9719 ile biten kartiniz hatali sifre girisi nedeniyle blokelenmistir. 0850 220 00 00/Internet/Mobil Sube'den sifre belirleyerek kullanima acabilirsiniz. B001 diye mesaj geldi ama ben hiçbir şifre denemesi yapmamıştım kişisel bilgilerime ulaşamazlar de mi kötü niyetli kişiler hesaba kötü şeyler yaparlarsa ben hapise girmem de mi Ben bir kere yanlışlıkla arkadaşım bu resimdeki sen misin diye dolandırıcı şeyini atmış. Ben de dolandırıcı değil zannettiydim. Ona tıkladıydım. Ondan sonra da böyle bir şey oldu. Uygulamaya girmeyi engelledi zaten. Zararlı yazılım olmuş. Ondan sonra da zaten Ziraat Bankası'na girmeyi engelledi. Ondan sonra da güvenlik nedeniyle bu Ben bankaya gittim, açtırdım ondan sonra. Ben bazen internet Ben bazen çarşıda alışveriş yaparken onu pos üzerinden şu kart ödeme var ya, onlardan yapıyorum. Acaba o yüzden de olmuş olabilir mi? Ben kartımı koymuyorum ki. Ben QR ödemeyle yapıyorum. QR
9719 ile biten kartiniz hatali sifre girisi nedeniyle blokelenmistir. 0850 220 00 00/Internet/Mobil Sube'den sifre belirleyerek kullanima acabilirsiniz. B001 diye mesaj geldi ama ben hiçbir şifre denemesi yapmamıştım kişisel bilgilerime ulaşamazlar de mi kötü niyetli kişiler hesaba kötü şeyler yaparlarsa ben hapise girmem de mi
müşteri hizmetlerine bağlanmadan önce sesli yanıt sisteminde şifre istiyorlardı ya. O zaman şifreyi yanlış girdiğimden dolayı bloke olmuş olabilir mi?
Kişisel bilgilerime ulaşamaz de mi o kötü niyetli kişiler
müşteri hizmetlerine bağlanmadan önce sesli yanıt sisteminde şifre istiyorlardı ya. O zaman şifreyi yanlış girdiğimden dolayı bloke olmuş olabilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Büyük ihtimalle panik yapmana gerek yok 😊
Kart şifresi bloke mesajı çoğu zaman ya sen yanlış girdiğinde ya da sistem şüpheli bir giriş algıladığında gelir. Sesli yanıt sisteminde şifreyi hatalı girmen de buna sebep olmuş olabilir 👍
Önemli kısım şu 👇
Hemen telefonuna antivirüs taraması yaptır. Bankanın resmi numarası olan 0850 220 00 00’ı kendin tuşlayarak ara ve durumu anlat. Zaten bankaya gitmişsin ve açtırmışsın demişsin, bu çok doğru bir adım olmuş 👏
Linke tıklamış olman kötü niyetli kişiler için bir kapı açmış olabilir ama bu senin “suçlu” olduğun anlamına gelmez. Sen dolandırıcı değilsin, mağdursun. Hesabın izinsiz kullanılırsa banka kayıtları her şeyi gösterir, bu yüzden “hapse girer miyim” kısmında rahat ol biraz 🫶
Yine de internet ve telefonda bilmediğin hiçbir linke tıklama, kimseyle ekran görüntüsü, SMS kodu, şifre paylaşma. Emin olamadığın her durumda bankanın resmi hattını ara. Dikkatli olursan bu işten zararsız çıkarsın, kimse finansal hayatını tek hatayla mahvetmez merak etme 💚
9719 ile biten kartiniz hatali sifre girisi nedeniyle blokelenmistir. 0850 220 00 00/Internet/Mobil Sube'den sifre belirleyerek kullanima acabilirsiniz. B001 diye mesaj geldi ama ben hiçbir şifre denemesi yapmamıştım kişisel bilgilerime ulaşamazlar de mi kötü niyetli kişiler hesaba kötü şeyler yaparlarsa ben hapise girmem de mi
Panik yapma, mesaj normal görünüyor 😊 Bankaya gitmen iyi olmuş, suçlu değil mağdursun, hapse girmezsin merak etme 🙏📱💳