Giderim konuşurum. Gel iste neden izinsiz alıyorsun diye. İlk birkaç seferden sonra tabi. İlk birkaç seferde anlayış gösteririm ihtiyacı vardır herhalde. Ona göre elimden geldiğince belli etmeden kendim vermeye çalışırım ama hâlâ devam ediyorsa konuşurum.
Özellikle bu konuya şahit oluyorum kadın eşinden para istemek zorunda kalmamalı cebinde kendine ait parası olmalı ve ona erkek dokunmamalı cebimden para almak zorunda kalıyorsa o erkeğin ayıbıdır ayrıca eşim cebimden para alabilir sadece bana söylesin aldım diye yeter
Olması gereken bu kadın erkekten para istemek zorunda kalmamalı bir şey hoşuna gider alma ister bir şey yemek ister yani devamlı bunlar için erkekten para istemek zorunda kalmamalı evde canı sıkılır çocuğunu alıp gezmek ister vs parasız kalmamalı
Çünkü İslam da kadının yerini değerini önemini bilmedikleri için olabilir kadının erkeğe muhtaç erkeğin emri altında ona ve ailesine hizmet etmek zorunda olduğunu düşünenlerin düşünememesi normal
İhtiyacı için alıyorsa (can sıkıntısını gidermek için eğlenmek de buna dahil) sorun olmaz. Eğer çalışmazsa her ay gönlünü edecek kadarını verebilirim. Para verdim diye de asla büyüklenmem. Sözünü de açmam hiçbir zaman. Kavga ettiğimiz zaman da.
Kötü düşünmem ben güvenirim arar sorarım. Zaten insan bilir eşini. Eğer çalan çırpan pislik bi tipse çalmış diye düşünür normal bi eş koca baba ise bi gerekçeyle almıştır