AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
169Cevap
İlk buluşmada karşılıklı birbirini tanımak lazım para maaş insanların her şeyden öncelikleri olmuş
Kendinden aşağı seviyede hiçbir erkekle gönül ilişkisine girme üzülen tek sen olursun
Yanlış ama ne iş yaptığını sor çünkü yanlış iş mi yapıyo doğru iş mi bunu öğren
En başından kartını açık oynamış ya evet doğru sayılmaz ama iyi olmuş
kendi maaşını söylemiş çoğu kadın asgari kazanan erkekle birlikte olmuyor
Saçma maaş konusu nedir yani ben para mevzularından iğreti oluyorum açıkçası.
Eğer ortak iş yapmayacaksa maaş konuşmanın anlamı yok ki.
Bence çok yanlış ilk ya da sonraki buluşmaların tamamında
Bu onun suçu değil etraftan etkilenmiş o şekilde davranmış
Bende aldigi maas onu raahtsiz ettigi icin direk konuya burdan girmiş
Yoo ben olsam asgari ücret aldığı için tekmeyi koyardım
Hayattin tüm zorluklarını tek başına aşan birisin.. bence sen daha iyilerine layıksın...
Valla her şey iyi olsa da sonraki öpme istemesi Negatif bir durumdur.
Paragozsunuz ya direkt olacaksa olsun demis slk. kadin adam haklı
Bende ilk buluşmada kızı gördüm pantolonu çıkarmsya başladım kız gitti neden sence
Başta bil maaşımı. Önem veriyorsan ben bu kadar alıyorum demek istemiştir.
Bence mantıklı denk değilseniz direkt iletişimi kesersiniz işte
Uzak dur böyle insanlardan ama davul bile dengi dengine çalar iyi olmuş söylediği maaşını sen sorsan yanlış kaçardı haksız mıyım
Yani maaş konusunu açması ilk günden yanlış ya da doğru diyemem ama ilk tanışmada öpmeye kalkması doğru bir davranış değil
Erkeğin maaş konusunu açması çok itici bir durum olmuş ama seninde gayretin ve başarıların için tebrik ederim helal olsun.
kusura bakma da evlendiğim adama bile maaşını soramam ne kadar utanç verici. ne garip bi nesilsiniz siz ya
Senin ideolojin farklı aslında aynı yere çıkıyor
erkeğin dediğide yanlış değil normal gayet sen hoşlanmışsın adamdan belliki
Hoşlanmamışsın olacak
yanlış değil bunu önceden söylemesi daha önce bununla yargılayıp isteyemen avellerden dolayı olmuş olabilir.
Bence paragöz olduğunu düşündüğünden değil. Ben sana yetemem manasında. Kendini eksik hissettiği için hemen itiraf edeyim de bunu bilsin ona göre konuşalım diye
adam hem fakir hem miki kalkıyo 😂😂 koşarak kaç zaten bundan
Haklısın bacım ilk bulusmada öpmek olmamalı bence ayrica dedigin gibi direkt maasini söylemesi de itici bir davranis yarin öbür gün basina kakar biseyler şutla gitsin
Tam bir sığırlik etmiş opmek ne demek maastan bahsetmesi neyse
Maaşından ziyade kültür seviyesi sıkıntılı biri bence. İlk buluşmada öpmek istemesiyle de belli
Kimisi asgari ücretli birini kabul etmez o da baştan söylemiş
Çapkın biri galiba
40 alıyordur emin ol
Doyasıya öperim birşeyler olur diye düşündü
muhtemelen eğer kriterine uymuyorsa direkt belli olsun zamanını alma diye demiştir.
Yanlış değil şuanki kızlar asgari ücretli birini istemiyor. Eleman da helal olsun olmayacaksa baştan olsun bağlanmadan diye düşünmüştür
Bunu hem kadın hem erkek için diyorum 26 yaşında 27 yaşında birinin asgari ücret alması şahsen kötü bir durum kaç tane kişi fabrika da çalışıyor asgeriden yüksek alıyor kişi kendini geliştirmiyorsa onun suçu değil mi? Asgeri ücret ile nasıl geçinebilecek insanlar? Yanlış anlama ama asgeri ücret alan 2 kişi karí koca çalışsa bile geçinemiyor birde çocuk olsa kadının nasıl geçinebilecekler bu devirde?
Orası beni ilgilendirmez elemanın durumunu anlattım
:) işte sorumsuz birinin teki herkes ayağına göre uzatcan yorganini İlk buluşma da bile hesapları ortak ödedik ben zorladım ve pahalı yere gitmeyelim diye onu uygun yere çağırdım o direkt kabul etmeyip pahalı yere götürdü hesap gelince ağzı açık kaldı kendi parasını bile 2 karttan ödedi diğeri başarısız oldu kartın ben ödedim
Sen güzel düşünmüşsün tamam ama karşı taraf eğer kötü biriyse bir şey diyemem ama normal biriyse bazen şans insanların yüzüne gülmüyor
İyi yapmışsın olgunlaşmamış pişmemiş demek ki eleman
Yanlış tabiki de. Helal olsun size. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin
Böyle odunları pazarda arasan bulamazsın ahahaha
şu an benim de ailemden desteğim kesilecek. Okul varken nasıl calisabiliyordun acaba? Benim okul 5te bitiyor 7.30da ise en geç dolmuşa binmem gerekiyor ki kykya yetisim. Ne yapabilirim önerin var mı
oncelikle helal olsun bende boyle bir kadin oldum hep cocuk kalitesizmis zaten anlattiklarina bakilirsa
ilk bulusmada maddiyat konusmamali bence hatta en az 5 6 ay hic girilmemeli yanlis bi izlenim veriyor cunku
Bulusmadan once meslek vs sorulur senin hatan olmuş bu kısmı öpmek istemesi de zaten o kisiden olmayacagini gosteror
Kişilık tanıma evreleri olmalı neler yapar nelerden Hoşlanır fv. b. Maaş Kavramı konuşmak için çok erken
onun amaci o degildir onceden bahsetmektir kesin sonra 1 hafta geçince asgari maas aliyo diye fakir muamelesi gorup birakma anlaminda
Daha önceden bu sorun olarak kendisine lanse edilmişse bunu tekrar yaşamamak adına çekinmeden başta söylemiş diyebilirim
Para konusunu okudum cevap verdim ama sonrası içinde yanaktan öpmekse konu sen haksızsın eğer farklı nir alansa sen haklısın
Saçma olmuş. Ben sevgilime bile sormuyordum ne kadar maaş alıyorsun diye
Birdaha görüşme
İyi yapmışsın.
Para muhabbeti yapandan nefret ederim
Bencede yanlıs sonuc olarak maas etken olsada zevk öncelikte olmalı
ya yanlis olabilir ama belki cocuk bastan soyleyip sonradan moral bozucu olmak istememis de olabilir
asgari ücret aldığı için mi öpmesine izin vermedin
Hemen ne varsa dökmüş yanlış görmüyorum ama hemen öpmeye çalışmak ne?
sohbet etmiş yahu ne var bunda , ne desin mozartın 9. eserini mi sorsun
Bencede sogu ondan ya. O nedir ya. Nasıl buldun bunu çok mu aradin mi
Çok boş bir kızsın evde kalmayı hakediyorsun.
Maşallah tebrik ediyorum. Vatandaşın yaptığı yanlıştır pat diye demek yakışmaz bi adama
Çocuk iyi niyetle bence baştan bunu bilmeni istemiş. İstersen bir daha görüş tanı çocuğu
cocuk ne iş yapıyor ki asgari ücreti alıyor
Garsonmuş direkt ona dobra olarak konuştum o da bana yaptı çünkü aldatan kadın sevmem açık giyinen vs demeye başladı bende sen bunları istiyorsan umarım bulursun sana bir tavsiyem var dedim 26 yaşına gelmişsin bence garsonluk değil fabrikaya gir en azından yükseltirsin zamanla kendini dedim
marinall34
?
Yazık ne kadar sorduysalar alısmıs
Saçma, kim ne kadar kazanıyor kime ne
Yanlış dediğin gibi haklısın.
İlginç birisi gibi sanki.