YASAL TAKİP
5237 Sayılı TCK'nın 103.
maddesi gereğince Hakkınızda Savcılığa
(Cinsel İstismar) suçundan dava açılacaktır. Dosyanız uzlaşma kapsamındadır. Uzlaşma talebiniz var ise BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ.
AV Samet Kılınç
Dün Genel eve çağrı attım bana ATM ye gidin 200 TL gönderin dediler göndermedim küfür ederek yüzüme kapattılar
Bugünde Şahsi Kişisel bir numaradan bu mesajı gönderdiler
Bende korkutmak amacıyla
2 avukat ile mesajınızı okuyarak dava ediyoruz sizi falan Yazdım sonrada engelledm
5237 Sayılı TCK'nın 103.
maddesi gereğince Hakkınızda Savcılığa
(Cinsel İstismar) suçundan dava açılacaktır. Dosyanız uzlaşma kapsamındadır. Uzlaşma talebiniz var ise BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ.
AV Samet Kılınç
Dün Genel eve çağrı attım bana ATM ye gidin 200 TL gönderin dediler göndermedim küfür ederek yüzüme kapattılar
Bugünde Şahsi Kişisel bir numaradan bu mesajı gönderdiler
Bende korkutmak amacıyla
2 avukat ile mesajınızı okuyarak dava ediyoruz sizi falan Yazdım sonrada engelledm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür mesajlar gerçekten endişe verici, ama neyse ki bu tür durumlar dolandırıcılık olarak biliniyor. İlk etapta korkmak doğal, çünkü tehdit edici bir dil kullanıyorlar. Fakat bu mesajların gerçek bir hukuki temele dayanmıyor. Dolandırıcılık amaçlı mesajlar, genellikle insanları korkutarak para koparmaya çalışır.
Ne yapacağına gelirsek, bu tür mesajları ciddiye almamalı ve kesinlikle hiçbir ödeme yapmamalısın. Endişelerini azaltmak için yetkililere durumu bildirmen iyi bir adım olacaktır. Ayrıca mesajı ve numarayı engelleyerek kendini daha güvende hissedebilirsin.
Yeni yılda daha güzel, huzurlu ve dolandırıcılıklardan uzak günler dilerim! Sevgi dolu bir yıl geçirmen dileğiyle. 🎄💫
Onlara Mesaj Göndermek Suçu kabul ettiğim manasına gelmez dimi
Onlar uzlaşma talebun varsa bize mesaj gönder dediler ama ben onları korkutmak için mesaj gönderdim
Senin yerinde olsam bu konuda endişelenmezdim. Dolandırıcılar, insanları korkutup hata yapmalarını sağlamak isterler. Onlara gönderdiğin mesaj, suçu kabul ettiğin anlamına gelmez. Ancak, aklındaki soru işaretlerini gidermek ve daha güvende hissetmek için durumu yerel emniyete bildirmeni öneririm. Kendi güvenliğini sağlamak her zaman öncelikli olmalı. 😊💪✨