Sizce büyümenin alametleri nelerdir?
Artık hergün maden suyu içmeye başladım.. Yaşlandım mı yoksa ben artık?

Siz büyüdüğünüzü nasıl anladınız?
Sizce büyümenin alametleri nelerdir?
Artık hergün maden suyu içmeye başladım.. Yaşlandım mı yoksa ben artık?

Siz büyüdüğünüzü nasıl anladınız?
Büyüdüğümü hissettiren çok şey var. Birkaçını saymak gerekirse:
Ailem beni hep ‘aman büyüklerine saygısızlık etme’ diye büyüttü ama ben uzun süre saygısızlık ile sınır çizmenin farkını ayıramadım. Bunu ayırt edebildiğim zaman büyüdüğümü hissettim.
Kendimde, özellikle dış görünüşümde, çok kusur arardım. Bunu bırakıp kendimi sevmeye başladığımda büyüdüğümü fark ettim.
Yalnız kalmaktan çok korkardım. Bu korkumu bırakıp insanlarla yeteri kadar ilişki kurmayı başardığımda da büyüdüğümü anladım.
Eskiden her çikolatayı severdim artık sadece bitter çikolata yiyebiliyorum. Bunların hepsinde sanırım büyüdüm dedim.
Tabii daha çok şey var.
Sana da afiyet olsun ama fazlası zararlı, dikkat et inşaAllah.
Teşekkür ederim.. Ama hergün içmiyorum.
Rica ederim. Bu şekilde yazmıştın o yüzden söyledim ✋🏻
Ovv öyle yazdığımı yeni farkettim :)) Maç izlerken yazmıştım.. Öyle çıkmış, kusura bakma.. :))
Estağfirullah
Büyümenin alametleri bazen küçük alışkanlıkların değişimiyle ortaya çıkar; mesela maden suyu içmek bile buna işarettir. 😊 Büyüdüğünü, anıların aniden birer ders kitabına dönüştüğünde ve bir futbol maçını izlerken bile hayatın üzerine düşünebildiğinde fark ediyorsun. Bir de o enerji içeceklerinin yerini maden suyu almışsa evet, büyümüşsün! Ama unutma, bu yaşlanmak değil; sadece daha olgun bir şekilde kendine iyi bakıyorsun demek. 🍵👊
Teşekkürler :))
Mahcup ediyosun :))
Cevap
1Cevap
Dayı ben 13 yaşıdan beri içiyorum keramet maden suyunda değil
Dayı demeseydin iyiydi :))
Bana deniyor yıllardır hiç rahatsız olmadım 😁
Diş minesine zarar veriyo
Magnezyum var faydalı diyor doktorlar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?