İstanbul’da eşinin kendisinden habersiz bir şekilde cebinden para aldığını öğrenen bir adam, eşine boşanma ve 500 bin TL tazminat davası açmış. Sizin başınıza böyle bir olay gelse ne yapardınız? Boşanmaya kadar gider miydi?
Eşiniz sizden habersiz cüzdanınızdan para aldığını öğrenseniz tepkiniz ne olurdu?
Kesinlikle daha annemin çantasına babamın cüzdanina onlar demeden dokunmuş diilim ve eşimden de bırak habersiz parasına dokunmayı istiyebileceğimi bile sanmiyorum para kolay kolay ama eşim çantamdan para alsa hiç etkilemez beni yeter ki o an söyleyemediyse bile sonradan söylesin ki çantamdaki paraya güvenip bir yerlerde sıkıntı yaşamiim.. Haber vermek+saygılı olmak önemli onun dışında maddiyatın evlendiğim adamin yaninda lafı olmaz ✔
Evli bile olunsa her bireyin ince çizgileri olmalı. . Bayan calismiyosa erkek onu parasız birakmamali ya da tam tersi neyse. diğeri parasız. Kalırsa cep kurcalayacagina konuşarak cözmeli. . Eşler arasında paranın lafı zaten olmaz ama cep ya da çanta kurcalamak yanlış
Ona bunu neden yaptığını sorarım.. Sanki istese vermeyecek miyiz? Böyle bir yola başvurmasının altında özel bir sebep vardır.. Ve o özel sebep, habersiz para almaktan çok daha kötü bir şeydir büyük ihtimalle.. Para alması değil de, o sebep boşanmaya götürebilir..
Ne kadar sacma la bosnama nedir ya bir dr uzerine tazminat aciyor kafaya bak zaten ayrilmayi dusunuyormus bu da bahanesi olmus bunda bir sey yok alabilir ama para birakilmali birakirsan zaten almaz alsa da önemli degil ama söylense haber edilse daha iyi olur
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
37
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence kadının yaptığı şeyden çok onu bu duruma düşüren eleştirilmeli.
Kadının geliri olmasa dahi eşinden para istemek zorunda kalmamalı bence. Genel ihtiyaçlar için paranın bir kısmı ayrılır (faturalar, kira vs) kalan para gene herkesin istediği zaman ulaşabileceği bir yerde tutulur. Sonuçta evlilikten bahsediyoruz... Hakim olsam kesinlikle adamı cezalandırırdım.
empati yapmak gerek ne ben onun cebindeki ondan izinsiz ne de o benden izinsiz almasın derim çünkü bu durum kişiyi zor durumda bırakabilir. mesela sabah bir yere borç ödemeye gidip cebindeki paranın olmadığını düşünmek gibi. haber verilmeli kesinlikle
Ben işi oraya getirmeden Zaten kazandığımdan ihtiyacı olmadan da ona para Bırakırım fazla fazla olursa istemeyemez çekinir böyle alsa da sorun olmaz canım feda olsun para neki ❤️
İhtiyacı varsa ve o an söyleyemiyorsa sorun yok ama normal bir zamanda söylemeden almasın ya. Benim Param senin Paran yoktur ama söylenir Yani edeben. Ben yapsam hoşuna gider mi? Hele hovardalık için aldıysa kendine kalacak bir yer bulsun 😂
bırak para almayı cebime elini dahi sokamaz o durumda benden izinsiz. Söylesin ; 10 mislisini fazla alsın.. Ne cep karıştırılır, nede bayan çantası.. :(((
Çok saçma evlenmek zaten her şeyi paylaşmak için yapılan birşey değil mi? Bu ne şimdi. Ne var yani aldıysa eşin yani o senin. Valla benimki alsın ben bisey demem. Belki istemeye cekinmistir
Bosarim gizli birsey icin almasa benden isterdi cunku paraya deger veren bir insan deilim parayi aliyorsa gizlice beni aldatiyor diye dusunurum ayrica cok kotu bir davranis hirsiz gibi
4 yillik evliyim daha birbirimizin cuzdanini karistirmis degiliz. Habersiz 1 lira bile almayiz birbirimizden. Aramizda paranin lafi olmaz asla sadece bir cesit saygi.
Habersiz olması çok hoş değil de ani bir şey olup unutmuş falan olabilir o yüzden para çok değilse ilk 1-2de takmam para çok ya da düzenli olarak alıyorsa sorun ederim
Paranın cebimde olması benim olduğunu göstermez. hersey ikimizin olacağına göre aslında benim cebimden kendi parasını almış oluyor. tabi haber vermediği için biraz kızar. birbirimizden gizlimiz olamayacağını hatırlatırım. ozetle hırsızlığa girmez
Çirkin bir davranış ne yapacagimi bilemedim yaşamadan allah boylesinden korusun diyorum sadece
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sıkıntılı bir durum. Eşin de olsa oyle gizli almak hoş değil. Ortak hesabın olup ihtiyaç halinde ordan cekmek ya da kredi kartiyla istenilen zamanda harcama yapmak gibi bir yöntem olmalı.
En İyi Cevaplar