Eşimden gizli biriktirdiğim para ne olacak?

Arkadaşlar eşim bana hergün belli bir miktar para verirdi gezip yiyip içmem için. Ben de parayi harman savurmamak için kenara atardim. Birike birike 30 bin oldu. Bir şey olur acil para lazim olur diye kimseye muhtaç olmayalim kenarda paramiz olsun diye kendimden kıstım hep ama çok şükür ihtiyacımız olmadi o paraya. Ama eşimin bundan hiç haberi de olmadı. 5 yıllık evlilik süresinde kendimden kısarak topladim bu parayı. Ama şimdi boşanıyoruz ve kendisinin bu paradan hala haberi yok. Ona söylesem mi söylemesem mi? bilmiyorum. Söylemeyip alsam o çalıştı o kazandi diye içim icimi yiyor hakkini yemiş olurum diye. Ama öte yandan ben ihtiyacimdsn kısıp biriktirdim. Ben atmasam kenara böyle bir parada olmayacakti ne yapmaliyim sizce? Eşime söylesem 30 bin de az değil kim istemez ki böyle havadan gelen parayi
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Verdiğiniz cevaplarla içim rahatladı.
Güncellemeler
+1 yıl
Boşanma sebebini soranlar olmuş. Arkadaşlar ben kemoterapi aldim ve yumurtalıklarım etkilendi çocuğum olmuyor. Eşim ben ve ailesi arasinda kaldi hem bize hemde cocuk için üzülüyor. Ben onu oyle görünce kendime kahrediyorum. Yıprandık ve teklif eden de benim.
Eşimden gizli biriktirdiğim para ne olacak?