İlk buluşmada maaş konusunu açmak yanlış değil mi?

Bugün bir buluşmaya gittim ve çocukla sohbet ettik bana direkt ben asgeri ücret alıyorum dedi ve yaşı 26 maaşını işini bile sormadım tanışmak istedim sadece ben soğudum maaşından değil direkt bunu söylemesi yanlış sanki paragözüz bende kurumda çalışıyorum 60 bin aliyorum dedim iyimis senin iş dedi sohbet etti ardından ben otobüse bindim onun başka yeredeydi İlk buluşma da öpmek istedi kabul etmedim soğudum bu yüzden konuşmayı kestim direkt

Güncellemeler
4 ay
Açıklama
Ben kendim çalışıyorum üniversite zamanında ailem destek olmadı hem çalıştım hem okudum hayatım boyunca 1 kere bile erkek parası ile yemek dâhi yemedim hediye bile almadım hatta yapan kişi oldum ve aldatıldım o zaman tüm erkekler aldatıyor dicem? Ben zor zamanlar geçirdim ama pes etmedim çalıştım sürekli ailem eve geldiğim zaman mezun oldun iş ara diye sürekli üstüm de durdu hem çalıştım hem kpss çalıştım molalarda yemek yemem lazimken matematik kitabını alır ders çalışır yemek yerdim.
Güncellemeler
4 ay
+ iş zamanında kulaklık takıp vatandaşlık dersi dinlerdim tarih dersi dinlerdim ve eşya tasirdim
İlk buluşmada maaş konusunu açmak yanlış değil mi?