2 ay
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Söyle tabi neden para konusu sorun oluyor anlamıyorum
Sizin zorunuza gitmezmi eşinizin sizden çok kazanması?
Niye gitsin aynı işi mi yapiyoruz?
Hayır farklı alanlar.
Farklı olsun yinede zoruma gitmez
Elinden alırmı beya aklına bunu kazanman ile ilgili yanlış düşünceler gelir mi
Elimden niye alsınki? Cahil biri değil. Bende ondan korkuyorum. Söylersem bir dert söylemesem bir dert
İç giyim alışverişi yapmada
Alışveriş değilki
Ben olsam söylemem bana söylenmemişti zamanında
Bozulabilir adamı incitme
Zoruna gidecekse sakla bence djfj
Söyle tabi gurur duyar
Bozulmaz ne varki bunda bütçeniz ortak
Yalan söyleme direk söyle
Söylemeniz faydalı olur
belli değil mi
sdam çok şanslı
?
kocan
Hiç doğru bir hareket yapmıyorsun söyliyim
Eğer düşündüğünüz eşimden parayı saklayıp kendi çıkarlarım için kullanacağımsa yanılıyorsunuz.
Eşinle alâkalı bir şeyi burada paylaşma. Direk söyle işin bereketi arttı de
İnsanlardan tavsiye almayı ihtiyacım vardı, eşimle aramda yalan konusu söz konusu değildir.
Aman tanrım eşler arası yalan olmamalı
Yalan nerede burada?
Anlaşılan sıkıntı beyinde
Söyleme bence. Evliliğiniz nasıl
Çok iyi
bence söyleme bilmesine gerek yok senin paran senin paran onun parası da senin parann
Allah hiçbir erkeği kadın eline koymasın
Niye öyle dedinizki?
İşte bildiğimiz şeyler var nihayetinde
Eş ve saklamak ne kadar yakın anlamlı kelimeler
Duruma göre değişiyor
ne iş yapıyorsun
Danışmanlık.
danışmanlık çok genel. gayrimenkul hukuk finans hangisi ki
Aracılık sitesi
bi ara bende düşünmüştüm. insanlarla uğraşmak yorucu oluyor mu
Ben aracıyım, direk mutabık olmuyorum kimseyle
kolay gelsin bol kazançlar
Teşekkür ederim, sizede.
UTANMADAN bir de "Eşim" diyorsun.
Ne yapmalıyım? Siz istermisiniz eşinizin sizden çok kazanmasını?
"Eşim benden fazla kazanıyor" bilinci gururla alakalıdır. Bir insan da gururu için değil onuru için yaşar. Eşinin AİLENİN daha iyi imkanlar dahilinde yaşaması (ki mümkünse kurduğun işte de beraber olman), senin elindeyse YİNE BERABER YÜKSELECEKSİN. Bu soruyu sorman bile anlamsız.
Dışarıdan bakıldığında her şey bu kadar ideal gözüke bilir.
Dışardan içerden neresindeb bakarsan bak. Kadın da erkek de eşiyle BERABER ya düşecek, ya yükselecek. Senin şu an ondan bi şey saklaman bile yuvanın yıkılmasına sebep olabilir. Ama sürekli bahane ürettiğine göre, senin hesabın "para gidecek." başka mantıklı bi açıklaması yok
Dediğim gibi siz sadece aysbergin görünen tarafına bakıyorsunuz, bilmediğiniz o kadar şey var ki. Parayı düşünseydim bu soruyu sormazdım zaten ya da kendi maaşımdan evin alışverişini yapmazdım, ya da elimde arta kalan parayı eşimin hesabına yatırmazdım. İlişkimizde eşime her zaman bir tık üstünlük tanırım. Psikolojik açıdan ona bunu çat diye söylemem kafasını karıştıra bilir. Siz bunu rahat karşılaya bilirsiniz, benim eşimin yetişdirildiği ortamı, aile kurallarını, düşünce tarzına hakim değilsiniz. Biraz objektif olun.
Alıştırarak söyle. Durumu anlat. Hiç bir detayı atlama. Ama makineli tüfek gibi de kafasına kafasına saydırma. Tane tane, sakince.
Kendi düşüncelerimle hareket edersem daha doğru olucak. Teşekkür ederim.
Noooldu? Geldin mi lafıma...
Hadi geçmiş olsun
Günceli tam yazamadım karakter kısıtlaması var. İyiki eşimsin filan dedi, parayı ne yapayım? Sende kalsın nede olsa sen kazandın dedi. Evin erkeği sensin diyip yarın kardeşimden alıp sana vereceğim dedim.
E tamam işte. Bu kadar. Helal olsun. Kendini yetiştirmiş adam. Bol gururlarla kasılmamış
Neyse, yinede teşekkür ederim konu tartışmaları için.
Ne demek? Biraz sert konuşsak da doğruyu konuştuk çok şükür
Söyleme ama merak ettim ne işi bu
Danışmanlık
Daha anlamadiysa zaten :)
Anlamadı derken bana teslim etmişti
:))
Soylememek yanlış haberin olsun
Söylersem kendini kötü hiss etmezmi?
Evet
Ne anlamı kaldı o zaman söylemenin
Gizlemek olmaz.
Nasıl söyleyeceğim?
Dürüst ve net şekilde iş hakkında bilgi vermelisin. Şimdi değer kazandı onun ekmeğini yiyorum vs
Haklısınız. Denemem gerek
Herkes kendine yakışanı yapar.
Söylemeyecek ne var
nasıl bir kurdun
Korkuyorum, kendisini kötü hiss etnesinden. Danışmanlık işi.
Parayı brnimle kıbrısta ye
Kumardan uzağız çok şükür.
İki kâti söyle diğer kısmı söyleme
Ne iş yapıyorsun aylık ortalama ne kadar kazanıyorsun
Danışmanlık sitesi, gelirimi söyleyemem. Türkiyeye ortalamasına göre iyi diye bilirim
Sen bilirsin tabi ama bence bir mahsuru yok Sen de gizlisin ben de gizliyim Ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun sadece rakamı merak ettim sordum danışmanlık Dediğin Nedir mesela bunu söylemek ister misin danışmanlık çok geniş bir kavram kime ne amaçlı bir danışmanlık veriyorsun
Gizlilik konusunda endiçeli değilim. Maaşımı söylemek istemiyorum insanların kendi çıkarları için kullanılmayı ve ya o yönde yorum/davranış almak istemiyorum. Hemde rakam yazmam böbürlenmek olarak algılarım bundanda nefret ederim. İşim konusunda: danışmanlık sitesi kurduk, aracı olarak insanlar kendileri buluyor istediği alan danışmanını, başka ülkede faaliyet gösterdiği için ben sadece Franchize sahibiyim.
Tamam ben bir danışmana ihtiyacım var senin sitene girdim danışmanı buldum sana nasıl bir ödeme yapıyorum ya da sen nasıl bir kazanç elde ediyorsun buradan?
Türkiye'de yaşamıyorsun sen
Ben senin Türkiye'de yaşadığını düşünmüştüm şimdi sorumu geri çektim gerek yok artık
Ben Türkiye'de Yaşadığını düşünerek sormuştum
Benim paraya tamahim yok 3-4 aydır işsizim iş arıyorum karnımı doyursun ite köpeğe muhtaç etmesin o kadar kazanayım yeter ötesinin canı cehenneme
Çok uzatmadan anlatayım: siz siteden kendinize uygun servisi seçiyorsunuz, seçtikten sonra görüşme ayarlanıyor, görüşmede isteklerinizi dile getirip bekliyorsunuz, eğer istekleriniz yerine getirile bilirse fiyat konusunda ortak noktayı bulup anlaşma imzalıyorsunuz. İsyanınızın sebebini anlamadım, ben size karşı kötü bir tabir kullanmadığımı düşünüyorum. Ben türkiyede yaşıyorum.
Hayır isyan etmedim dediğim gibi merak edip sormuştum sonradan Türkiye'de yaşamadığını düşündüm söylediklerinden ama şimdi Türkiye'de yaşıyorum diyorsun Ben anlamadım açıkçası ama yukarıda yine açıklamamışsın Tamam ben danışmanı buldum danışmanla oturdum konuştum anlaştım Ee sonra bunu Sana yansıyan kısmı nedir nakit olarak onu anlamadım
Ben modeli türkiyede uyguladım, geri bildirim alamadığım için başka ülkede deneme kararı aldım. Anlaşma imzalandıktan sonra ucret hakkı alınır. İmzalanmazsa görüşme ücretinden alınır.
Hatun Sen Türkiye'de mi yaşıyorsun yurt dışında mı yaşıyorsun ücreti kim ödüyor neye göre ödüyor neyse xiktir et sen iletişim özürlüsün kendini ifade etmeyi beceremiyorsun seninle iletişim kurulmaz boş ver sormadım say
Bu değirmenin suyu nerden geliyor söyle bakalım 😂
Adamın bı bktan haberı ypkmu 😆
Eşin ne kadar kazanıyor ki
Bence söyle bilsin.
Söyleyeceğim yakın zamanda
Karı koca arasına girilmez😂😂
Nerden ve nasıl kazandığına bağlı bence
İş kurdum
Dert ederse sorunları var o zaman
Ne güzel işte bazıları yok şöyle yok böyle yok fazla kazanırsan kendini öldürür filan şunu söyliyeyim karısı doğru yoldan daha fazla para kazanabiliyor diye karısını linçleyen istemeyen adam değildir İslam'a göre ise çok iyi bir kanıtım var Hz Muhammed in eşi Hz Hatice peygamber efendimizden çok daha zengin ve daha saygın bir durumdaydı Hz Muhammed sav efendimiz bunu dert etmeyip aksine eşiyle birlikte devam ettiyse burada ağızlarına zırvalıkları alıp islamı bahane edip ıvır zıvır yapıyorlarsa ne kendilerini nede düşüncelerine itibar edin onlar kurucu değil yoldan çıkarıcılar ataerkil sistemde de erkeğin yönetici durumda olması kadının daha fazla kazanmasını engellemek yerine onu korumayı hedefliyor ama dediğim gibi o boş yapanlara itibar etmeyiniz
👍
Tabi ki söylemen lazım neden el mi koyuyor?
Kendisini kötü hiss ede bilir.
Sevınır senın adına nıye kötü hssetsın. Eşim ben bir şey başardığımda gurur duyuyor benımle duymuyorsa zaten sevmıyordur
Anca ezik kompleksliyse kötü hsseder
Haklısınız, eşimin bu duruma vereceyi tepkiyi bilmediyim için hızlı karar vermekten korkuyorum.
Bence sizinde saklayasınız var. Ama sonradan öğrenırse bu ılskınızı feci yıpratır.
Her zaman ona üstünlük tanıdığım için üzülmesinden korkuyorum. Ama söyleyeceğim.
Kaç yıllık evlisiniz ki
3
Saklama
Söyle
Bence soyle dürüst ol birey demez eşin sonucta
Saklamayın
Söyle bence
Ne iş yapıyorsunuz
Sorudaki kolpalık 60 kmden anlaşılıyor:)
Söyleme ailesi parana göz diker
Aile ferdleriyle aram çok iyidir, ekonomik olarak durumumuz kötü sayılmaz. Böyle bir saçmalık yapmayacaklarından adım kadar eminim, hemde kendi ailelerimizi kurduğumuz ilişkiye katmayacağımız hakkında konuşmuştuk.
Söyle o zaman
Nasıl bir işmiş bu
Danışmanlık
Soylede paranı mi alsin?
Paramı niye alsınki?
Şuraya buraya borcum var der ister.
Öyle bir durumumuz yok, borc almak ona göre değildir.
Sen yinede dikkatli ol erkeklerin çoğunun para diyince gözü döner.
Kaç para kazaniyon knka öyle 4 katı yuhh
Söylemem etik olmaz
Yav şöyle gitsin knka ne etiği djfnndnd site burasii ya hani
Site olması bir-şey değiştirmez sonuçta ben bunu biliyorum ve görüyorum.
Bunu da rahatça söyleyemeyen biri niye evlenir ki
Siz evlimisiniz?
Sevgilim ile konuşuyorum bu türden konuları açıkça ne kadar param var borcum falan her şeyi bilir ben de onu bilirim
Mutluluklar dilerim.
Ben de sana mutluluklar dilerim
Ne işi bu
Danışmanlık.
Ne danışmanlığı
Genel olarak, ben aracılık sitesi kurdum.
Gizliyor olman tuhaf
Kendisini kötü hiss etmesin diye söylemiyorum
Kontrolü ona bırak. Hayatınızın ve gelirlerinizin ortak olduğunu hissettir
👍
Haberi nasıl yok
Parayı kardeşime veriyorum
Anladım ama işten haberi yok mu
İşten haberi var, zaten bir yerde kurduk ama o bana yardım edip al sen kullan dedi, maddi destek yani.
Anladım peki demiyor mu para kazanamıyor mu
Aslında diyor ama ben eskisi gibi diyip geçiştiriyorum, eskiden az kazanıyordum
Eşinle paylaş mutlu olur
Zoruna gitmesin? Siz nasıl tepki verirdiniz eşinize?
Mutlu olurdum
Her kafadan bir düşünce
Elinden mi alır
Yok
Paylaş o zaman
Sizin zorunuza gitmezmi eşinizin sizden çok kazanması?
Yok niye gitsin ki
Erkek daha çok kazanır ya ağırlığını basmak için
Genel olarak söylemiyorum haddim değil
Bence öyle şeylere takılmaya gerek yok
Bence boşa kafalar rahat olsun
Neden boşanalım?
Konu para çünkü
Parasızlık değilki tam tersi gibi
Evet para varken adam ezilir sorunlar çıkar
Git konuş bence
Nasıl söylesem?
Meslek ne?