Para & Ekonomi konusunda 965 cevap paylaştı. Bana güvenmemeye başladığını. Çünkü başta bunu hissedersem evlenmem.
Bunun da sebebini merak ederim, sorgularım, konuşuruz. Eğer aşabiliyorsak ne güzel o zamana kadar saklamasının bir etkisi kalmaz bende unuturum.
Fakat bir şekilde devam ederse bu güvensizlik eş olma durumum ortadan kalkar. Çünkü benim için eş olmak demek tek olmak gibi bir şey. Güvensizlik kabul edilemez. Eğer buna sebep olacak bir hatam olduysa fark etmeden de düzeltirim bunu kabul etmemezlik yapmam.
İsterse bütçeyi kendi kontrol etsin ama güven olsun.
18 Yorumla- Soran1 ay
Ben de böyle düşünüyorum.
O paradan daha önemli eşler arasındaki güven.
Çoğu böyle düşünmüyor ama biz ayrık otları gibiyiz😂 - m1 ay
Eş kavramında para önemli değil ki. Ben eşim gördüysem para artık değersizleşir. Yaşamak için araç olur. Yani isterse para falan onda dursun, istediği kadar da saklamıs olsun yani miktar önemsiz.
Önemli olan saklamak. Bunu kabul edemem. Ne kadar sakladıysa alsın hatta üzerinne ben de ekleme yapayım ama onunla devam etmem 😂 - Soran1 ay
Mantıklı 😄
- Soran1 ay
Uğraşma alev yok🤣
- Soran1 ay
Eli kulağındaymiş bak geldi alev🤣
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Öncelikle Kadınımın parasına düşecek kadar adamlığımızdan olmadık
12 Yorumla- Soran1 ay
Kalmış mıydı böyle salt erkekler ya😄
- 1 ay
Maalesef hafiften yaşamaya Çalışıyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- 1 ay
Ne için sakladığın sorarım mutlaka...
20 Yorumla - 1 ay
şimdi para birinden neden saklanır
1 neden erkek ya da kadın birisi savurgandır kadın ya da erkek hangisi tutumluysa o ondan parayı saklayabilir
2. neden yine iki cinsten birisi gereksiz bir alışveriş yapmak ister istenildiği zaman para verilmeyeceğini bilip para saklar biriktirir
3. neden evliliğine temelli güvenmez para biriktirir
eşim benden para saklıyorsa beni soyduğunu düşünürüm :D :D gerçi işin esprisi bu
benden para saklanıyorsa ilk önce kendimi sorgularım ben nasıl biriyim bu kadın neden böyle davrandı acaba benden para istese vermeyeceğim mi düşünüyordu
sonra eşimle konuşurum neden böyle yaptığını sorar nedenini öğrenirim
geçerli bir nedeni varsa haklısın derim
gereksiz bir nedense öğüt veririm10 Yorumla - 1 ay
Erkeklerin savurganlığı ve tutumsuzluğu göz önünde bulundurulursa kadının para saklaması bana çok mantıklı geliyor.
Kendisi için para saklayan kadın görmedim neredeyse. Çocuklarının ve evin ihtiyaçları için kara gün akçesi olarak saklıyorlar genelde.
Aksi bir hal yaşanmadıysa bu durumu güven meselesi haline getirmemek gerek.
10 Yorumla Bence benden saklasın yoksa ben çok iyi harcıyorum 🤦🏻♂️😂😂😂
13 Yorumla- Soran1 ay
Gerçekten bu konuda hepiniz aynısınız 🤣
- 1 ay
Evet evliyken böyle bir yanlışı oldu yana yana kira parası arıyordum altın biriktirmişti benden giziliyormus daha sonrasında söyledi baya ağrıma gitti zaten boşandık
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Öğrendim kavga çıktı 34değil 54bin alıyomuştu kendi söyledi birde uzun zaman saklamış borçunu kapatmaya çalişmiş inanmadım bana deseydi yine öde derdim oğlum alıp çıktım evden ıspatlamazsa boşanmayı düşünüyorum
16 Yorumla- Soran1 ay
Çok geçmiş olsun. Ne desem bilemedim.
Ne borcuymuş bu?
Neden sana söylememiş? - Cevap sahibi1 ay
Gerçekten çok sordum arkadaşıma verdim ödemedi borç bana kaldı dedi en çok kendi çalışmasına acımayıp bunu yapmasına kızdım bana değil oğluna acısaydı bende çalışıyorum bende yardımcı olurdum daha çabuk biterdi saklayıp evde yokmuş gibi davranmış olmasına kızdım kavga çıkarttirim diye demedim boşanırım ondan korkmuş korktuğun başina geldi diyip gittim evden bakıcı mecbur çikartmak zorunda kaldım o kız ögrenciydi en çok ona üzüldüm oğlum sürekli soruyor ona gidelim dedikçe eşime kızıyorum bı insan ekmeğiyle oynadı
- Soran1 ay
Bu erkeklerin çoğu böyle g@ri zekalı oluyor, üzülme. Gerçekten yalnız değilsin..
- Cevap sahibi1 ay
Oğlum bakıcısı alıştı annemde sürekli ağlıyor ayrı bı eve şu an çıkmam imkansız üzülüyorum yapacak bişey yok hata yaptım diyorum ben değilde keşke o evden gitseydi sinirle kendim çıktım
- Soran1 ay
İşte evet onu gönderseydin daha iyiydi. Öfkeyle karar verme derim tabi sen daha iyi bilirsin. Biraz zaman ver kendine, ona.
Ne bileyim? Başka kusurları da var mı, sadece bu mu? - Cevap sahibi1 ay
Sadece bu bu olayı bir sene saklamış yapmadan önce bana sorsaydı danışsaydı öfkeyle değil de bana yalan söylemiş olmasını kaldıramadim ondan dolayı o an onu görmek bile istemedim büyük tartışma yaptım ağır konuştum da haklı olarak bana biriktiriyorum vadeli hesapta demişti hesabı boş ve borç varmıştı o borç az bişey değil yüklü ondan delirdim
- 1 ay
Tek saklayan ben değilim diyerekten mutlu olurum suçlu hissetmem 😂
10 Yorumla - 1 ay
Üzülürüm ama birikim sonuçta demeyebilir kadın erkek herkesin vardır birikimi
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 637 cevap paylaştı. Evi gecindirme sorumluluğu onda olur o yüzden takmam ona
10 Yorumla- 1 ay
Benimkinin saklaması imkansız gibi 😅 saklamış ise sebebini sorardım herhalde
10 Yorumla - 1 ay
Acaba parasını isterim diye korkuyomudur bunu mu yansittim diye düşünürüm
10 Yorumla - 1 ay
Gizli birikim yapıyorsa sorun etmem hatta akıllı kadın derim
10 Yorumla Nedenini sorarım. Genelde kenarda dursun birikim olsun diyedir.
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Ne kazanıyor nereye harcıyor hiç bilmem ne b. ok yediği belirsiz
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
ohh ohh iyi iyi aferin kiza adam olali bi fare tutmus deriz
10 Yorumla - 1 ay
Alınırım, sinirlendim sorarım ona niye benden saklıyosun diye
00 Yorumla - 1 ay
Sebebini öğrenmekte ve detaylı konuşmakta fayda var.
00 Yorumla - 1 ay
bir şey almak için para biriktirdiğini düşünürüm kalanınıda beraber biriktirmeyi teklif ederim
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Eşim yaptı boşanmaya kadar gidiyordu. Hoş bir şey değil.
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Niye altına çevirmedin de para olarak saklıyorsun akılsız derim. Bu enflasyonda para mı saklanır? 🤣
00 Yorumla Kesin birileriyle yiyo paraları derim 😂
30 YorumlaBen de saklamaya başlarım.
10 Yorumla- 1 ay
Beklerim ama sanmam. 😂
10 Yorumla Zaten kadinlar saklıyor
10 Yorumla- 1 ay
Saklamaya devam etmesini söylerdim 😂
10 Yorumla - 1 ay
Kadın biraz cimri olmalı zaten.
10 Yorumla Bir haltlar karıştığını düşünürüm
10 Yorumla- 1 ay
kerkes biraz ayırır canım