Güncellemeler
+1 yıl
Kendiside birikim yapamıyor çünkü anne ve babasının evine de eşim bakıyor kenarda pek bir şeyi yok
Markete falan gitmek için para istiyorum fazla harcama yapmadan kalan parayı biriktiriyorum. 4 senelik evliyiz 4 senedir böyle yapıyorum biriktirdiğim parayı da hiç harcamadım. Eşime söylersem devamlı almak isteyecek biliyorum yarın başımıza ne geleceği belli değil bende gizli biriktiriyorum yanlış mı yapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eşinden parayı gizli almadığın sürece yanlış durum yok. Her kenara koyabileceğin zaman altın al, birikimin kaybolmasın, yerinde kazansın
Yok gizli almadım avm ye gideceğim , alışverişe çıkacağım diyerek para istiyorum çok fazla harcama yapmıyorum kalanı biriktiriyorum yarın boşanmak ister ne olacağını bilemeyiz
Hayır asla yanlış değil market ihtiyacın olur kadınsal ihtiyaç olur iç çamaşırı alırsın filan normal bunlar elinde para olması gerek bugün bi ped 100 lira oldu nerdeyse
Öyle şeylere kendisi para veriyor zaten yarın evde seni istemiyorum dese sokakta kalırım kadınların çoğu boşanmak istiyor ama gidecek yeri yok hiç değilse elimde bir birikim olur
Hayatım öyle düşünme senin ayrılma gibi planın mı var? Aşkta yatakda sevgide ilgide mutsuz musun
Ne ilgisi var öyle bir şey mi yazdım
Kötü gün parası diye biriktirip kötü günü çağırma canım
Mutlu musun pekş aşkta yatakta ilgide filan
İyi yapıyosun bende fırın kasiyere fazla kestiriyordum fişi 😂
Dolar yap onları ;)
Yarın beni evden atsa sokakta kalırım yani çoğu kadın bu sitede boşanmak istiyorum gidecek yerim yok diyorlar hiç değilse elimde bir birikim olur diye düşünüyorum
Yooo sokakta kalmazdin kızım scakalama bende bosandim. siginma evine gidersin yakın yerde ise girer birikim yapıyor ev tutar işine devam edersin o evrelerden geçtim bende
Öyle tabide sığınma evide her yoldan geçeni almıyor alsa bile 6 ay sonra işini gücünü kurunca geri bırakıyorlar
Yok canım süreyi uzatabilirsin veya farklı şehire naklin yapiliyor
Ben konaklama yer dolayisi için gittim biraz zorlandım tabi sabah korunde daha kahavlti yapmadan temizlik vardı ya
Temizliği kim yapıyor peki yani Allah kimseyi düşürmesin elbette her şeyin bir zorluğu var
Sabah ortak temizlik oluyor canım
Parada veriyolar destek
Anladım. Ellerinden geleni yapıyorlar
Doğru yapıyosun yarının ne getireceği belli değil
Bende böyle düşünüyorum boşanmak istese , evden atsa ne olacağını bilemiyoruz hiç değilse kendi birikimimi yapıyorum istesem vermez
sen harika bi eşsin be düşüncelere bak şaka yapmıyorum
Döviz al ve bankada döviz olarak kalsın
Zeki kadını severim
yo çok doğru yapıyorsun. devam etmelisin.
Dogru yapiyorsun bisey olmaz
Eskort tami. Gitcen
Ne diyorsunuz?
Bütün karılar aynı pwraya tapiyorlar
Beyefendi öyle bir durum yok. Kendi birikim yapamıyor dedim zaten ailesine harcıyor. Yarın onunda borcu olur haciz gelir parası kalmaz hiç değilse ben yardım ederim şu an birikim yaptığımı bilse isteyecek buda elimizden gidecek
Yav hehe
Olabilir SANA Bişey sormak İstiyorum
Sorun
?
Ne kadar biriktirdin kiz 4 senede
25-30 bin arası
Kocan nasil bilmiyor ki
Söylemiyorum çünkü