Düşünün, biriyle buluşuyorsunuz ve daha doğru düzgün konuşmaya başlamadan hemen maaşınızı soruyor. Ne tepki verirdiniz? Ne düşünürdünüz?
İlk buluşmada maaş soran karşı cinsten hayır gelir mi?

Düşünün, biriyle buluşuyorsunuz ve daha doğru düzgün konuşmaya başlamadan hemen maaşınızı soruyor. Ne tepki verirdiniz? Ne düşünürdünüz?
İlk buluşmada maaş soran karşı cinsten hayır gelir mi?

İnsan yerine bile koymam. Asalak insanların ortak karakteristik özelliğidir. Biriyle bir yola çıkacaksan daha önemli şeyler olmalı merak edip sorman gereken. Sağlıklı insanlar beraber çalışıp beraber kazanmalı beraber yemeli o parayı. Hem biri asalak olacak madem o asalak neden ben olmayayım? Benim paramı biri yiyeceğine, ben birinin parasını yiyeyim. Öyle daha mantıklı. Mesleği, kazancı soran başka bir millet görmedim Türk milletinden başka. Daha önce limuzin sirketim vardı. Evlilik niyetiyle tanıştığım Türk karılarına (hitap için kusura bakmayın onlar hanımefendi değil karıydı) taksiciyim dediğimde, yıllardır Amerika'dasın bir baltaya sap olmadın mı diye soran oldu. Kimse taksiciye saygı duymadı. Oysa ki binlerce taksici dünyanın her yerinde evine taksit sürerek ekmek götürüp çocuklarını okutuyor. Aşağılık Türk karısı saygı duymuyor. Şimdi de kendi tırımda çalışıyorum. Şoföre vermek yerine kendim kullanıyorum. Bu seferde 2 üniversite mezunusun başka iş yok muydu diyorlar. Gülüp geçiyorum. Diyemiyorum ki ayda 20 bin dolar kazanılacak başka iş olsaydı zaten yapardım. Uzun lafın kısası kendi ayaklarının üstünde durmayı başaramayan kimse ile aynı yolda yürünmez. Kimse kimseyi hasta, yorgun ya da alkollü haller dışında sırtında taşımamalı.
Öncelikle sorusunu fahiş bir yanıtla cevaplar onu şaşırtırım. Sonra da karnımın acıktığını söyleyip menüdeki en pahalı yiyeceklerden birkaçını sipariş eder, hepsinden biraz tadar ve lavaboya gitmem gerektiğini söyleyip iznini isterim. Geri dönmemek üzere tabii ki.
Kimlikte medeni durumuna para yazdırsın. Çalıştığım işi sorabilir ama maaş başka bir şey. Zaten ileri zamanlarda bu konular konuşulur, ilk görüşmede konuşulacak o kadar şey varken...
Cevap
20Cevap
Ayrılmak için en büyük sebeplerden bir tanesi bakire misin diye Soran erkek aylık kaç lira alıyorsun diye Soran kadın birbiriyle yarışır kdjdkkd
Görücü usulü buluşma ise sorabilir.
Maaş soran kadın ve bakirelik soran erkekten hayır gelmez.
Ya samimi bir şekilde art niyet gütmeden sorabilir. Fakat altında başka bir şey var sıkıntı..
Gelmez tabikide benim neredeyse 2 yıllık ilişkim olucak yeni işe girdi maaşımı aldım şuraya buraya gidelim dedi hayırlı olsun dedim sadeve bi kere bile sormadım sormam da ayıp
Birini tanimak icin sorulmasi gereken oldukca onemli sorular dururken maas soruluyorsa onceligi farklidir diye dusunurum. Kötü bir imaj birakir kesinlikle.
Geleceğini de düşündüğü anlamına gelir kimse kusura bakmasın kimse kimseyi sırtında taşımak zorunda değil
Ben bu duruma biraz karşıyım. O ne öyle ya izdivaç programındayız.
Zamanla birbirini tanıdıkça konuşulacak şeylerdir bu gibi konular.
tuvalete gidiyorum diyorusn hesabı ona kitliyorsun yapmışlığım var!
En az ilk görüşmede bakire misin diye soran adam kadar gelir bence
Madiiyata fazlasıyla değer verdiğini düşünürdüm...
Bu devirde her şey para, kendisini sağlama bağlamaya çalışıyor, mantıklı bir davranış.
Hayır gelmez elbette ilk önce ben elerim kafadan öyle soru soran birini
Kaçıncı buluşmadan sormalı
Ben sorarım dengim olmayan adamla da çıkmam
Konu konuyu açar merak eder sorarsın ama bir anda sorulması çok saçma.
Ben çirkin çelimsiz ve çulsuz olduğum için ilk buluşmam olmuyor 😊
Iyi dusunmem. Hayirsiz Bence niyetini Hemen belli etmis
Pat diye soruyirsa garip olur ama konu maaştan paradan açılırsa belkii olabilir
Sorabilir, ama el koyamaz maasima onun için sıkıntı yok
Ne kadar aldığımı söyleyip sonra da "Benim maaşımda senin bir hakkın yok." derim.
Zaten kendine kazaniyorsun herkes kendi icin kazaniyor
Erkegin kadinin maasini alma hakki yok ayni sekilde kadininda erkegin
@simgee_yuuna Niye maaşı soruyor o zaman?
Soranlarda sorun var zaten
Ben severek ilişki kuruyorsam karşımdakinden de aynısını beklerim.
@simgee_yuuna Param için beraberse yanımda olmasın gerek yok.
Haklisin zaten bende diyorum ki benim evlenecegim kiside benim param icin evlenmemeli
@simgee_yuuna Paraya bakan erkekler varsa bile en çok kızların paracı olduğu bir gerçek.
Ama bu tüm kizlari kaplamiyor
@simgee_yuuna Ben cömert biriyim bu arada.
Hesap ödemek zoruma gitmez çünkü.
Ama gönlümü hoş tutması lazım sevdiğim kızın.
Görgüsüzlük, adap bilmemek.. katlanamam..
Dimi.
Gelede bilir gelmeyede
O net seni yatırım olarak düşünmüş
Mantık evliliği arayışında derim 😅😅
Kesinlikle gelmez uzaklaşmak lazım hemen
Bana sordu net miktar olarak ayı ahasj
Maaşına göre atak gelir
Gelmez büyük ihtimalle
başlamadan bitirmek gerek
hayır gelmez.
Ben direk sessizce çekip giderim
Maaşını begenmezse uzatmayacaktır muhtemelen