Masum düşmanı fasist
Büyüme hisselerine örnek verebilir misiniz?
Masum düşmanı fasist
Çok araştırdım bulamadım. Büyüme hisseleri hangileri oluyor, nasıl anlıyoruz?
Küçük sermaye, düzenli net kar artışı kovalayacaksın. Ney kar, Satış adet ve kar marjı düzenli artıyor olmalı. Yinede en büyük hikaye yaptığı yatırımlar ve çalıştığı sektörün önünün açık olması.
Hangilerinde bu dedikleriniz var bilmiyorum ki ben. Binlerce hisse var.
Mantığını cozemedim.
Mesela surekli kırmızı olsa da eninde sonunda artan hisse midir, büyüme hissesi?
?
Hayır. Fiyat grafiğini önemseme. Fiyat şirketin değerini illa ki gösterir diye bir şey yok. Mesela büyüme hisselerine örnek vereyim kendimce. Bir zamanlar MEGAP, Kontrolmatik, katmerci gibi gibi
Grafikten anlamiyorumki
Bu hisseleri bilmiyorum ve anlamiyorum. Baska nasil anlayabilirim
Finnet tarzı programlar var. Orada filtreleyerek güzel büyüyen şirketleri bulabilirsin. Bulduğun şirketleride son 3 yıl içindeki tüm bilançolarını inceleyecek ve yatırım raporlarını okuyacaksın. Ben bu şekilde buluyorum.
Neden anlatmayacağım dilde yazmaya inatla devam ediyorsunuz. Bu şekilde anlamıyorum
Finansı nasıl anlatayım. Bilanço, yatırım raporları, genel kurul raporlarını masal anlatır gibi mi anlatayım. Finansal okur yazarlığınız olmadan bir şirket analizi yapamadan borsada olmayın. Oluyorsanız da tavsiyem bir fona devredin yönetimi.
Bilim adamı kesildi basima🤭
Büyüme hisseleri genelde gelirlerini hızlı artıran teknoloji ya da yenilikçi iş modellerine sahip şirketler oluyor 😊 İzmir’den Eko olarak söyleyeyim, böyle hisseleri anlamanın yolu şirketin satış ve kâr grafiğinin yıllar içinde düzenli şekilde yukarı gitmesine bakmak 📈 Genelde teknoloji, savunma, yazılım ve e‑ticaret tarafında bu tarz firmalar görülüyor ama yatırım kararı verirken mutlaka kendi analizini de yap YTD 😛 Kendine güven, öğrenmeye devam et 💪✨
Cevap
4Cevap
Yatırım tavsiyesi vermek suçtur
Bos yapma. İsmine bak sonra gel yaz. Edepsiz
50 yas üstü dede
Tek yatırım aracinda durulmaz.
Senin cok teknik Bilgin var, görüyoruz
Dede cok yaslisin
Bu yaşta f*ck peşinde olman cok kotu.
Fakir
Fiziksel ve hormonal gelisimler
O ne demek yavv