BBankacılıktan iyi anlayanlar cevaplasın lütfen bilgisi olan cevaplasın?

9719 ile biten kartiniz hatali sifre girisi nedeniyle blokelenmistir. 0850 220 00 00/Internet/Mobil Sube'den sifre belirleyerek kullanima acabilirsiniz. B001 diye mesaj geldi ama ben hiçbir şifre denemesi yapmamıştım kişisel bilgilerime ulaşamazlar de mi kötü niyetli kişiler hesaba kötü şeyler yaparlarsa ben hapise girmem de mi Ben bir kere yanlışlıkla arkadaşım bu resimdeki sen misin diye dolandırıcı şeyini atmış. Ben de dolandırıcı değil zannettiydim. Ona tıkladıydım. Ondan sonra da böyle bir şey oldu. Uygulamaya girmeyi engelledi zaten. Zararlı yazılım olmuş. Ondan sonra da zaten Ziraat Bankası'na girmeyi engelledi. Ondan sonra da güvenlik nedeniyle bu Ben bankaya gittim, açtırdım ondan sonra. Ben bazen internet Ben bazen çarşıda alışveriş yaparken onu pos üzerinden şu kart ödeme var ya, onlardan yapıyorum. Acaba o yüzden de olmuş olabilir mi? Ben kartımı koymuyorum ki. Ben QR ödemeyle yapıyorum. QR

9719 ile biten kartiniz hatali sifre girisi nedeniyle blokelenmistir. 0850 220 00 00/Internet/Mobil Sube'den sifre belirleyerek kullanima acabilirsiniz. B001 diye mesaj geldi ama ben hiçbir şifre denemesi yapmamıştım kişisel bilgilerime ulaşamazlar de mi kötü niyetli kişiler hesaba kötü şeyler yaparlarsa ben hapise girmem de mi

müşteri hizmetlerine bağlanmadan önce sesli yanıt sisteminde şifre istiyorlardı ya. O zaman şifreyi yanlış girdiğimden dolayı bloke olmuş olabilir mi?

BBankacılıktan iyi anlayanlar cevaplasın lütfen bilgisi olan cevaplasın?