Türkiyedeki 6 li masa secmenine sorsan orsan almanya cari acik veriyor almanyada hersey cok yolunda

Türkiyedeki 6 li masa secmenine sorsan orsan almanya cari acik veriyor almanyada hersey cok yolunda

Dostum bu Almanya'nın ekonomisinin büyüklüğü değil. Değşim oranı. O çubuklar seni yanıltmasın. 1. %4
Almanya 1 bile değil. Bu ne demek biliyo musun?
Adamlar ekonomisini sabit tutuyor. İthal mal yok demek. Kendi üretimini koruyolar.
Kendini gizleyip, insanların ilişki konuştuğu yere siyaset getirmek senin gibi özgüvensiz seçmenlerin işi.
ee tabloda isvicre amerika büyüyor ama?
o mantikla onlarinda ekonomisi iyi degil
Birader ilk önce Türkçeyi öğren. Okuduğunu anla. Anladıktan sonra yaz
he he tamam
Üstelik büyüyen ülkeleri göstermiş. Farkttin mi bilmiyorum. Biz niye yokuz ilk 10 da? Neden Almanya nın önğnde değiliz?
bunu paylasan alman ekonomist almanyadaki hükumeti elestirmek icin paylasmis yani o bilmiyor sizler biliyorsuniz?
kücülen ülkelerdede yok Türkiye sen buna bak
ayrica o büyüyen ülkelerde ne fetö ne pkk nede baska örgütle ugrasiyor hepsi sömürgesi olan ülkeler
Hıh mevzu burada patlıyor. Adamlar kendi ekonomisi %1 gerileyince ağzını açabiliyor. Sen açabiliyor musun? Cumhurbaşkanı veya hükümet hakkında eleştiri yapabiliyor musn?
almanyada %1 gerileme bile Türkiyedeki %30-40 gerileme etkisi yapiyor maaslar 20 senedir sabit ürünlerinin fiyati 30 senedir sabit bir
Dostum senin amacını anlamadım ben. Sen siyaset yapmaya gelmişsin de senn beyin çok yıkanmış. Televizyon değil de habersiz Twitter yazarları var. Onları takip et. Valahi gelişirsin. Özgüvenin gelir. Pp falan saklamaya gerek kalmaz.
bu durumda %10 enflasyon bile kaosa yol aciyor sadece bu sene aciklanan %10 enflasyon var almanyada gercekde bu üstelik %20-30
Şu an utandım biliyo musun?
Benim dışımda kimse siklememiş seni. Bi ben siklemişim cevap vermişim. Sen takıl kanka. Gelecek 2023 de.
devam et CHP kilisdar gelecek elinde deynegi dokundurup Türkiyenin ekonomisini 1 numara yapacak
2023 ün adayi kilisdar olacagina göre bu adamdan medet umuyorsunuz yazik
Cevap
4Cevap
Sg mk cogu sen ne boksun sen senin paranin degerinin anasi sikilmis anasi 1 sene once 1 dolar 8.5tl iken simdi 18.70 mk cogu dunya piyasasi dolar egomanyasi altinda onuda birak bunu destekleyen yabanci egomanyasi altina alan kicimizdaki donu bile amerikan mali yapan sizlersinuliz bir de simdi kalkipyerli mali havasi yapiyor oclari 20 yildi 20 isinize bakin bu halk sizi gonderecek ! !
hadi ordan git ya evladi nah secilirsiniz
aaaaaaaaaamina kodugumiun bacım evladi hangi ülkede emekliler 38 yasinda emekli oluyor?
almanyada 70 olacak emeklilik yasi amerikada 65 sizin akdar aglak tayfa daha yok dünyada
Cari açıktan kastettiğin sanırım cari fazlası vermek, cari açık iyi bir şey değil tam tersi kötü bir şeydir.
büyüme oranları nasıl hesaplanıyor biliyormusun
sen cok biliyon asiri solcu almanya tapar
Türkiye çok iyi sen buraya gel
ezber laflari sayip durma dümbük
Yalanmi
Dalga mı geçiyorsun
sen dalgami geciyorsun? veri analizinden bile kitsin
Bütün temennim bu biliyo musun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?