Bu yaptigim aldatmak mi benim sucum var mi?

Ben bu hafta eskiden bana yürüyen yani flört etmek isteyen üç kişi tarafından mesaj aldım. Şu an erkek arkadaşım var ve onu seviyorum. Bende inanın bu bana yazan üç kişinin numarası yoktu. Bana sanırsam başka bir numaradan yazdılar. Bende red ettim. Hatta bunlardan biri eski erkek arkadaşımdı. yeniden başlamak istedi benimle. Bende Onu kabul etmeye çok razı değildim zaten etmedim de çünkü geçmişte bana karşı terbiyesiz hareketleri olmuştu. Bana sürekli mesaj atıyor yeniden başlamak istediğine dair Bende acıdım düşündüm ama sonunda ona dedim ki seni ve kimseyi hayatımda istemiyorum dedim. Ben kimseyle ilişki istemiyorum dedim. İnanın erkek arkadaşımı çok seviyorum, hani Tolstoy der ya Ben onu hayalimde bile aldatmadım diye. Cidden, öyle Ben onu hayalimde bile aldatmaya çekindim çekiniyorum da zaten onu aldatmak gibi bir niyetim yok olmadı da. Ayrıca inanın bu terbiyesizler adına ben erkek arkadaşımın yüzüne bakmaya utanıyorum. Bunlar bana yazdıkça Ben onları engelledikce daha da utanıyorum. Utanç verici bence. Erkek arkadaşımın yüzüne bile bakamaz hale geliyorum ve çok utanıyorum kendimi suçlamaya başlıyorum. Sizce benim suçum var mı? Onları engelliyorum engelledim de. Erkek arkadaşımı aldatmış mi oluyorum? ;(

Bu yaptigim aldatmak mi benim sucum var mi?