Aslında burada ilk olarak parayı neden benden habersiz sakladığına takılır ve kendimi sorgularım.

Aslında burada ilk olarak parayı neden benden habersiz sakladığına takılır ve kendimi sorgularım.

Üstüne koyar kendisine altın alırdım ( hem o mutlu olur, altının değeri artar, eşin değer veriyor diye seni mutlu eder, ilerde lazım olunca hazır para 😂 bir taşta 5 kus vurmus oluruz) işte böyle centilmen olmak lazım eşimize karşı arkadaşlar, örnek alın odun olmayın! 😁
Ikı seçenek var:
Yüklü bir miktar ise parayı oradan alır ve hiç görmediğimi söyler kavga çıkartırım.
Az miktar ise yine hiç bilmiyormuş gibi nyapar nereye yatıracağına bakarım.
Akşam eve geldiğinde, neden saklama gereği duyduğuna dair bunu ona sorarım. Eğer anlık öfkeyle tepki verirse sakinleşmesini bekler, daha sonra açıklama yapmasını beklerim.
Kadınların çoğu ayırıyor illaki yani ben öyle gördüm. Zor günlerde lazım olur diye. Ama kocamın saklaması biraz absürt bir durum olabilirdi bana versin ben saklarım 😃
Cevap
15Cevap
aramızda gizli saklı olmaz ama çok dert etmem.
Keşke saklasam ne sorgulayacaksan deli gibi sevinirsin 😂
Saklayan taraf daima ben olurum öyle bir durumda ve kimse bulamaz😂
Ancak ben ölürsem falan 🤣onda da kim naparsa yapsın 😅
Neden benden sakladığını önce sorgularim ama asla ona soykemem. Parayı alırım ordan. Sonrada beklerim söyleyip soylemeyecgini
Bilmiyormuş gibi yaparım. Eşine sadık sevgi dolu kadınlar böyle yapıyor. Zor günlerde destek lazım olur diye.
Bence birikim amaclı saklanabilir. Özellikle kadınların kenarda parası olması güzel bir şey.
Sen birikim yaparsan söyler misin?
Keşke öyle bir meziyeti olsa 😂bir lira koyamaz kenara para yönetimi sıfır
nasıl da geleceğimizi düşünüyor kara gün parası biriktiriyor iki gözümün çiçeği derim sonra paraları olduğu gibi bırakır miktarının artıp azalmasını takip ederim 😃
Mutlu olurum
Tutumlu olduğu için
Parasına hiç karışmam hatta eklerim para haberi olmadan her gün
Dediğin gibi ben de neden benden habersiz para sakladığını merak ederim. Güven vermiyor muyum, benden gizli bir işi mi var diye düşünürüm
Üzülürüm böyle gizli saklı bir şey yaptığı için. Paraları alıp ne için kullanıcağını sorarım kendi içinse yerim parayı.
Parayı saklama sebebini öğrenmek isterim, neden böyle gizli kapaklı yapıyor şaşırırım.
Ya para biriktiriyordur derim. Çok takılmam.
Kocam benden saklarsa üzülürüm. Ama ben saklayabilirim 🤭
Üzülürüm niye böyle biriyse gerek duydu diye gelince de sorarım 😃
Umarım birikim içindir yoksa çatır çatır yerim. Benden habersiz para atamaz köşeye
Çalarım ve sorarsa boyke bir paramı vardı neden haberim yok kıyameti koparirim
Kac defa sakladığı yerden bulup alısveris yaptım bıde bılse evdeki kamera her yeri goruyor ama erkek beynı işte cokta fazla sorgulamaya gelmiyor 😅
Genellememi yapmışım sanırım evet ama yine haklıyım bircogunuz boylesiniz eşim adına konusmuyorum sadece gözlemlerim sonucunda vardım
eğer maddi durumumuz iyise ve bizim için yatırım içinse bir şey demem ama durumumuz kötüyse dolap boşsa kavga çıkarırım.
eşim yok ama bulsam güzel olurdu bu devirde
Alip saklarim, arasin dursun benle yuzlesene kadar
Saklarım ve söylemem deli gibi arasın
ona parayı gösterir bu ne neden saklıyorsun derdim
Evlensem o bulur 🤣😂
İzlerim paraları naptığına bağlı
Kocam da kocam derim koynuma koyarım.. 😂😂
Alırım , bende ondan habersiz saklarım 🤣
alır cebime koyarım
Altın alıp eşime verirdim
Harcarım. Haber verseymiş.
Benden gizledg içn o parayı ona yediririm