“Getir müşteri temsilcisi tarafından aranıyorsunuz, adınıza şu cihazdan giriş yapılmış” diye aradılar. Ben de o cihazdan giriş yapmadığımı söyledim. Getir’den 4 haneli onay kodu gönderdiler ve onu söylememi söylediler.
Ben de Getir adını görünce sıkıntı yoktur herhalde diyerek kodu söyledim.
Ama içime kurt düştü sonra ve internette araştırınca böyle bir dolandırıcılık olduğunu öğrendim. Getir hesabım var ama herhangi kredi-banka kartım bilgilerim yer almıyor. Olayın üzerine getir hesabımı kapattım. Bir şey olur mu? Bilgisi olan bilgilendirebilir mi?
Ben de Getir adını görünce sıkıntı yoktur herhalde diyerek kodu söyledim.
Ama içime kurt düştü sonra ve internette araştırınca böyle bir dolandırıcılık olduğunu öğrendim. Getir hesabım var ama herhangi kredi-banka kartım bilgilerim yer almıyor. Olayın üzerine getir hesabımı kapattım. Bir şey olur mu? Bilgisi olan bilgilendirebilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanka banka hesaplarını da elden geçir
Yani Getir’i zamanında gerekir diye açmışım ama herhangi bir kart numarası girmemişim. Yine başka bir şey yapmam gerekir mi?
Sanalcılar her boku yapar o getir kodu değil kanka o fake getir numarası ile kod almıslardır sen banka hesaplarının sifrelerini değiştir
Evet sahte kodmuş. Sonradan internette öğrenince dolandırıcı yöntemi olduğunu öğrendim. Sahte kodla getir hesabına sızıp hesaptaki kart bilgilerinden para çekiyorlarmış. Benim herhangi kart bilgim olmasa da üzerime kayıtlı banka şifrelerini değiştirdim. Getir hesabını da sildim.
Getirle alakası yok sen telefona bir reset at virüs içinde olabilir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!