Yaptığım iş harammı ( dolandırıcılığamı giriyor )?

Güzellik uzmanıyım 7 yıldır fakat 1 yıldır biryerde calısıyorum burada aşırı ürün ve paket satışı yapmamız için baskı var haliyle bizde müşterilere hiç işe yaramayan tanesi 200 tl bile olmayan serumları 3 bin 4 bine satıyoruz daha bugün borç içinde yüzen gencecik kimsesiz kıza 20 bine paket açtım 18 bine ürün verdim biz taksit yapmıyoruz diye istemedi ama saf bir kadındı dedik kredi kartına taksit yapıyoruz 38 bini 6 ya böleriz dedik 6 kere 6330 çektik halbuki parayı tek seferde aldık ama kadın taksit yaptım zannediyor , saç mezoterapisine gelen kişilere bildiğiniz yüz için nemlendirici serumlardan saçına kullan saç falüküllerini uyandırıp saç cıkartıyor diye 6 7 binden satıyorum , ama artık üzülmeye başladım empati yapıyorum hiçbiri ultra zengin insanlar değil sadece onları ciddi anlamda kandırdıgım için inanıyorlar ve boşa yüklü masraf yapıyolar , patronuma dedim iyice dolandırıcı yaptınız bizi günah insanlara dedim öyle düşünme ticaret budur falan dedi , tamam bende bu satışlardan çok güzel primler kazanıyorum ama sanki günah işliyormusum gibi hissediyorum yanılıyormuyum?

Yaptığım iş harammı ( dolandırıcılığamı giriyor )?