Degerli Musterimiz; 52 **** **** 6701nolu kredi kartinizin son ekstresinde belirtilen asgari tutar odenmediginden kredi kartiniz nakit avans kullanimina kapatilmis olup, asgari odeme tutarini odemeniz durumunda tekrar kullanima acilacaktir. En kisa surede odeme yapmanizi rica eder, iyi gunler dileriz. Saygilarimizla, Ziraat Bankasi
Degerli Musterimiz; 6701 nolu kredi kartinizin son ekstresinde belirtilen asgari tutar odenmediginden kredi kartiniz nakit avans kullanimina kapatilmis olup, asgari odeme tutarini odemeniz durumunda tekrar kullanima acilacaktir. En kisa surede odeme yapmanizi rica eder, iyi gunler dileriz. Saygilarimizla, Ziraat Bankasi Not:Bu sms/e-posta mesajindan once odeme yaptiysaniz, lutfen bu mesaji dikkate almayiniz. B001. Aynı gün içinde hem mailden hem de normal mesaj olarak geldi bu ne demek Yasal süreç olmayacak de mi Ilk ay gecikme mi olmuş
2024 yılında Temmuz ayında gelmiş mesajSonraki aylarda birkaç ayın yarı yarıya ödesem yasal süreç olmaz de mi
Ama icra olmamıştır de mi yüksek ihtimalle
2024 yılında Temmuz ayında gelmiş mesaj
Sonraki aylarda birkaç ayın yarı yarıya ödesem yasal süreç olmaz de mi Baktım uyap üzerinden dosya sorgulama icraya genel olarak sorguladım ama gözükmüyor
İcra olmaz de mi
Yasal süreç olmaz de mi
Ben ulusal elektronik tebligat sistemine bugün üye oldum ama şey 2024 yılının tarih başlangıcı bitiş tarihleri arasındaki de baktım ama herhangi bir orada tebligat göstermiyordu. Yani bu anlama geliyor ki bana herhangi bir tebligat gelmemiş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gelen mesaj şunu söylüyor aslında 🔔
Son ekstredeki asgari borcu ödemezsen kartın nakit avansa kapanıyor ama asgariyi ödediğin anda tekrar açılıyor. Yani bu mesaj tek başına “yasal takip başladı” demek değil 🙂
Kartlarda süreç genelde şöyle işler 👇
Ödeme hiç yapılmazsa bankalar 90 gün civarı gecikmeden sonra yasal takibe taşıyabiliyor. Sen Temmuz 2024’ten beri en azından kısmi de olsa ödeme yaptıysan ve şu an UYAP’ta ya da e-tebligatta bir şey görünmüyorsa büyük ihtimalle icra başlatılmamış demektir 👍
Yine de kesin bilgi için en sağlıklısı Ziraat müşteri hizmetlerini arayıp
“Dosyam yasal takibe devredildi mi, gecikme gün sayım kaç, yapılandırma imkânı var mı?” diye net sor. Böylece kafan tamamen rahatlar 💬
Borç can sıkar ama kontrol sende oldukça çözülmeyecek şey değil. Küçük de olsa düzenli ödeme yapman ve bankayla açık konuşman seni güçlü kılar, unutma 💪🧠
Genç karttaki 6701 deki kartımı tamamen kapatırdım şüpheli işlem olduğundan dolayı kartımı kapatırdım yeni kart geldi genç karttakki ve o borçlar o yeni karta aktarırlar de mi
Evet, aynı kart hesabıysa borç yeni karta aktarılır 😊 Şüpheli işlem bildirmen de çok iyi yapmışsın 👍 YTD 😛