Eşimden para saklamak bencillik mi?

Bu raddeye gelene kadar çok şey yaşadım, henüz 1 senelik evliyiz biz ama her birikimimizi eşimin ailesine ve onların evine harcıyoruz. Kendimize bir şey alsak eşimin ailesi bencillik olarak görüyor bunu ve eşim de hak veriyor. Onlar bana baktı ben de onlara bakacağım diyor ama hepsi eli kolu tutan insanlar. Düğünden kalan paralar da onlara gitti, altınlar da bozduruldu onlara harcandı.
Acayip mağduriyet kasıyorlar.
Ben hamile kalana kadar bu böyle değildi, ne zaman ki hamile kaldım elim kolum bağladı böyle oldular.

İşe de gidemiyorum diye annem hep bir miktar para verdi bana bu senin hakkın diyerek. Geçen gün eşimle dükkâna gittik ıvır zıvır satıyorlardı. Anlaştık girmeden benim kartımla ödeyeceğiz diye. Eşim kardeşine dünyanın şeyini aldı, 50euroluk alışveriş yaptı ve hepsini gerekli görüyor (oyuncaktır odur budur) ben de bir şey bakmak için ayrıldım yanından ve dükkândan çıktım fenalaştım deyip de. Eşim de kendi kartıyla ödemek zorunda kaldı 😂 sonra diyor beni yüzüstü bıraktın.
Ailemin bana gönderdiği parayı da onun kardeşine mi harcayayım?

Şimdiyse eski iş yerim bir hesaplama yapmış, nereden ne hesaplamışlar bilmiyorum 18bin euro borçlu çıkmışlar bana. Benim kartıma yatıracaklar parayı, ama eşim bunu öğrenirse tekrar kendi ailesine harcar. Bizim bebeğimiz olacak ona daha bir şey alamadık. İş yerime söylesem de anneme atsa parayı ve annem bana hep yardım ediyormuş gibi verse azar azar? Biliyorum etik değil, aynısını eşim yapsa çok kızarım. Ama bu para bana yatsa eşim bir şekilde ailesine harcar bunu. Benim ailemden şüphem yok asla bana verirler bunu üstüne konmazlar. Ne yapsam?
Eşimden para saklamak bencillik mi?