AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Konu para olunca feminizm ve kadın erkek eşitliği muhabbeti kayboluyor.
Kendilerini raftaki ürün - mal olarak gören kadınlar evlenmezler
Kriteriniz buysa gelin ev araba var başvuruları alayım
evlenilmez canım. evi arabası bankada gizli kasası işi gücü ayrıca yatıda olmalı
Evlenilmez😂bu soruyu her kim soruyorsa soran kişi şunu düşünmeli ben ne vaad edicem?
Onlar olmadan evlenilmesi erkek için de çok zor
Evi veya arabası olmayanın, düğün yapıp evlenmeye yetecek kadar parası olacak mı?
Erkekte varsa kadında da olsun daha iyi olur gücüne güç katmak için 😅😅
Evi arabası olmayan kızla evleniliyorsa erkekle de evlenir
Sen direkt fiyat etiketini yaz ona göre talip olsunlar
Siz ne vaad ediyorsunuz. Çalışın beraber alın evi arabayı. Nefret ediyorum bu yaklaşımlardan. Erkeği adeta kendi menfaati için seçenlerden. Ev fiyatlarından araba fiyatlarından haberiniz var mı.
Bunu sormak bile ayip ben utanirim birak sormayi aklima bile böyle bir soru gelmez.
Evlenilmez arkadaşlık bile kurulmaz hatta vatandaşlıktan çıkartılıp çöllere sürgüne gönderilmeli
Bende olmayan şeyi talep edemem sonra bana ayna tutar kalırım öylece ahahah
şu an bu ekonomide bunları almak yeterince zor zaten, neden evlenilmesin?
Ya ne kadar canım*a sorular. Yahu sen Ticaret mi yapıyorsun? Evlilik la* bu! Diyelim evi var ama gizli çapkınsa ne bo* yicen? O zamanda arabaaaa evvvvvv dersin 🤮
Onun adi kaan ise nikahhh bile basilirrr ahhaahhah kizlaaar kaanlari kacirmayinnn ya da kacirin cunku kimse benim kaanim etmez ahahhaha
Bakirelikte bizi sizinle eşitlediniz erkek bakir se bakir kız isteyebilir dediniz mal mülktede eşitlwyin bir zahmet feministler
O kadar haklısın ki lafa gelince eşitiz diyorlar bütün maddi sorumluluğu sadece erkeklere yüklüyorlar djdjdjd bunu yazanın kendi evi arabası var mı acaba
Yok nerde babasının verdiği parayla geçinmeye çalışan insanlığa bir katmadeğeri olmayan tüketici bir insandır
Maddiyat hem önemli hem önemsiz bir konu. Önemsiz kısmı şu erkek ve kadın birlikte çalıştıkları sürece her türlü sorunun üstesinden gelirler ama erkek çalışmıyorsa evi vs de yoksa işte o zaman büyük sorun olur.
Evlilikte beraberce kazanımlar elde edip hayatı paylaşmak önemlidir.
Kadınların böyle bakmaması
erkeklelerin ise evim arabam olsun önce bi demesi doğru ve sağlıklı olur
Hayir bu zaman da kira da oturulmaz en azindan evi olmali
Evi arabası var diye evlendiğin erkek evlilik sonrası o malları kaybederse boşanır mısın
Komik😁 emekliliği sorgulayan evlilik programlarındaki teyzeler gibi. evlenmek için başka şeyler gerekir diye düşünüyorum şahsen. sevmek gibi anlaşmak gibi. servet avcılığı yaptığın resmen.
Nasıl baktığına göre değişir seviyorsan ve güveniyorsan doğru düzgün işi varsa evlenilir yok mantıken düşünüyorsan bu zamanlar zor zamanlar yarın ne olacağını kimse bilemez
bunun cevabini kendine bakarak verebilirsin eğer maddi durumun iyiyse ona gore es secme hakkın var evi arabasu simdi olmasa bile ileride birlikte de alabilirsiniz
Tabiki de neden oyle soruyorsunuz ya herkesin herseyi olacak diye birsey mi var arkadas. Bende size soruyorum calismayan ev hanimi olan kadinlarla gercekten evlenilir mi ya?
Genelde evi arabasi olmamasi gunubirlik yasayan pic bi tip oldugunu gosterir ve kizlar buna bayilir.
Enim ev araba arsa tarla herseyim var donup bakan yok mesela
Tabii ki olur Neden olmasın dünyevi şeyler bunlar gelir gider gelir :)
Ben şahsen evi arabadı olmayan kızla evlenmem bana denk olsun
ben olsam evlenmezdim. ama sadece evi ve arabası var diye de evlenmem :) zaten bu yüzden bekarım sanırım :P
Bekar misin cidden hala
ev olmalıda araba değişir. sizinde krtirleriniz hep maddi zaten
Evlenilir. Hicbisi olmasa ailesinin yasadigi evde bi sure beraber yasae ikinizde calisir para biriktirir 1 1 ev alir tasinirsiniz. Yani herseyin bi cozumu var yeterki isteyin. Su fani dunyada sadece olume care yok
Bence ev araba için evlenmek isteyenle evlenilmemeli
Lafa gelince önce aşk derdi millet ama bakıyorum da herkes paraci olmuş
Bence hayir ilerde zorluk çekersin parasi olmayan erkegi sadece annesi sever oda doğurduğu için. d
Evlenilir, evliliğin bunlarla bana göre hiçbir ilgisi yok.
Ev araba yeter bırak adamı ne uğraşcan yok yemeği yok ütüsü yok kıskançlığı
Hayır abi evet diyenleri de anlamıyorum erkek kaıdnın güzelliğine kadın erkeğin gücüne aşık olur
aylık geliri 150 - 200 binden aşağıdaysa hayır
Genleri iyiyse çocuklara aktarmak iyi bir fikir olabilir. Para bir şekilde bulunur.
Olmayan para nasil bulincak ia yok para yok ev yok nasil bulcak basta bulamdiysa bu zamanda hayat pahali hic yapamaz
Evet. Beraber yapılır
Hayatta mutlu olsam yeterli kimsenin arabasını istemiyorum
Evet önemli olan sevgi saygı sadakat iman
Sonraki kelimen erkek kadın eşitliği olur mu acaba
Evi arabası olmayan bekarmi kalacak
Evi arabası olanla da evlenilmez
Evlenilir oturaklı olsun ywter
Evlenilir niye olmasın
Aşk diye bir terim yok mu sizin lugatta
Evi arabası olmayan kadını biz ne yapalım peki?
Bu bakış açısıyla kadınla da evlenilmex
Bu kadar metaryelist olmaya gerek yok
Bu zamanda baya imkansız
Hayır ömür boyu borç ödenmez
Evlenilir herkesin evi arabası yok
Evi arabası olmayan kadınla da evlenilmez
Kanka ekonomik durum önemli ya
Para avcısıysan cevap hayır olacaktır :))
Evi arabası olmayan kızla evlenilirmi?