Kocam sanaldan onu aldattigim erkekleri yakaladi ve beni olduruyodu onu seviyodum ve boyle bi hataya dustum cok pismanim ama olan oldu babamin evindeym su an ve bacım diye beni herkese rezil etti babam sahip cikti yinede ama burda da rahat dglim esim beni aramiyo sormuyo hic sizce beni affeder mi yasamiyorum onsuz ben napicam gercekte onu hic aldatmadm sadece sanaldan oldu zina davasi sayilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Boşanmaya odaklı ise atılan mesajlar ve deliller elinde var ise ceza değil sadece boşanma gerçekleşir aranızda efendim..
Emin misin bana tazminat acamaz mi ahlaki degerleri ihmal ettgm icin
O zaman size iki dava açmak zorunda kalır efendim.. Yani tek davanın masrafını üstlense bile 2. Davanın masrafını üstlenemeyebilir... Bu yüzden de sadece boşanmaya odaklanabilir.. Elinde delil varsa bunu da nafaka vermemek için kullanabilir
Tesekkurler
Rica ederim efendim geçmiş olsun
hukuki boyutu var .
ispat ettiği taktirde birden fazla olan kişiler seyrini degıstırecektır davanın , sana tazmınat davası acabılır ve nafaka baglatablır. ( inşallah bunları yapar ailenı ve senı maddı güç duruma sokar. )
iddiası bos cıkarsa cekısmelı dava acılır , kim ne kopartırsa eşya altın alırsınız . cocuk yok ıse nafaka alman zor .
defetmiş seni başından daha büyük ne cezası alacaksın işte otur babanın evinde sanaldan takıl artık istediğin kadar
Para karşılığı nedir ya hadi yanıldım dersin de yazıklar olsun 😡😡
Sanal aldatma değil ama aldatmaya giden bir süreç bana göre. Özür dile bir daha yapmayacağına dair affeder bence bir süre sonra kızgın şu an
instagramda arama kısmına sevgiselses yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar o sana yardımcı olur zaten bir çok kişiye yardım ediyo.
nx
Boşan gitsin barışsanda o iş tat vermez
Olan hayatına oldu keşke yapmasaydın :(
Ortalık sakinlessin çözülür durum bence sakin ama
onsuz yaşayamıyorsanız niçin aldattınız acaba
Ah bee
tam olarak kaç para?
Benlede yaparmisin?
Bir şey olmaz.