Maddiyatçı diyerek kaçar mıydınız yoksa meraktan soruyor diyerek ılımlı şeyler mi düşünürdünüz?
İlk buluşmada maaşınızı soran karşı cins sizde nasıl bir intiba uyandırır?

Maddiyatçı diyerek kaçar mıydınız yoksa meraktan soruyor diyerek ılımlı şeyler mi düşünürdünüz?
İlk buluşmada maaşınızı soran karşı cins sizde nasıl bir intiba uyandırır?

Ne iş yapıyorsun denir ben de diyorum okuyor musun çalışıyor musun ne iş yapıyorsun sorulur bunlar tabi art arda değil laf arasında ama maaş sorulması ayıp kadınlar paragözdür vs bu konu değil maaş sormak ayıp genel olarak ama merak etmesi normal içgüdüsel bir durum zengin rahat bir yaşam sürmek istiyor benimle tatile çıkmak istiyorsa öncelikle tatile çıkabilecek durum olmalı benden çocuk istiyorsa o çocuğa güzel eğitim verilebilmeli
İş hayatından konuşuyorsak, mesleklerime dair fikri ve bağlantısı varsa, şartları kıyaslamak adına soruyorsa rahatsız olmam.
Eğer damdan düşer gibi soruyorsa o ilk buluşma, son buluşma olur
Bana göre, ilk buluşmada maaşımı soran biri, ya fazlasıyla pragmatik ya da sınırları çok erken zorlayan biri gibi görünür. Merakı anlayabilirim ama bu kadar hızlı maddiyata odaklanmak, konuşmanın samimi bir tanışma sürecinden çok bir finansal analiz gibi ilerlediğini düşündürür. Aşk değil, iş görüşmesi mi yapıyoruz diye içimden geçer.
Tuvalete diye kalkarım hesabı öderim sonra da başımın gözümün sadakası olsun derim bunu özellikle söylerim daha sonra da kalkarım adam bildiğin kendine evin yarısını geçindirecek bir hizmetli alıyor
Cevap
8Cevap
kötü izlenim olur
hadi ordan çekerdim para önemli olmamalı zaten cabriolet arabam var ilk onu görse sıkıntı diye gizlerdim paramın olduğunu elimden geldiğince
Ne iş yapıyorsun diye sorunca mesela şu işi yapıyorum diyo gidip internetten baksınlar ne kadar alıyor diye ne gerek var sormaya ya adam söyler belki şu işi yapıyorum şu kadar maaşım diye 😂
suuan calismiyorum bi maasimda yok masima bakarak benimle beraber olucaksa olmasin zaten.
Diğer soruları neler sohbet nasıl aktı bunların hepsi düşüncemi etkilerdi
Negatifff. 2. Görüşme de olmaz. Ben de maaş sormam.
Maaş ile sevgili oluyor hayırdır derim s*ktiri çekerim o an
Erkek yaş kadin maaas sormaz derler ama erkeklerde yas sormucak 😅
Paragöz mü acaba bu adam diye düşünürüm. Hoşuma gitmez
Hesabı öder çıkar giderim, bir de bununla mı uğracaşağım
Ne niyetle sorduğu anlaşılır ona göre de cvp verilir
Nasıl geçindiğimi filan sormuştu çalışmıyordum normal sanırım
Belki kendine denk arıyordur.
Yani ciddi düşünüyorsan niye sormasın
Kötü izlenim malsf
paragöz biri derim
ikinci bir görüşmeyi hiç planlamam bile
Paragöz olduğunu