İlk buluşmada maaş sorulur mu sizce
Ben ne kadar alıyorsun diye sordum ilk buluşmada sorulur mu bu dedi
Sorulur neden sorulmasin
Sorulmaz tabi ki saçmalama
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk buluşmada maaş sorulur mu sizce
Ben ne kadar alıyorsun diye sordum ilk buluşmada sorulur mu bu dedi
Yani bu konuda gerçekçi olalım ki İlk buluşmada olsun evlilikte olsun erkeğin maaşını sormak ya da kadının maaşını sormak bence gereksiz ya sonuçta bir evde yaşıyorsanız zaten öyle ya da böyle öğrenirsiniz ya da bir evde yaşıyorsunuz beraber yiyip içiyorsunuzdur hani bunu özellikle öğrenmeye çalışmanın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum hani aldığın maaşın fiyatına göre birisiyle evlilik yapacaksınız ya da hayatınızı alacaksınız tamam maddi imkanlar önemli bir şey ama sadece geliri için bir insana hayatını almak bence kültür açısından anlaşma açısından o kadar da doğru bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Bazen ilk değil üçüncüde de sorulmaz bazen ilkinde de sorulabilir. O sohbetin, muhabbetin gidişatına, aradaki samimiyete göre değişir. Direkt sorulmaz ya da sorulur yazanları anlamıyorum. İlk görüşmese.. evişenler var ama maaş sormak ayıp pööhhh!!! 😏
Aynen muhabbetin sohbetin gelişine göre değişir
Cevap
27Cevap
Hayır bence sorulmaz
Sorulur sorulur.
Bozuntuya vermeseydi iyiydi.
-İlk sorular beklentiyi ifade eder. Açık sözlü olmakla iyi ettiniz, o da ona göre hareket eder.
cut.
parası için konuşuyosan sorman normal malum artık ilişkilerde maddiyat ön plana çıkmaya başladı aşkmış sevgiymiş hepsi geride kaldı artık bi çıkar istiyolar karşı taraflardan güzel ya da yakışıklı olması evi olması parası olması araba olması
Maaş sormazsında, İşlerin nasıl, memnun musun işinden, aldıgın üçret seni tatmin ediyor mu gibi sorabilirsin... Hal hatır sorar gibi bence daha iyi olur.
İlk buluşmada sorulmamalı bence. Bu para için mi benle takılıyor diye düşünür, ayıp olmuş.
ben kimseye maaş falan sormam hele hele sevdiğim kişiye asla sormam , banane yani maaşı maaşı için mi sevicem isticem sanki
Sorulmaz. Sadece ilk buluşmada da değil, maaş gibi özel sorular evlenmeyi isteyecek kadar yakinsaniz, o samimiyet varsa sorulur.
Ben olsam hayırdır maaşından sana ne, derdim 😂
kadının yaşı erkeğim maaşı sorulmaz diye bir laf vardır.
ilk buluşmayı boş ver kadının para konularına girmesi beni çok soğutuyor iğrenirim ne gerek var
Sorulur. Uzatmak gerekmiyorsa kesilir gider orada
Yanlış bence çok ayıp. Para bu kadar önemli bir mesele olmamalı.😕😒
ilk buluşmada niyetini belli etmişsin en azından, diğer taraf için iyi olmuş bu aslında.
Hayır. İlişki ilerleyince sorular. Ciddi adımlar atılmaya başlanınca
ayıp ya sana ne maaşından mk görgü kuralı da mı bilmiyorsun hiçbir zaman sorulmaz
Günümüz maddiyata dayali sefil yaşama sonucta hayat bir kez onuda iyi yaşa
Hayır sorulmaz ben olsam sormam saçma olurdu ilk gorusmeden
Bence evlilik görüşmesi için sorulabilir fikir için sonuçta geçim önemli
Türkleren Daha sormayan kadın çıkmadı. Yabancılardan isimi bile soran olmadı. Kezban diyince kızarlar. Sözde nazik paragöz kasar ordusu.
Erkekte hoş bir intiba bırakmaz daha pat birdir ikidir 🌸 zamanı gelince zaten lafı açılır konuşulur.
çok seviyesiz sırf para odaklı bir soru.
Kızlara bakire misin değilsen kaç kişiyle yattın gibi bir soruya denk bir şey yani
Tabii ki sorulmaz.
Ben karşı taraf söyleyene kadar asla sormam.
Sorulmaz, özellikle ilk görüşmede. Görgüsüzlük olarak varsayarım.
Sorulmaz tabii ki. Öncelik olarak karşındakiyle belirli bir samimiyet kurman gerekiyor bence.
İlk buluşmayı geç normalde bile sorulmaz bence çok uzun zaman geçmedikçe
Erkeğe maaşı kadına yaşı sorulmaz
Cv hazırlayalım sorun kalmaz?
Soranlardan nefret ediyorum zaten.
Gelirine göre mi tanışıyoruz?
yok yahu daha neler
Sorulmamalı. Hoş değil.
Sorulur neden sorulmasin
En son sorulacak soru bu olmalı
Hiç bir zaman sorulmaz
Sorulmaz. Nezaketsizlik
Geceleri kaçtan gittiğini sorsan bundan iyiydi