Degerli Musterimiz; 52 **** **** 6701nolu kredi kartinizin son ekstresinde belirtilen asgari tutar odenmediginden kredi kartiniz nakit avans kullanimina kapatilmis olup, asgari odeme tutarini odemeniz durumunda tekrar kullanima acilacaktir. En kisa surede odeme yapmanizi rica eder, iyi gunler dileriz. Saygilarimizla, Ziraat Bankasi
Degerli Musterimiz; 6701 nolu kredi kartinizin son ekstresinde belirtilen asgari tutar odenmediginden kredi kartiniz nakit avans kullanimina kapatilmis olup, asgari odeme tutarini odemeniz durumunda tekrar kullanima acilacaktir. En kisa surede odeme yapmanizi rica eder, iyi gunler dileriz. Saygilarimizla, Ziraat Bankasi Not:Bu sms/e-posta mesajindan once odeme yaptiysaniz, lutfen bu mesaji dikkate almayiniz. B001
Bana böyle bir mesaj geldi de kaç ay gecikme oldu da böyle mesaj geldi yasal süreç olacak mı Ziraat Bankası genç kartımın kredi tarafında
kaç ay gecikme oldu da böyle mesaj geldi
birkaç ayın yarı yarıya ödesem yasal süreç olmaz de mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an olan şey yasal süreç değil merak etme 😊 Sadece asgari tutarı ödemediğin için kartın nakit avansa kapatılmış 🔐
Bankalar genelde 1 dönem asgari ödenmezse uyarı mesajı atar faiz işler ama hemen avukata vermez. Üst üste 3 dönem hiç ödeme yapmazsan iş ciddileşir icra riski başlar.
Mümkünse en azından son ekstredeki asgari tutarı tamamla ya da müşteri hizmetlerini ara net borç ve gecikme gününü sor 🙂 Borcu parça parça da olsa düzenli ödemen kredini ve sicilini korur 💳✨ Pes etme toparlanır bu iş 💪
birkaç ayın yarı yarıya ödesem yasal süreç olmaz de mi
Yarı yarıya da ödesen düzenli ödeme görürlerse hemen yasal sürece gitmezler merak etme 😊 Müşteri hizmetlerini yine ara 💳