Güncellemeler
+1 yıl
İbanım erkek ibanı değil. İnsta hesabının adını, ibanı için anlaştığım kızın adıyla aynı yapıyorum o sorun olmuyor.
Arkadaşlar merhaba. Fake hesaplarımdan birileriyle konuşup muhabbeti ilerletip konuyu bir şekilde oraya getirip para alıyorum. Günlük 5-10 bin arası kazancım oluyor burdan. Ama hiçkimseden asla kendim para istemiyorum. Hatta ısrar ediyorlar iban at diye. hiçbir şey de vaadetmiyorum. Sadece bazı takıntılı adamlar var buluşmada diretiyolar. Çok para gönderdikleri için de geçiştiriyorum. Şimdi burada bu adamlar tanıdık polise falan fake olup olmadığımı ibanımdan baktırabilir mi? Fake olduğumu öğrenmeden şikayet edebilirler mi sadece şüphelendikleri için? Patlama ihtimalim var mı? Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi?
Not : garibanın parasını almıyorum. İyice sohbet edip adamların ne mal olduğunu görüp hakediyorlarsa yoluyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zorla almıyorsun paralarını o yüzden sorun olmaz ama sahte fotoğraf kullanma.
Sahte fotoğraf kullanıyorum ne yazık ki ama bunu kanıtlayabilirler mi? Sadece şüphe ile bir şey yapabilirler mi
Tabi ki, başkasına ait fotoğraf kullanmanın cezası hapis, dikkatli ol.
Aferim sana böylelerini iyice dolandır hak ediyolar
Bari zenginden al fakire ver Robin hood diyelim sana..
Yarısını öyle yapıyorum zaten. Burdan da açıkca yazıyorum ihtiyacı olan yazabilir. Haydan gelen her huya gideceğine ihtiyacı olana gitsin
Güzel mantık He 😄 ama hak edenlere yap bunu. Sahte kadın hesabıyla mi yapıyorsun bu işi? Ülkede ne kadar andaval var ya
Vay be neler neler var adam günlük 5-10 bin diyor
Kadin ismi ilemi girip aliyorsun bunu
Şantaj mi yapiyorsun
Hayır sohbet muhabbet. Kimisine param yok edebiyatı yapıyorum kendileri diyor gönderiyim diye. Kimisine hiçbir şey demiyorum param çok göndercek yer arıyorum diyor ülkede o kadar aptallar var ki
Anladim