaşımın çok olması ona kötü hiss etdirir diye düşünüyorum
- 2 ay
Ben de diyorum ortak haya kurmuşsunuz yabancı değilsiniz, kötü hissettirse soeun vardır
Soran2 aySiz aynı durumda olsanız nasıl hiss edersiniz?
- 2 ay
İkinci cevabımı oku. Aynı şeyi soruyorsun
Soran2 ayHaklısınız, özür dilerim.
- 2 ay
Estağfurullah. Sen bahset duruma göre haber edersin o halde ne diyim 😂
Soran2 aySöyleyince güncelleyeceğim soruyu
- 2 ay
Tamamdır
- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayHey yavrum hey evliliğe bak kimse kimseye güvenmiyor
038 Yorumla
Soran2 aySorun güven değil, kendisini kötü hiss etmesi
- 2 ay
Neden hissedecek Ben olsam gurur duyarım eşim ile
Soran2 ayHerkes aynı değil tabiki
- 2 ay
Vallahi 24 yıllık evliyim her yalanım ayağıma dolandı🤣
Soran2 ayEvliliğiniz daim olur inşallah.
- 2 ay
Güzel dileklerin için teşekkür ederim 🌺 senin kaçıncı yılın
Soran2 ay3
- 2 ay
Güzel zaman çalışan bir hanım mıydın
Soran2 ayÇalışan derken? 18imden beri çalışıyorum
- 2 ay
Maşallah şunu demek istedim Yani şu anda evlendikten sonra çalışıyor musun demek istedim
Soran2 ayEvet
- 2 ay
Şimdi uzun bir süre ara vereceksin
Soran2 ayNiyeki?
- 2 ay
Yanlış yazdım. Eşin e
İşini kıskanmasın
Soran2 ayNeden kıskansın?
- 2 ay
Oda çok kazanmak ister
Soran2 ayÖyle isteyeceğini sanmıyorum, üzülmesinden korkuyorum.
- 2 ay
Canım erkek adam üzülmez bu kadar. O ne İş yapıyor
Soran2 ayAile işletmesi genel olarak
- 2 ay
Seninle gurur duymalı. Bem bile gurur duydum
Soran2 ayYanlış anlamayında eşimin aile işletmesinde olmasının benimle gurur etmenize ne alakası var? 😃
- 2 ay
Ben senin başarın ile gurur duydum
Soran2 ayÇok teşekkür ederim, sizinde gurur verici bir insan olmanıza zerre şüphem yoktur. Subjektif olmam gerekirse layıklı bir eş olduğumu düşünüyorum, ama eşimden sakladığım içinde üzülüyorum. Objektif açıdan daha da iyisini yapa bilirdim, tembellik yaptığım için, bu fikir aklımda yıllardır dönüp duruyordu aslında.
- 2 ay
Zor bir durum olmalı senin için. Eşin hissetmiyorum mesela senin can sıkıntını
Soran2 ayHiss etmemesi için özen gösteriyorum. Yinede arada hiss ediyor, bu durumdan dolayı başımda ağrıyor her gün.
- 2 ay
Çok ince ruhlusun
Soran2 ayTeşekkür ederim, bence her eş kendi ailesinin iyiliyi için her şeyi yapar.
- 2 ay
Nerede yaşıyorsunuz
Soran2 ayAntalya
- 2 ay
Sıcak şehir
Soran2 ayFena değil
- 2 ay
Bama zor gelir ama sen o şehire alışmışsındır
Soran2 ayÇokta sosyal olduğum söylenmez ya yalnız ya da eşimle gezmeyi severim
- 2 ay
Bir iş kadını olarak çok evcimen sin
Soran2 ayManasını bilmiyorum
- 2 ay
Evini seven anlamında
- 2 ay
Sana hoş sohbetler iyi geceler
- 2 ay
Tamam holding başına eşin geçer
2 ayNe kadar kazandığını bilemeyecek kadar mı kopuksunuz
01 Yorumla
Soran2 ayEşimin geliri iyi aslında, bu güne kadar 1lira benden para istemedi. Ezilmemek için ara bir alış verişe çıkarım o kadar. İşimide hala küçük sanıyor, parayı kardeşime veriyorum.
2 ayYa saçmalama aksine öğrenince mutlu olmalı senin adına sevinmeli bozulacağını düşünürsen öyle olur güzel enerjiyle söyle
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 aySöyle bence. İkinizin geliri evin geliri sonuçta ezmeden söyle.
10 YorumlaBaşına kakmayacaksan bu gerçeği söyle gitsin sonuçta eve giren para ortak değil mi
00 Yorumla
2 ayAynı yatalta yatan insanlarsınız birbirinizden bir sey saklamak garip
00 YorumlaBence söyleme köy kenara dursun ayni6 şekilde devam et
00 Yorumla
2 aySöyleme git altın al sürekli arsa al arsa al al bıtak çok paran varsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayBence karı koca arasında gizlilik olmaz yani nasıl kazandığını söylemelisin eğer yüz kızartıcı bir şey yok yoksa
010 Yorumla
Soran2 ayHaklısınız, ondan fazla kazanmamı kafasına takmaz umarım
Cevap sahibi2 ayYok bence niye kafasına taksın ki sonuçta eve para geliyor dediğin gibi yani helal ise sorun yok söylemelisin
Soran2 ayAi dediği gibi ben değil bizim kurduğumuz iş dersem iyi olur
Cevap sahibi2 ayBir müddet sonra o para büyük sorun olur çünkü kafasındaki tilkileri çözemezsin sonra sen de
Soran2 ayPara kardeşimde zaten, söyleyeceğim
Cevap sahibi2 ayÇok zeki akıllı bir kadınsın bence Bravo sana
Soran2 ayEstağfurullah, o sizin bakış açınızın güzelliği.
Soran2 ay@Shinki-77 nasibinizde varsa.
Cevap sahibi2 ayGerçekten öyle ama görünen köy kılavuz istemez
- Para & Ekonomi konusunda 358 cevap paylaştı.
2 ayKendine uzun vadeli fon, altın ve döviz al. Dünyanın binbir hali var.
00 Yorumla
2 aySöyle. Bize söyleyebiliyorsan ona da söyleyebilirsin.
kadının erkekten çok kazanması sorun değil. Sorun kadının erkekten çok kazanmayı kaldıracak karaktere sahip olmamasıdır genelde.
00 Yorumla
2 aySakla kalanını hayvan barınağına bağışlarsın.
12 Yorumla
Soran2 ayİyi fikir aslında.
- 2 ay
😇😇
2 aySöyle balım ya gizlilik olmaz eşlik şeffaflık gerektirir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 aySakın söyleme elindeki paralardan da olursun erkeklere güvenilmez.
01 Yorumla
Soran2 ayBöyle bir şey hayatta olamaz, olsada ben izin vermem ayrılırım.
Ya böyle bir durumu eşinizden nasıl saklayabiliyorsunuz zaten geliri gideri nasıl bilmiyor? Bana böyle şeyler çok uç geliyor evlilikte eşten saklanan şeyler araya mesafe koyar
00 YorumlaBence söyleme ayıp olur onurunu zedelersin ve aşağılandığını düşünerek üzülmesine neden olursun
04 Yorumla
Soran2 ayBu gün söylemeyi düşünüyorum
Soran2 ayTavsiyeniz düşünceli, teşekkür ederim ama saklıyorken zarar vermiş gibi hiss ediyorum.
Söylemeden iyi edersin. geleceğine yatırım yap yarın ne olacağını bilemezsin. soylersen pişman olursun
01 Yorumla
Soran2 ayTam olarak nedem pişman olurum?
Yaptığın sinsilikten başka bişey değil eşin sonuçta tabii ki söylemelisin. İlerde çocuklarınız için ona göre planlar yaparsınız.
01 Yorumla
Soran2 aySinsilik dediğiniz eşimin bu durumdan ötrü kendisini kötü hiss ede bilir diye düşünmemmi?
2 ayBence söyleme kendin biriktir gizlice belki birgün lazım olur
14 Yorumla
Soran2 ayNe için mesela?
- 2 ay
Ne bileyim belki bir şey istersin ya da eşinle tartışırsanız en azından yanında birikmiş paran olur
Soran2 ayPara değil ama ikimizinde mülkiyyeti var.
- 2 ay
Tamam işte bence söyleme böylesi daha iyi olur
Söyleme bence söylemek zorunda değilsin o parayla kendine birikim yap neyin ne olacağı belli değil?
12 Yorumla
Soran2 ayYok, ilişkimiz güçlüdür.
2 ayEvlilik içinde gizli saklı olmaz
20 Yorumla
2 ayEvliliklerde gizlilik olmaz
20 Yorumla
2 ayYorumların hiç birisine aldırış etmeyin, eşinizden de bir şey gizlemeyin. Yola beraber çıktınız yoksa değiştirmeyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayO kadar fazla para kazanıyon ama yatakta zkilen yine sensin 😃😃
00 YorumlaEvlenmeyin siz
Şimsi eşinden saklıyorsan ilerde neleri saklarsın013 Yorumla
Soran2 ayEşimden saklamamın sebebi kendisini kötü hiss ede bilir.
Soran2 ayEvet internet üzerinden
Soran2 ayAnlamadım?
Soran2 ayNe düşündünüz bilmiyorum ama danışmanlık sitesi benim kurduğum iş.
Soran2 ayFikir ve kurulum ben ve eşime ait. Şimdilik Franchize olarak devr etdim.
Soran2 ayEşimle birlikte kurduk, benim ilgilendiğim görünce bana vermişti tamamen.
- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat