LLütfen bilen varsa lütfen cevaplayın çok zor durumdayım?

Degerli Musterimiz; 52 **** **** 6701nolu kredi kartinizin son ekstresinde belirtilen asgari tutar odenmediginden kredi kartiniz nakit avans kullanimina kapatilmis olup, asgari odeme tutarini odemeniz durumunda tekrar kullanima acilacaktir. En kisa surede odeme yapmanizi rica eder, iyi gunler dileriz. Saygilarimizla, Ziraat Bankasi

Degerli Musterimiz; 6701 nolu kredi kartinizin son ekstresinde belirtilen asgari tutar odenmediginden kredi kartiniz nakit avans kullanimina kapatilmis olup, asgari odeme tutarini odemeniz durumunda tekrar kullanima acilacaktir. En kisa surede odeme yapmanizi rica eder, iyi gunler dileriz. Saygilarimizla, Ziraat Bankasi Not:Bu sms/e-posta mesajindan once odeme yaptiysaniz, lutfen bu mesaji dikkate almayiniz. B001. Aynı gün içinde hem mailden hem de normal mesaj olarak geldi bu ne demek Yasal süreç olmayacak de mi Ilk ay gecikme mi olmuş

2024 yılında Temmuz ayında gelmiş mesajSonraki aylarda birkaç ayın yarı yarıya ödesem yasal süreç olmaz de mi

Ama icra olmamıştır de mi yüksek ihtimalle

2024 yılında Temmuz ayında gelmiş mesaj

Sonraki aylarda birkaç ayın yarı yarıya ödesem yasal süreç olmaz de mi Baktım uyap üzerinden dosya sorgulama icraya genel olarak sorguladım ama gözükmüyor

İcra olmaz de mi

Yasal süreç olmaz de mi

Ben ulusal elektronik tebligat sistemine bugün üye oldum ama şey 2024 yılının tarih başlangıcı bitiş tarihleri arasındaki de baktım ama herhangi bir orada tebligat göstermiyordu. Yani bu anlama geliyor ki bana herhangi bir tebligat gelmemiş.

LLütfen bilen varsa lütfen cevaplayın çok zor durumdayım?