Ve ben öyle sanıyordum. Aklıma öyle kalmış.
Benim abim benim üzerime adıma ek kart kredi çıkarmıştı, kullanmam için imzam olmadan..
Normal kredi kartı da çıkıyor diye biliyorum. 😀
Benim evleneceğim kadın öyle çocuksu işler yapmaz, gelir ben kredi kartı çıkarıcam der bir öpücük kondurur yanağıma tamam derim viskimden bir yudum alır elimdeki gazeteyi okumaya devam ederim üzerimde robdöşambrımla.
Şair burada zengin olduğunu belirtti
İstediği kadar kredi kartı çıkartabilir harcama yapmasında jshshsjs
EİG için teşekkürler bayan. :)
Rica ederim
Ben ek kartimin basvurusunu kocamdan habersiz internetten yaptim. Hicbisi olmadi. Hayir yani ha ondaki karttan harcamisim ha ek karttan. Amac kart cebimde dursun. Evlilikte buyutulecek seyler degil bunlar
Kadın ya da erkek farketmez her zaman istişare içinde olmalı çiftler
Cevap
37Cevap
Kadın bu duruma neden geldi? Aç gozlulugunden mi yoksa kocasının eşekliginden mi?
Buna gore değişir.
Koca para vermiyorsa..
Aynen..
Lan garı gel bakım buraaaa. la benden habersiz ne işler ceviriyorsun kirarim bacaklarını. git çay demle.
Ne var bunda anlamadım alırım yani ben para benim sonuçta aldığımı söylerim tabiki ama izin istemem
İsterse baban olsun kimse başkasının üzerine kredi kartı cıkaramaz. Öyle nin yetki yok
Sebebini sorardım. Ama gerçekten çok kızardım. Bana söylese zaten alırım ona.
Alsın problem yok ama banka benim adıma nasıl kredi kartı veriyor o da ayrı konu.
Benim üzerime benden habersiz kredi kartı alamaz...
Ben eşimi çalıştırmam. Ve kredi kartı da alamaz. Kredi kartı ben bile kulanmazken. o hiç kulanamaz Kredi kartına karsıyım.
tabiki bosanma sebebi olur esinden para calma gizli kart cikartma ne anlami kalir evliligin güven olmadiktan sonra bence adam hakli
eğer karım benden gizli kredi kartmı alıyorsa ona karım demem oda bana kocam demesin. eğer karım dediğim biri kartımı alıyorsa gerçekten alması gerektiği için almıstır ki sonunda kızamayacagım bişey almıştır. eğer istemeyeceğim bir harcama için kartımı benden gizli aliyorsa çıngar çıkar:D net mi?
Net oldu 😀
Eksi verdim 😀
eşime haber verirdim ben olsam vermesem de kızcak bişey yok kötü bişey yapmıyorum sonuçta
Tartışma çıkar ama boşanmaya kadar gitmez. Eğer bişeylere ihtiyacı varsa benden benım kredı kartımı istemesinde sakınca yok ki bende veririm zaten.
aldığıun duyum yanlış zaten belirtmişsin, olayın başka bir sebebi olduğunu düşünüyorum
Kokain mi kullaniyon bebegim, onu mu ezicen hayirdir derdim :D
Benden habersiz benim üzerime nasıl kredi kartı alsın?
Kendi üzerine.. Benim bilgi yanlışlığım 😀
Yorumlara baktım kimse de dememiş ki , ağa imzam olmadan nasıl alır kredi kartı. Soruna gelirsek, ilk önce sebebini sorardım. Eğer sebebi yaşamsal ya da aciliyet gerektiren bir durum değilse , bunun hata olduğunu anlatır tekrar yapmaması konusunda fikir verirdim. Bunun bir hata olduğunu anlamaz ise , ne işim var la benim o kapasitede bir kadınla derdim.
Eşinin üzerine kredi kartı alınır diye biliyordum ben.. Yorumunuz için teşekkürler..
Hayır. Kişinin ıslak imzası olmadan alınamaz. Bunu yapan banka var ise , mahkemeye ver tazminatın gözüne vur. Rica ederim.
Anladım, tekrar teşekkürler..
benden habersiz böyle bişey yapacak cesareti vermem ona.
Sorun olmaz benim için ama kendi öder.
Parası yoksa napcan 😀
Kocamın canı cehenneme
Tamam
@soran izinsiz yapmaz benim olmayan karım ya :)
Böyle bir şey mümkün değil ki
Karisi o adamin mali esyasi miymis?
He öyle lafı nerden nereye çıkardınız!
pardon da öyle anlaşılıyor
Anladım..
alabilir hata yapmışdır
lakin büyütmem
aldıkları kadar kendisi öderdi. beni bağlamaz,
Hic bisi paranin lafinj mi yapcaz
Ben ona çoktan almıştım gerek kalmazdı zaten
Neden kızayım ki eşime ama söylese iyi olur
kendi aldığı kredi kartının kendi ödesin derim