- 1 yıl
Kusura bakma eşin aşağılık ve karaktersiz insanın önde gideni. Birisi bana çay su diye bağırsın o çayı da suyu da kafasından aşağı geçiririm şerefsizin. Kimsin sen diye. Ben senin hizmetçin değilim istiyorsan düzgün iste derim -ki eli kolu kırık değil kalkıp kendi alacak!!!-
Kim bunlar kim kazandıkları paraya da geri kalanına da😡
Senin yerinde olsam o evde kıyameti koparır o adamın dünyayı burnundan getirirdim öncelikli olarak. Bu hareketleri sana yapamaması için bir hafta kıyamet koparırsın iki hafta koparırsın üçüncü hafta da eşşek gibi keser sesini. Sen onun ne seks kölesisin ne hizmetçisi.
Evlendiyse eve baksın.
Çalışmıyorsun sanırım o zaman çalışan birisiyle evlenseydi. Çalışan birisiyle evlenseydin diye kıyameti koparmaya başlayabilirsin.
Köpek milletinin ağzına etmez; arpasını bol bol verirsen böyle işte azarlar.
Fazla yem verdiğin için azmış bu.
Keseceksin her şeyi. Ve kıyamet gelecek eve.
Ha sonra düzelirse sakinlik , sükun.
Söylediklerini yutmuşsun hep bu yüzden azdıkça azıyor..11 Yorumla- 1 yıl
Sen bu agresiflikle kimseyle anlaşamazsın
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Bak kadının kazandığına erkek karışamaz ama erkeğin kazandığına kaidn karışabilir ne kadar hadsiz sen o gelene kadar her şeyi yap bide çocuğa bak o neler yapsın boş ver dinleme onu kendine daha da süsle pek ilgilenme senin değerini bilsin sen onun piyonu değilsin
04 Yorumla- 1 yıl
Allah allah neden karışamazmışız böyle kanun mu var aq
- Cevap sahibi1 yıl
Evet var
- Cevap sahibi1 yıl
Ya yazık değil mi bu kadına Allah aşkına
- 1 yıl
Yazık tabi ki ben kadını savundum valla bence ayrılsın ama o yukarda ki karışıp karışmama mevzusunda ayrımcılık yapma
- 1 yıl
Eşinin nitelikli budaklı odun olduğunu belirteyim. Ev işi ve çocuk dışardan daha yorucu. Hele çocukla uğraşmak enerjiyi başlı başına düşürüyor. Sizin sorumluluğunuzu aldıysa eşek gibi bakmak zorunda ve bunu dillendirme hakkı yok. Bunları otur konuş. Olmuyorsa da bırakacağını söyle.
10 Yorumla
- 1 yıl
Narsist bir adam maalesef seçimin kötü olmuş arkadaşım ama bazen kader demek lazım olabilir bu tür durumlar ama altta kalma sana o şekilde konuştuğunda almasaydın zorlama mi evet dedirttim falan de
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- 1 yıl
Benle evleneceksin diye senin alnına silah dayamadim deseydin.. eli para görünce kudurur erkekler.. yani gerçekten troll soru olmasını istediğim sorulardan biri.. ne diyeyim ki.. Allah yardımcın olsun.
Bebeğin de varmış.. gerçekten üzülüyorum bu çocuklara..21 Yorumla- 1 yıl
Paramız bizi güçlü hissettirir çünkü
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Seni manipüle ediyor, özgüvensizleştiriyor, değersizleştiriyor. Feminizmi araştırmanı öneriyorum biraz kadınlığına sahip çıkman gereken konular var. Çocuk doğurdun diye özellikle sen peşinden koşmak zorunda değilsin. Veya eşin istedi diye her şeyi yapmak zorunda değilsin. Bu şekilde kendini bastırman kadınlığını bastırdığın anlamına gelir.
11 Yorumla- 1 yıl
Feminizmin allah belasını versin
makam mevki dediğinde heralde bir yerde memurdur Allahın ayısı :D çokmu arıyorsunuz böyle öküzleri hayret ediyorum...
24 Yorumla- Soran1 yıl
Aynen memur
- Soran1 yıl
3 çocuk değil 1 çocuk var
- 1 yıl
Ablacım kendine ve çocuğuna yönelmeye çalış. Zaman zaman isteklerini görmezden gel. Hâlâ kendini bir şey sanıyorsa yaşın daha genç kendi önüne bakabilirsin. Rabbim yardımcın olsun
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Ben de memurum ama bir kez bile böyle şeyler kullanmam eşime. Aksine başımın tacı olur. Evimin emektarına suuu çaaay diye de asla bağırmam. Yazık gerçekten. Makama bak. Memur.
12 Yorumla- Soran1 yıl
Soğuttu zaten kendinden iyice...
- Cevap sahibi1 yıl
Gören dicek Beşiktaş’ta yalısı var. Tavırlara bak. Midemi bulandırıyor böyle insanlar.
Vallah 3 yasinda cocugu olup calisan cok kadin var... ki önerimde bu
Asagliyor seni hareketleriyle, saygi yok gibi..00 Yorumla- 1 yıl
İğrenç bir adamla evlenmişsin. Ömür geçmezki onunla imkanın olduğu an boşa davar almışsın eve koca değil. Bir kedi köpek bile daha kibar adama bak.
05 Yorumla- 1 yıl
Parası çokmuş işte tam da kadınların istediği erkek
- 1 yıl
@paulmartel_ yürügit memurları zengin sanıyorsunuz he milyarder hepsi hatta
- 1 yıl
@paulmartel_ ayrıca kadın züğürtken evlenmiş sevgili olmuş adamla. Adama laf atma kadına at süper zeka
- 1 yıl
En düşük memur 22 bin tl alıyor
- 1 yıl
Beğenmediğiniz çöpçüler bile 25 30 alıyor
Önceden nasıldı sonradan mi vicdanlı insanlığıni kaybetti
06 Yorumla- Soran1 yıl
Önceden durumu yoktu beraber yoklukta mutluyduk böyle cümleler duymazdim İnan ki. Para yoktu ama daha mutluydum. şu an parası var ama kendinden soğuttu
- Soran1 yıl
Çocuğa karşı orta derecede. Ne çok iyi ne çok kötü arası
- Soran1 yıl
İnan durumum şu an beni ve çocuğumu karşılayacak durumda olsa. Giderdim boşanır dim. Onu makamı ve mevkisiyle baş başa bırakırdım...
Bu yüzden ekonomik özgürlüğünü eline almadan evlenmeyecektin.
01 Yorumla- Soran1 yıl
Evet bu konuda haklısın. En büyük hatam bu diyebilirim. şu an okuyorum ön lisans ama zamanın da olsa daha iyi olurdu.
Kendince mevkisini evde de kullanmak bir halt olduğunu kanıtlamaya çalışıyor insanlıktan yoksun kişilik
04 Yorumla- Soran1 yıl
Evet evde de iş yerindeki konumunu sürekli dile getiriyor.
- Soran1 yıl
Zor bir durum bide eşin bunu yapınca gerçekten cekilmiyor.
Boşanma kağıdını eline ver iyi bir cevap olur
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Ayrılıp nafaka alamaz mısın? Versin çocuğun bakıcı parasını. Sen de çalışıp hayatını kazanırsın. Çocuklar göz açıp kapayana kadar büyür ama olan senin gençliğine olur.
00 Yorumla - 1 yıl
Ayrıl bu öküzle omur geçmez insan bunun yanında kanser olur be
00 Yorumla - 1 yıl
Bu denyoları çok mu arıyorsunuz, özel seçim falan mı oluyorlar
00 Yorumla - 1 yıl
Hmmmm. Çocuğunuzun sağlığını ve eğitimini düşünün. Beslenme ile alakalı sorunları olmalı.
00 Yorumla Dediklerini yapma. Sen hizmetci yapmissin kendini. En buyuk yanlis.
00 Yorumla- 1 yıl
Aşağılaması bile onuru gıruru hiç etmeye yeter. Çok kızdım
00 Yorumla - 1 yıl
Tam bir saçmalık makam mevki insanların hayatını daha iyi hale getirmek için sadece araçtır
00 Yorumla - 1 yıl
Bu tür adamlar boynuzlanmayi hak ediyor resmen ben o adamın yanında olsam komaya sokardimonu
00 Yorumla - 1 yıl
Üzüldüm adamda sıkıntı var ayrıl bence hayat gitmez böyle
00 Yorumla - 1 yıl
Karşında tam anlamıyla canımsın bir birey var aptal ve mal
00 Yorumla - 1 yıl
Bu senin tercihindi. Tanıyarak severek evlendin
sonradan gorme egitimli bir okuzle evlisin sanirim. aynen seninde bir yerin statun olsaydi it olurdu yaninda. esin kaypak maalesef
06 Yorumla- Soran1 yıl
Evet sonradan gördü makam mevki para. Ben onu tanıdığım da temizlik işçisi ve parası yoktu
- Cevap sahibi1 yıl
hmm makam dediginde pek bisey degil o zaman da. bu kadari bile bozmus bunu. ne demisler essegin mertebesini yukseltirsen hem bulundugu yere hem de kendisine zarar verir diye bosa dememisler
- Soran1 yıl
şu an mühendis şef. Bununla birlikte değişti
- Cevap sahibi1 yıl
yani bisey sandim bende ok.
- Soran1 yıl
O kendini şu an çok yükseklerde görüyor baya
- Cevap sahibi1 yıl
eski durumuna gore yukselmistirbonlara gore ya da sana gore oylr saniyordur. cahillik
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Ay gtüm. Allahin belası. Saygisiz terbiyesiz. Arkadasim sen bununla nasil evlendin ya
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Böyle yaparsa seni baska erkeklerin eline kendi vermiş olur
00 Yorumla Odunun teki imiş umarım okulunu bitirir de maddi yönden özgürlüğünü ilan edersin
00 YorumlaUfff cok igrenc tavırlar. ya bu adamları nasıl buluyorsunuz?
00 YorumlaBu erkeğe bu değeri sen vermişsin gotunu kaldırmışsın kendi değerini bil umursama sende ona onun sana davrandığı gibi davran gör bak insan oluyor
01 Yorumla- 1 yıl
senin için çok üzgünüm ama işleri bu noktaya getiren başka şeyler olmuş olabilir mi?
02 Yorumla- Soran1 yıl
Başka bir şey olmadı. Tanıdığım zaman durumu yoktu ben onla o şekilde evlendim. Beraber zorlukları aştık. Ama şu an durumu iyi ve makamı iyi sadece bu
- 1 yıl
ilk bakışta karaktersizlik gibi duruyo ama bunu diyip kestirip atmak istemiyorum. biraz kendimize de bakmalıyız. onun yaptıklarını tabi ki haklı bulmuyorum ama onu bu duruma iten bişeyler olmuş da olabilir
Ona bi kez formülü uygulasana nası yola geliyo sonra
02 Yorumla- Soran1 yıl
Nedir formül
- 1 yıl
Yol yakınken uzaklasin
00 Yorumla - 1 yıl
Evlenmeseydin kardeşş
00 Yorumla Görseldeki kim? 🥺🥺🥺
00 Yorumla- 1 yıl
Vay arkadaş yemin ederim ülke cahilden geçilmiyor
00 Yorumla - 1 yıl
Para erkegi degiştirir
00 Yorumla - 1 yıl
Öylesi adama katlanmak zor olsa gerek gadası
Seni sevdiğine eminmisin
00 Yorumla - 1 yıl
Kendini geri çek ilqisiz davran
02 Yorumla- Soran1 yıl
O zamanda diyor ne bu hareketler ne bu tavırlar
- 1 yıl
Anladm ozaman mesela birqün temizlik yapma yemek yapma hani diyorya sen napyosunki evde diye aksam qeldiqinde yemek yapmadqnı qörnce dersin benim evde bi işim yok diyosunya hic bisey yapmyon diye buqün qercekten yapmadm qit nerde yiyosan ye yemeni de
- 1 yıl
Küstah herif
00 Yorumla Eşinin makamı ne
00 Yorumla- 1 yıl
Ayrıl knk
00 Yorumla - 1 yıl
O zmaan elizabet yapsın
00 Yorumla Etkiye tepki
00 Yorumla- 1 yıl
Ayrılmanı.
00 Yorumla - 1 yıl
Bosa gitsin