Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. eğer adam ispat edemezse aldatıldığını nafaka alınabiliyor sanırım, hatta darp raporunu bile kullanabilir bir kişi. çünkü aldatmanın somut bir kanıtı yoksa hukuk önünde ne yazık ki erkek haklıyken haksız durumuna düşmüş oluyor, çünkü ortada darp raporu var. ama şunu merak ettim aldatıp da hala adamdan nafaka isteyebilmek biraz ayıp değil mi? ne bileyim normal bir boşanma olsa tamam , ama adamı aldatıyorsun bir de mal mülk hesabı mı yapıyorsun.
61 Yorumla- +1 yıl
Adam bunu duyunca ne yapacak dersin kafayı sıyıracak ve ömrünü bir şırpıntı yüzünden hapiste geçirecek
Bir kadın olsan şu durumda buna ne yapmak isterdin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
+1 yıl" 'Adalet' sözde mülkün temeli
Tıkamış kulağını duymaz ne dediğini"
Yalancının mumu yatsıya kadardır, bilir misin? Hem aldatıyorsun hem de nafaka istiyorsun, iğrençliğin son noktası mı bu? Eşinin yaptığı da hata, darp yerine seni öyle güzel yakalayabilirdi ki.. Görürdün sen nafakayı, bu ne pisliktir ya? Bu ne patavatsızlık, ne midesizlik! Biri aldatır diğeri şiddete başvurur, yeminle yok böyle bir şey. Siz nasıl bir kafadasınız da hem aldatıp hem de para istiyorsunuz? Sizin midenize de, kafanıza da, adaletinize de, alacağın paraya da..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibiler yüzünden tüm hemcinslerine erkekler kötü gözle bakıyor. Toplumun ahlaki değerlerine zarar vererek çöküşünü hızlandırıyorsunuz. Yaptığından utanç duyup vicdan azabı yaşaman gerekirken senin yaptığına bak! Buradaki hemcinslerinin erkekler neden evlenmiyor, ilişkilerde neden ciddi değiller? şeklindeki sorular hep sen ve senin gibiler yüzünden.. Allah senin gibilerin şerrinden korusun..
60 Yorumla Abi sırf sana yazmak için üyelik açtım. Olayların içinde olmayan sizi hiç tanımayan bir insan olarak dahi hırsıma yenik düştüm. O adam ne yapsın. Yazık günah hiç mi merhametiniz yok. Sizin gibi kadınlar yüzünden kadınlığımızdan, sizin eşdeğeriniz olan erkekler yüzünden insanlığımızdan utandık. allah tez zamanda kimin başına kara bulut gibi çöktüysen, o pislikleri sana yağdırsın inşallah. yazık günah değil mi hayatındaki kişiye, sevmiyor musun ayrıl ne yaparsan yap, ne aldatıyorsun hadi aldattın seni öldürmemiş şükret buna kesinlikle karşıyım, şükür et ve adamın peşini bırak boşan ne nafakası. Feminenim. Eşitlikten yanayım. İyi ve kötü insan olarak ayrıştırırım. Ama bazılarınız gerçekten bişeyleri hakediyorsunuz. Sonra kurunun yanında yaşta yanıyor. Allah şerrinizden korusun. Hangi cins olursanız olun, allah bizi sizin gibi şeytan kılıklı insanlardan korusun gerçekten. Layığına düş
31 Yorumla- +1 yıl
yemin ediyorum ayakta alkisladim yorumu helal olsun Allah sana cok merhametli sadik bir es nasip etsin amin 🤲😌 bende Türkiyeden evlenmeyi düşünüyordum fakat kanunlari arastirdiktan sonra gözüm korktu Türkiye kanunlari sadece kadin için yapilmis sacma sapan kanunlar ve böyle giderse kadin cinayetleri bitmez vesselam
+1 yılHem adamı aldatıyorsun hem malını istiyorsun hem de aşağıda yok beni tehdit etti yok şöyle yaptı yok böyle yaptı yanına mı kalacak diyorsun? Senin yanına mı kalacak! Her şeyi başlatan sensin sorumlusu sensin. Tüm sadakatsiz insanların ortak özelliği suçu karşıya atmak. İşte hepiniz böylesiniz ciğeriniz 5 para etmiyor. Sizin gibiler yüzünden millet evlenmekten veya ilişki yaşamaktan korkuyor. Canınız cehenneme!
40 Yorumla
+1 yılİnsanda azıcık onur gurur olur be. Aldatmasan da istesen yine bir nebze anlayacağım. Hem aldatıyorsun hem de üstüne nafaka istiyorsun sonra gidip Allah bilir aldattığın herifle de yersin o nafakayı. Bir de 2 dairesi vardı 1'ini nasıl alırım diyorsun yazık cidden olmayan insanlığınıza yazık...
23 Yorumla- +1 yıl
Sorma valla
- +1 yıl
Şimdi güncellemeyi gördüğüm için yazıyorum dilerim ki o nafaka boğazınızda kalır belanız olur. Bu kadar karaktersizlik insafsızlık olmaz be hem aldatıyor hem de nafaka aldırıyor şuna bak. Umarım o nafakaların acısı sizden kat ve kat çıkar.
+1 yılSenin allahın yok demektir. Yerin mezar olsa üzülmem sonuçta her kadın cinayetinde kadın haklı konumdadır diye bir şey yok o erkekleri yetiştirende bir ana boşanıpta yapacaktın ne yapacaksan gerçek sevgide evi var arabası var muhabbeti olmaz senin o evlerde tuğlan ya da çalışıp 5 5 para saymışlığın var mı yazık o adama
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi şöyle, senin şu yazdığın hesap var ya. Bir IP adresi var. Şu anda dostlarıma ilettim, bu IP adresten kullandığın bilgisayarı tespit edecekler. Dolaysıyla, adresinizi ve kim olduğunuzu da tespit etmiş olacağız. Eşinize bu bilgileri vereceğiz. Yani, boşandığınızda hiç birşey alamayacaksınız.
32 Yorumla- +1 yıl
Yapmayacaksan ben cidden yapabilirim? Bu kadının 1 kuruş almasını istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@ZarofentenDaisma Siz de yapın efendim, tutan mı var? 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılaldattığını sadece sen mi biliyorsun. diğer sebepler boşanman için yeterde artar bile. ayrıca maddi ve manevi tazminatta talep edebilirsin. boşanma aşamasında iştirak boşandıktan sonra yoksulluk nafakası alırsın. ayrıca çaşıyor olman ve çocuk ta nafakayı etkiler.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah alamazsın telefonundan paylaştı da bu soruyu artık delilide var çünkü kriminal incelemede bu durum ortaya çıkar. Hatta tazminat ödeyeceksin... aldatmasaydin...
21 Yorumla
Soran+1 yıl2200 olarak bağlandı ve dairesine şer koydurduk satılacak
+1 yılumarim aldigin nafaka burnundan gelir o aldigin bir dairede sana mezar olur hem aldat adami boynuzla bide utanmadan nafaka malina kon sonra adam seni cekip vursa vay efendim kadin cinayeti... dilerim cehennemin dibini boylarsin soytari
00 YorumlaHem aldatan taraf olmak hemde her ay aldattığınız kişiden para almak doğru olur mu sizce? Nasıl yiyebileceksiniz ki o parayı ☹
30 YorumlaSENIN GIBI KARILAR YUZUNDEN ZATEN COCUKLARIN PSIKOLOJISI BOZULUYOR _MK OR_SPUSU AYNI BIYOLOJIK ANNEM GIBISIN, UMARIM OLERKEN SURUNEREK VE YALNIZ OLURSUN. COCUKLARINDA ESKI KOCAN DA SEVGILINDE YUZUNE BAKMAZ. HATTA YASAMAYI DA HAK ETMIYORSUN KI GIT KOPRUDEN ATLA DUNYA BI VIRUSTEN DAHA KURTULUR. BSJSBSJAGSJAGWU
10 YorumlaNafakaya hak kazanabilirsin hukuken ama kendinde o hakkı görüyor musun cidden , pes insanlık nereye gidiyor. Boşanmak dururken aldatma da ne bileyim aşağılık bişey !!!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılItsanbul sözlesmesinin iptal edilmesine iste bunun icin seviniyorum, hem adami boynuzlat, hem nafaka iste, insanda biraz yüz olur, onur olur, gurur olur.
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@mullan eksilemen seni dogrulamiyor, o sözlesmenin kanunlarindan bir taneside, kadin aldatmis olsa dahi, aldattigi kisi ile bir bebek yapmis olsa dahi, aldatan kadinin geliri yoksa, aldatilan kocayi nafaka ödemeye mecbur kiliyor.
Körü körüne bilmeden yorum yapmayin.
Cevap sahibi+1 yıl@mullan bilgin yok bos önyarginizla sanki elinizden birsey aliniyormus gibi saldiriyorsunuz hemen. , Evet cocuk icin, kendisinden olmayan bir cocuk icin birde erkege nafaka ödeten bir kanun. İstanbul sözlesmesi bircok avrupa ülkesindede kabul görmüyor tartisma konusu. Zaten kadin Haklari degil, tüm insanlari korumak yükümlü ceza kanunlarimikz var, eger yeterli degilse onlarin degismesi lazim.
Kadinlari koruma maskesi altinda bircok maddesi escinsellerin evliligini legallestirme, sapikligi koruma altina alan maddeler var.
İstabul sözleşmesi için yırtınanlardansın muhtemelen
Bi de arsız arsız nafaka derdine düşmüşsün
Umarım hakettiğin cezayı bulursun40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanda birazz gurur şartt hem adamı aldat hemdee parasını iste yok ya :)) hangi dünyada yaşıyon sen :)
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. İnşallah alamazsın alırsanda böyle hukukun içine edeyim.
22 Yorumla
Soran+1 yılDarp izi raporum var ve tehdit etti nafaka almasam bile manevi tazminat acmayi dusunuyorum psikolojimi etkiledği için
Soran+1 yılÇıkamaz ki tlfnmda bişey yok ve sadece 1 defa dışarda görüştüm biri ayrıca bu yaptklrni haklı mı çıkarkr
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kanıt burası. Buradan birisi bu mesajı bildirdigi zaman, bu mesajın yazıldığı ip adresinden telefona kadar her şey bulunur güzel kanıt olur sayın troll hanım
11 Yorumla
Soran+1 yılBok
hhahaha şuraya bak m*k aldatmış bide sorduğu soruya bak.. şiddet için her şeyi yap ama diğer soruyu sormak nasıl bi yüzsüzlük a*q
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Niye Yardımcı olunuyor yaa... Aldatmışsınız Ne Hakkınız var? Beraber mi kazandınız Ayıp...
20 YorumlaDarp raporu ile ispatlarsin. hapse bile attır
Evlendikten sonra aldıysanız yarışı senin
Neden aldattın o da onemli01 Yorumla- +1 yıl
Kafan calismiyor galiba?
Şarlatan dolu memleket avukatlık para almak sadece bunların gözünde.. Bu mesleği bırakın avukat hanım
01 YorumlaBaşlık yanlış olmuş; Sadaka alır mıyım? olmalıydı..
10 Yorumla
+1 yılNafaka şu şekilde alırsın bana çalışman lazım öyle alırsın nafaka
10 YorumlaUmarım nafaka alamazsınız aldatıp birde paramı istiyorsunuz :3
10 Yorumla
+1 yılHem aldatıp hem de adamın parasını mı yiyeceksin yani gerçekten 🤮
00 Yorumla
+1 yılpeki vıcdanın rahat olacak mı biraz gururlu ol o mallarda ve nafaka hakkın da yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılRahat alırsın delil olmadan boş ve darp raporun var inkar et aldatma konusında
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldattığın yetmez gibi utanmadan nafakamı isteyeceksin birde
02 Yorumla
Soran+1 yılAlamazsam da manevi tazminat açacağım araştırdım mecbur ödemek zorundaymış kazanırsam dairesini satsın o zaman
- +1 yıl
@aysun87 Aldattığın için hiçbir şekilde nafaka alamazsın)!
Aldatan Eş Ağır Kusurlu Kabul Edildiğinden Nafaka Alamaz
Türk Medeni Kanun’un 161. maddesinde yer alan hükümlere göre açık ve net bir biçimde belirlenmiş olan aldatma nedeni ile boşanma davalarında uygulanan hukuki prosedürlere göre, evlilik birliği süresince eşini aldatan eş ağır kusurlu sayılmaktadır. Boşanma davalarında özel neden olarak kabul edilen bu kapsamda görülen davalarda, eşini aldatan eşin nafaka talepleri yetkili aile mahkemesi hakimi tarafından usulen reddedilmektedir.
Buradan biri senin bu hesabından adresini bulup yazdığın bu mesajı kanıt olarak eşine atabilir. İki aileye de rezil olan sen olursun. Nafaka almayı o zaman görürsün işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılkurban oldugum Allah seni acılardan acılara sürüklesin. insallah o kardesim iyi bir avukata rastlar da hayatını kurtarır senin gibi o***pudan. kurban oldugum allah derman bulama. icmeye bi yudum su ara dur.
31 Yorumla- +1 yıl
Allah senden gani gani razi olsun böyle düsünen kadinlarinda olmasi icini rahatlatti , inanin Türkiyeden evlenmeyi düşünüyordum artik vaz gectim kadinlarda aldatmak moda olmus Bir boşanma durumunda Türkiye'de erkek tamamen mağdur
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin yaptığını asla tasvip etmiyorum ama sende de biraz ar olsun utanma olsun be mübarek hem adamı aldat hem nafaka iste... Yazık? Sen nafaka almayı bırak da üstüne bir de sen nafaka vermemeye bak aldattığın için tazminatı yersen görürsün.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah senin gibilere dusurmesin. Aldattin maden ben bunu hakettim deyip bosan, karakter yoksunu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya hem herifi aldat hemde malını al
Umarim sey gibi kalirsin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteyecek kadar yüzsüzsen iste hem aldat hem de dairenin tekine kon ohh
00 Yorumla
+1 yılNiye nafaka istiyosun boynuz taktığın adamla yemek için mi pes vallahi yazık senin kafana Allah ıslah etsin seni sürün inşallah
10 YorumlaAldattım diyorsun hala para peşinde bu insanları anlamıyorum
31 Yorumla- +1 yıl
kardes bu kizda ne utanma ne ar ne namus kalmis her boku yer ve birgün Allah basina bi bela sarar ondan sonra baslar " insanlardan nefyet ödüyom öpsü kötü" tabi kendi ne boklar yedi anlatmaz
+1 yılaynen bacım. adamın altından donunu bile alırsın. hoş yanlış adamın donunu almışsın ama olsun. bu nasıl rahatlık arkadaş...
00 Yorumlakeşke o kişiyi telefonnuzun incelenmesini istese o zaman görürsün
01 Yorumla
Soran+1 yılNafaka bağlandı 2200
İnşallah kuruş alamazsin
60 Yorumla
+1 yılAnana bacina kufur icinmi yazdin kardesim bu soruyu kahpe.
20 YorumlaAlırsın ama nafaka değil
50 YorumlaSenin gibi bacım kafasına sıksa kurşuna ve adamın boşuna yatacağı hapse üzülürüm sadece.
00 Yorumla
+1 yılAllah belamı versin inşallah yalan söyledin ortaya çıkar almısan bile inşallah boğazında kalır.
00 YorumlaAyıp be. Dünyaaaa yalan olmuş hem suçlu hem güçlü
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılNe pislik insanlar var mesele aldatanlar
00 Yorumla Yaptığın hiç hoş bi davranış değil
00 Yorumla
+1 yılBisey alamazsn kanitlarsa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Ne kadar karaktersizsin ya utan diyorum
00 Yorumla
+1 yılalırsın net.. kimle aldattın
00 YorumlaRahatlıkla alırsın maalesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılŞuanda aldın bak alıyosun :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. büyük ihtimal alacaksın.
00 Yorumla
+1 yılHaksizsin birde hak mi talep etmeye calisiyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılyatırıp... bide adamı istersen yetmemiştir.
00 Yorumla İnşallah alamazsın kahpe
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık sana umarım alamazsın
13 Yorumla
Soran+1 yılSana yazk bide hemcinsm olcaksn
Cevap sahibi+1 yılAdamı aldatıp nafaka bekleyen sensin bana yazık olsun tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlsan bile Allah yedirmez sana
10 Yorumla
+1 yılAçık konuşalım; sonra neden ölüyoruz..
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldattğın adamla mı yiyyceksin nafakayı
00 Yorumlaumarım sen ondan değilde o sende para alır
30 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım