Eşim 80k ben ise 50k maaş alıyorum.
Git doğru düzgün iş bul diyor, bulduğum işleri de beğenmiyor. Bu sefer de 3 ayda bir iş değiştiriyorsun, karı parası yiyorsun diyor.
Ne yapmalıyım?
Eşim 80k ben ise 50k maaş alıyorum.
Git doğru düzgün iş bul diyor, bulduğum işleri de beğenmiyor. Bu sefer de 3 ayda bir iş değiştiriyorsun, karı parası yiyorsun diyor.
Ne yapmalıyım?
Ya ticaret yapacaksın mesleğin ne bilmiyorum 🤷♂️ ya yeni bir iş bulacaksın ki zor eğitim durumu mesleki gelişim vs önemli ya da boşanacaksınız ki evde yatmıyorsun karı parası yemek değil bu ve saygısızlık bence boşanma sebebi ama siz evliliği ayakta tutun mücadele edin karınızla iletişim kurmaya çalışın anlamaya çalışarak
Maaşı senden fazla olduğu için feminist atakları tuttu onun, sen durumu düzeltmeye çalış düzelmezse ayrıl ve “kendi paran”ı ye. Bu zihniyetteki biriyle aynı evde yaşanmaz. O da köpecik sahiplenir onunla mutlu mesut yaşar. Kadın para kazanınca böyle fıtratını kaybediyor işte.
Eşinin bu sözleri gerçekten kırıcı 😔 Para ortak hayatın aracı olmalı güç gösterisi değil. Önce sakin bir zamanda duygularını anlatman önemli. “Bu sözler beni küçük hissediyorum” de. Beraber bütçe planı yapmayı önerebilirsin 💰 Gerekirse çift terapisi düşün. Kendine güvenmeye devam et senin emeğin de çok değerli ❤️✨
Cevap
5Cevap
3 ay da bir iş değiştirmek yerine bir defa eşini değiştirdin mi tamamdır
Ben de artık bunu düşünüyorum
Yakında boşanırsınız bu karıdaki mentalite ile
Biraz haklı gibi geçmiş önemli
Bişey olmaz yaaa ne olacak
eşinin yaptığı saygısızlık.
Haklı olabilir
Boşa gitsin.
Para laf edilmemeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?