Ağır ceza mahkemesinde mahkemem olacak bı adam dolandırılmıs ve benim hesabım kullanılmış İninal elektronik hızmt kullanarak adamın dolandırılmdan bı ay öncesinde ben dolandırıldım İninal hesabımın çalındığını düşünüyorum oda İninal hzmt lerini kullanarak dolandırıldım dedi benimle aynı hemen hemen suç uzerıme kaldı dokuman elimde benımde o kişiye para attığıma daır banka dokümanım var mağdurum hıcbır sekılde suçum yok bı sekılde IP adresı fılan ne bölüm ortaya çıkmaz mı mahkeme durumum hıc olmadı bırak korkum var gıttıgım zaman hapıs cezası olur mu sızce suçsuz yere
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bir şey olmaz tutuklanmazsın korkma açık açık herşeyi anlat yalan söyleme
Yok zaten baslı basına anlatıcam ama IP adresını ıstyrm hangi cıhazla gırldıgıne daır bakarlar dimi adres fılan
evet ip adresinden bulunur hangi cihazla girildiği tabi senin o ip sahibi olmadığını kanıtlaman lazım o da zor
Zor ama yapmadığım bı şey ıcın suçlanmam ağrıma gıdıyo uzlaşma olursa olsun
niye uzlaşasın ya suçlu değilsen bi avukat bul kafana göre iş yapma
Avukat tutamm öyle bı zamanda oldu ki annem ameliyat olacak masrafları fılan baya oldu
Hapıs olmasın dayanamam
paran yoksa barodan talep et öyle birşeyler vardı herhalde emin değilim bulunduğun ilin barosuna ulaş bilgi al
olmaz hapis en fazla para cezası alırsın hapisi para cezasına çeviriyorlar yani
Mahkeme zaten verıuormus gercı bu üslerden anlayan bırıne sorduk şey dedi bı şey olacağını sanmıyorum uyarı alırsın ya da 700 tl sadece 1000 verırsın kapanır gider
çok korkma stress yapma hapis filan olmaz en fazla para cesasıyla yırtarsın gerçekten dolandırıcılık yapsan bile öyle olur yani
Allah sahıdım ona sığındım Şu an yemınle
Gercı bu sene baya kışı ceza evine girdi bana yer yoktur 😂 varsa da dılancıgımın yanına versınler
geçmiş olsun
ceza evi reealsını bekliyoruz en kısa zamanda
Tabıkı😂
Anlattığından bir şey anlaşılmıyor
Emın mısın
Yani, ne hesabı kullanılmış, senin hesabını senin iznin olmadan kim, nasıl kullanılmış.
Ya bi adam dolandırılıyo üstelik para benim hesabıma gelıyo
Nasıl oluyo
Ama gelmıyo aslında farketmeden çünkü
Ya söyle İninal hzmt kullanarak dıyo e bende aynı sekılde dolandırıldım 2. Gün baktım ınınl hesabıma gırıs yapamadım sonra kadın engellemıstı
Biri yani senin ibanını mı vermiş adama?
Ya ben anlamıyorum zaten o para nasıl hesabıma geldi kullandığım bı QNB var ona da gelmemıs
Sen parayı ne yaptın?
Ben emınım yabacı burunun uzerıne kurulan açık hatla wp uzerınden bırı bırıne elektronik sigara satıyo 700 tl yarar sağlamak ıcın sonra adamı engellıyo
Para gelmedi ben emınım çalışan bırıyım ben niye dolandırim
Ama işte neden mahkemelik oldum
Mahkemeye ibraz edersin banka bilgilerini bir şey olmaz.
Senin durumdan bir halt anlaşılmıyor. Beni de dolandırdılar diyosun, seni kim dolandırdı?
Ya Instagram üzerinden kupon olur ya
Oraya da kart bilgilerini mi verdin?
Sonra kadın sana yardımcı olucam demıstı az bı mıktar ıcın onunla hesabı açmamı ıstedı açtım ondan sonrasını hatırlamıyorum yanı benim ona gonderdıgım onun bana gonderdıgı şeyler dokümanda var
Bılmıyorum ama hangı cıhazla olduğunu anlamazlar mı
Ya bıde acık hattan yapılmış
Senin İninal mı ne bokksa onu kullanarak para çekmişler.
Açık hat yasak zaten ıstesemde bulamam
He ıste
Bi şekilde ortaya çıkmaz mı
Valla çıkarda o kişilerle bağlantını felan araştırırlar. Sen Instagram dökümanlarını, kart dökümanlarını felan mahkemeye ibraz et.
Sen niye kart bilgilerini veriyosun ki? Çok safsın
Malım yemın ederım malım aklım ermedi
2022 de oldu
Benım Instagram hesabım kapandı ordan bı şey veremem ben ıtıraz dılekcemı verdim gelır gelmez hangı cıhazla onu bulsunlar
Adamı bul, uzlaşmaya git. 700 mü ne haltsa git adama 2000-3000 ver davasını şikayetini geri çeksin. Mahkeme işleri bokktan işler, uğraşılmaz.
Ya adresı var zaten Şu an elimde bu ıslerden anlayan bırı var ona sordu bı erkek arkadaşım demiş kı az mıktar para odersın uyarı alırsın ya da uzlaşmaya fılan gıder hapıs olmaz dedi
Uzlaşmaya git artık. Dediğim gibi bokktan işler bunlar, ancak kafa ağrıtır.
Ya mahkemeye gıdıcem ben orada her şeyi ne varsa anlatıcam uzlaşma isticem zaten
Kolay gelsin